Diğer Gördüğünüz en tuhaf rüya neydi? SignorMert Takip Et Xper 3 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bugün öyle bir rüya gördüm ki, resmen pembe dizilik.ama sonu çok güzel bitti :D :D :D Gördüğünüz en tuhaf rüya neydi? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Slenderman görmüştüm 0 0 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Inek beni kovaliyordu sonra ben ucuyordum kurtuldum saniyordum ama inekte pesimden ucuyordu en sonunda yakaladi beni napti bilmiyorum orada uyandim 1 14 Yorumla Taylan6969 +1 yıl çok şanslısınız Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Sorma sorma ne sans hemde Yorumla Taylan6969 +1 yıl yani hemcinsin kovalamış.. ya boğa kovalasaydı:) Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Inekten korkuyorum bence o yuzden oldu boyle birsey wosndldjd Yorumla Taylan6969 +1 yıl niyeki bişey mi yaşadın Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Evet onceden babaaneme gittigim de otlamaya cikmisardi 4 5 inek ustume ustume geldi korkmustum tabi cocukken de yine de kaldi korkusu Yorumla Taylan6969 +1 yıl bende geçen uçaktan atlıyordum rüyamda... uçak korkum var ya heralde ondan atladım.. rüya işte mantık aramıyor...:) Yorumla Taylan6969 +1 yıl ooo çocukluk travması.. geçmez işte o ömür boyu sürer... Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Harbi Yorumla Taylan6969 +1 yıl ya bu arada alakasız olacak ama neden böyle bir nick seçtin.. niyeburdayımkiben...:) Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Iste hala bunu dusundugum icin bu nick Yorumla Taylan6969 +1 yıl kendini mi arıyorsun:) Yorumla SignorMert +1 yıl @Taylan6969 gidin başja yerde konuşun gereksiz bildirim geliyor Yorumla Taylan6969 +1 yıl haklısın özür... yazmıyorum daha Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Gövdesi kocaman kafasi kucucuk ayaklari upuzun bi adamla evlenmisim kendi dugunumu gordum bi o bi ben var köyde ağaclar sarki söylüyordu kimsecikler yok ama bi garib garib erik dali oynuyoduk 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 571 cevap paylaştı. falciya gitmistim orada birden su aygirina dönüsmüstü kadin ben de hic bise olmamis gibi konusuodum JQİCWĞİKCĞXHWĞHDĞSGQĞ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendimi skyrdm 0 3 Yorumla SignorMert +1 yıl hahah :D yuh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şakaydı kanka 3 cm bamyam var bana bile yetmez diwçsşxğşwçwğsşcşsq Yorumla SignorMert +1 yıl 😂 yok artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Slenderman görmüştüm
Inek beni kovaliyordu sonra ben ucuyordum kurtuldum saniyordum ama inekte pesimden ucuyordu en sonunda yakaladi beni napti bilmiyorum orada uyandim
çok şanslısınız
Sorma sorma ne sans hemde
yani hemcinsin kovalamış.. ya boğa kovalasaydı:)
Inekten korkuyorum bence o yuzden oldu boyle birsey wosndldjd
niyeki bişey mi yaşadın
Evet onceden babaaneme gittigim de otlamaya cikmisardi 4 5 inek ustume ustume geldi korkmustum tabi cocukken de yine de kaldi korkusu
bende geçen uçaktan atlıyordum rüyamda... uçak korkum var ya heralde ondan atladım.. rüya işte mantık aramıyor...:)
ooo çocukluk travması.. geçmez işte o ömür boyu sürer...
Harbi
ya bu arada alakasız olacak ama neden böyle bir nick seçtin.. niyeburdayımkiben...:)
Iste hala bunu dusundugum icin bu nick
kendini mi arıyorsun:)
@Taylan6969 gidin başja yerde konuşun gereksiz bildirim geliyor
haklısın özür... yazmıyorum daha
Gövdesi kocaman kafasi kucucuk ayaklari upuzun bi adamla evlenmisim kendi dugunumu gordum bi o bi ben var köyde ağaclar sarki söylüyordu kimsecikler yok ama bi garib garib erik dali oynuyoduk
falciya gitmistim orada birden su aygirina dönüsmüstü kadin ben de hic bise olmamis gibi konusuodum JQİCWĞİKCĞXHWĞHDĞSGQĞ
3 harflileri görmüştüm
Anlat
Kendimi skyrdm
hahah :D yuh
Şakaydı kanka 3 cm bamyam var bana bile yetmez diwçsşxğşwçwğsşcşsq
😂 yok artık
Bilmiyorum