Gördüğüm bir garip rüya?

Sabah gördüğüm rüya. Gerçekte büyük bir yerde güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Kocaman ama. Neyse

Rüyamda bölgemize ait olan sahilde sevgilimle beraberdik. Herkes mayolu falan bir ben giyiniktim. Normal personeller hafta tatillerinde yüzüyordu. Sevgilim suya yeni girmişti ve su daha dizine bile gelmiyordu aslında suya girer girmez bana seslendi. Bende onu selamlarken onun arkasından kıyıdan gelen bir köpek balığı gördüm. Köpek balığını öyle net görüyordum ki sanki suda değil camın içindeydi. Şaka yapıyorum zanneti güldü. Fakat bir kaç kişi daha köpek balığı diye bağırdı. Kafamdan geçen şuydu 30 cm bile olmayan sığ bir alanda 1 metrelik köpek balığı nasıl yüzüyordu? Neyse ki sudan çıktı. Köpek balığını iki kişi kulaçlarından tutarak kıyıya çıkardı. Bende hemen alıp onu öldürdüm. Fakat kulaçları insan kolu gibiydi. Diğer insanlar hemen onu parçalara ayırmak için giriştiler. bende kolunu tek parça kesip aldım. Onu parçalayanlar başkalarına veriyordu onlar yıkayıp direk ateşe atıyordu. Herkes köpek balığı etinin kanserin en iyi ilacı ve çokca şifalı olduğunu söylüyordu. Fakat bu köpek balığı biraz tuhaf. Derisi yoktu pulları vardı. Kolundaki pula zarar vermeden çıkarttım ve sağ bileğime giydim. Bileğimden dirseğime kadar cuk oturdu. Sonra onun etini yerken suyun 10 metre açığında bi kayalık vardı ve bu akvaryumda cam temizleyen vatozlar oluyor ya. Onun 2 metrelik devasa haliydi. Kayanın yanında 2 kişi olta atıyordu. Biz uyarmaya fırsat bulamadan onlar fark edip aynı anda öldürdüler. Sonra ben avladım sen avladın kavgası çıktı. Ben görmüştüm olayı dedim ki herkesten önce ikiniz gördünüz sizi izliyordum. Sonra parça tartışması çıktı büyük parçası benim küçüğü senin. Dedim öyle saçma iş mi olur? İkiniz ilk gördünüz aynı anda öldürdünüz. Boydan 2 ye bölün dedim haklı aynen falan dediler. Sonra ileride duman gördüm. 130 metre kadar uzakta bir bina ve yanındaki çöp kovası yanıyordu. Ben oraya giderken 2 itfaiye aracı geri dönüyordu ama bina cayır cayır yanıyor insanlar izliyordu. Kimisi kameraya çekiyordu. Elimde 300cc şişede su vardı çöp kovasını söndürmek için döktüm sönmedi. Sonra etrafta yangın panosu aradım (iş yerinde her yerde hortumlu ve tüplü yangın panoları var) Ama yakınlarda bulamadım. Bir tane tekne limanında buldum. Hortumlu olanın vanası kırıktı ve tüp yerine de güçlü bir torch vardı. Torch'u aldım denedim 3 metreye kadar ateş püskürtüp 2 metrede en güçlü şekilde yandı. Aldım yanıma. Su bulamadım tüp bulamadım. Sonra başka pano ararken uyandım. Çok ilginç bir rüyaydı. Ve sabahtan beridir de unutamadım en ince detayına kadar hatırladığım için buraya sorma ihtiyacı hissettim. Bu rüya konusundaki düşünceleriniz neler?

Gördüğüm bir garip rüya?