Gördüğüm en garip rüyaydı yorumlayacak var mı?

Rüyamda bütün arkadaş grubumla boş koltukları olmayan hurda bir otobüsün içindeydik otobüsün içinde bir falcı ya da büyücü karışık esmer bir kadın vardı bütün hepimize fal bakıyordu ama fal derken nası insanlar olduğumuzu neler yaptığımızı vs söylüyordu önündeki şeye bakıp örnk olarak şu kişi grubun en güvenilmezi bunu bunu yapıcak ya da yaptı gibi şeyler herkes pür dikkat kadını dinliyordu ama ben herkesin en arkasındaydım başka tarafa bakıyordum herkes hakkında pek iç açıcı olmayan şeyler söylüyordu sonra bu gurubun en temiz kalplisi sensin dedi bana dönüp hiç beklemiyordum şaşıp kalmıştım sonra yanımdaki kız offfladı (arkadaş grubumuzdaki eski sevgilimi sarhoşken öpen kişi) bende ona dönüp gerçekten senin olduğunu mu düşünüyordun dedim sonra falcı kadın beni oturttu sol koynuma uzun ince bir yılan koydu yılan mavi renkliydi kıvrılmış bir şekilde boynumdan kucağıma kadar sabit bir şekilde duruyordu herkes etrafımda yuvarlak olmuş duruyordu bu falcı kadınında hem insan hemde yılan formu vardı yani yılan olabiliyordu ve bunu hiçbirimiz garipsemiyorduk sonra kadın bir anda yılan formuna geçti sağ tarafımda da o duruyordu koyu yeşil renkteydi hem karşimda gibiydi hemde yılan olarak sağ koynumdaydı dilini sürekli çıkarıp sol tarafımdaki mavi yılana yaklaşıyordu sanki ona sevgiyle yaklaşıyordu başını mavi yılanın başına sokuyordu mavi yılan hareketsiz öylece duruyordu sonra bir anda falcı olan yılan mavi yılanı bir anda içine aldı ve yok etti hepimiz şok olmuştuk ve korkmuştuk ilk defa böyle bişi görmüştük çünkü mavi yılan hareketsiz zararsız gibiydi ama yeşil yılan onu içine aldı ve yok etti biraz uzun oldu fakat yorumlarsanız sevinirim
Gördüğüm en garip rüyaydı yorumlayacak var mı?