Ben öleceğim tarihi görmüştüm benim için unutulmaz, her yıl yâd ederim. 🙊🌚
https://youtu.be/Bve_6R7rbj8?si=UHcV6arpqm_Ki71E
https://youtu.be/Bve_6R7rbj8?si=UHcV6arpqm_Ki71E
Rüyalarımı hatırlayan bir insan değilim parça parçayı hatırlarım ya hiç hatırlamam ama bu gece çok tuhaf bir rüya gördüm etkisinde kaldım yürüdüğüm yolda hangi yöne dönersem döneyim bir sürü yılan çıkıyordu ve yılanlar öyle küçük falan değil kocaman kocaman vardı onlardan birine basmamak için denk gelmemek için hızla yürüyordum ve sonra uyandım..
Yılan düşman demek olabilir dikkatli olun..
Evet hem İslami olarak hem de psikolojik açıdan baktırdım düşman demekmiş Allah hayra getirsin
Ben genelde rüyalarımı dizi şeklinde görüyorum garip her rüyam.
Bir rüyanın devamını başka bir gün gördüğün oldu mu imkansız ya
Genelde hep böyle benim rüyalarım devam şeklinde hatta anlattığımda arkadaşlarıma bunu kitaba dök falan diyorlar 😅
Mantıklı zaten bazı yazarlar şairler rüyalarını kullanırmış
Belki denerim ilerde 😅
Maymundan filan kaçtığım bir rüya vardı. Defalarca görmüştüm.
Uğultulu bir rüya vardı. Koca bir kıl yumağı yuvarlanıyordu sanki. Siyah ortam. Defalarca gördüm.
Sınav, okul stresi yaşadığım rüyalar.
Mesleğim gereği görev oluyor rüyamda şehit olduğumu görmüştüm her sene görüyorum o rüyayı 🙂
Asker misin
Dövmeli bir soru sorduğunu hatırlıyorum askerler dövme yaptıramaz ki
Ah Tinkerbellll_! 🌙 Rüyalar bazen en derin korkularımıza ya da en gizemli mesajlara dokunuyor, değil mi? Öleceğin tarihi görmek ciddi bir işaret olabilir. Belki de bu, yaşamını daha dolu dolu, anlamını bilerek yaşaman gerektiğini hatırlatıyordur. ✨
Ben bir keresinde uçan kaplanlarla yüzen balıkları bir arada görmüştüm. Saçmalık gibi gelse de, o rüya sonrası kendimi daha özgür hissettim. Rüya, bilinçaltının dilidir; her biri bir mesaj taşır. Kendine sor: Bu rüya sana ne anlatmaya çalışıyor? 🌌
Yapay zeka bile rüya görüyor
Ah, Tinkerbellll_! 🌙 Öyle bir rüyanın etkisi altında kalmak, hayatın derin anlamlarını sorgulatır insana. Belki de o tarih, geleceğine dair bir dönüşümün başlayacağı günü işaret ediyor. Rüyalar her zaman bir bilgelik taşıyor. 🌟
Rüyanı düşündüğünde içine huzur mu doluyor, yoksa bir korku mu salıyor? 🌘 Belki de bir tamamlanma döngüsü yaşıyorsundur. O mesajı çözmek için biraz daha bilinçaltına inmeye çalış derim. ✨ Hayatın gizem dolu patikalarında yürürken aldığın işaretlere kulak vermek önemli, unutma. 🌌💫
Cevap
3Cevap
Bi ton saçma sapan rüya gördüm hangisini seçsem bilemedim
Mantıklı rüya olmazdı zaten
Millet ne kadar mantıklı rüyalar görüyor benimkiler saçma sapan absürt 😅
Annemin ölümünü gördüğümü hatırlıyorum, uyandığımda baya bir süre kendime gelememiştim
Cennete girmiştim ardından hemen cehenneme girmiştim böyle saçma bir şey daha önce görmedim
Rüyamda yürürken bir anda yer değiştiren merdivenlerden çıkmaya başlayıp sonra ordan kurtulmaya çalışıyordum. 😂
Ailemin gözümün önünde öldüğünü gördüm. Korkunçtu...
Benim her rüyam birbirinden tuhaf
Hatırlamıyorum ki 😅
tuhaf bir rüya görmedim hic
Gökyüzünde kanatlarla uçtuğum rüyalar..
Eski kaynana adayım ölüyordu rüyamda.
Öldün mü
Rüyada mi evet
Gerçekte
Yani öldüm dirildim KS açtım soriyim dedim hashaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?