Çok tuhaf bir rüya gördüm yorumlayacak biri?

Anneannem bizdeydi annemde anneanneme kızıyordu yemek falan vermiyordu sonra balkondan dedem giriyordu (ben hiç görmedm tanımadım dedemi ama resimlerde gördüm aynı adamdı sadece rüyamda gördüğüm daha yaşlı haliydi yaşlanmadan ölmüş dedem) elinde ekmek diğer elinde baston ama çok yaşlıydı... Elleri ayakları bir tuhaftı parmakları içine doğru bükülmüş şekildeydi çok içe basa basa yürüyordu... Oturdu konuşmaya başladı elindeki ekmeği yiyordu... Bi süre sonra kalktı yine balkon kapısından çıktı gitti baktık balkona üst kattan aşağı sarkıtmış kafanısını bizi izliyor... Babam vardı bide (babam Amerikada yaşıyor orada çalışıyor bayadır) oda misafir odasında oturuyordu öyle yere bakıyordu donuk şekilde bende gittim ayağının dibine oturdum baba diye cevap vermedi kalktım annemin yanına geldim babam görüntülü aradı açtık biz telefonda adamla konuşuyoruz telefonda başka yerde halbuki o içeride oturuyor bakıyorum odaya daha oturuyor biz konuşurken sonra annem dedemle ilgili konuşmaya başladı ben konuşma anne dedim dış kapı çaldı açtık dedem girdi içeri çok tuhaf bir rüyaydı cidden... Yorumlayabilicek var mı çok detay vardı kısa tuttum...
Çok tuhaf bir rüya gördüm yorumlayacak biri?