Rüyamda tuhaf şeyler gördüm?

Merhabalar öncelikle dün uyurken 3.04 gibi uyandım neyse üstümü falan değiştirdim biraz terlemişim sonra tekrar uyudum rüyamda böyle korkutulmaya başladım öyle ismim falan söyleniyor neyse fısıltı seslerini duyuyorum sonra gözümü açmaya çalıştım o sesler nedeniyle yukarıda böyle bir siyah uçuşmalar gördüm hani nasıl desem dalgalanma şeklinde sonra gözümü tam açınca kayboldular tekrardan beynim uyumak istediği için uyuyorum ve beni başka bir rüyaya götürüyorlar resmen sanki bir yere ışınlanıyormuşum gibi çok komikti sonra mesela yaşadığım evde asla başkalarının yaşadığını gördüm böyle bir aile falan ben de onları dışardan bakıyorum sonra bir köpek gördüm önce bana havladı sarı bir köpek sonra da benimle konuştu ben de dedim ki sen gerçek değilsin bu bir rüya sonra tekrardan kendimi uyandırdım sıfır sabah ezanına kadar oturdum sonra uyudum bu musallat belirtisi mi gerçekten çok korkutucu böyle bedenim yatakta ama ruhum başka bir yere gidiyor muş gibi ve bunu ben çok tuhaf bir şekilde deneyimledim
Rüyamda tuhaf şeyler gördüm?