Astroloji & Burçlar İlişkin nasıl gidiyor, her şey yolunda mı? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Maalesef, dolunay- retro falan derken çok etkiliyor. Nazar değdirmeyelim lütfen İlişki mi, ne ilişkisi? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İlişkin nasıl gidiyor, her şey yolunda mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı hayatımda ve kız eli tutmadım. @Falsepeti sen söyle nasıl gidiyor sence 😒😬 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl İlişkim olmadığı için ne yolunda giden bir ilişkim var, ne de yolunda gitmeyen.Tıpkı Neutronlar gibiyim. Nötr yani. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Son durağım olacak adamı şimdiden tüm kâlbimle seviyorum her kimse🍀🗝️ 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek ilişkim kızlarsoruyor o cevap versin nasıl gittiğini 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl İlişkim yok ama hayatım yolunda gidiyor yeterli benim için. 1 0 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Balık +1 yıl Kadınla olan bir ilişki değilde parayla olan bir ilişkim olsaydı fena olmazdı 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Kıskançlık krizlerimiz tuttu. 😩 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Akrep +1 yıl Ne ilişkisi ya ortada ilişki yok o neydi unuttum 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% Terazi +1 yıl Olmayan ilişki nasıl gitsin bahtsızım 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı. Sen söyle falcı nasıl gidiyor😄 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Iliskm yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç ilişkim olmadı hayatımda ve kız eli tutmadım. @Falsepeti sen söyle nasıl gidiyor sence 😒😬
İlişkim olmadığı için ne yolunda giden bir ilişkim var, ne de yolunda gitmeyen.
Tıpkı Neutronlar gibiyim. Nötr yani.
Son durağım olacak adamı şimdiden tüm kâlbimle seviyorum her kimse🍀🗝️
Tek ilişkim kızlarsoruyor o cevap versin nasıl gittiğini
İlişkim yok ama hayatım yolunda gidiyor yeterli benim için.
Kadınla olan bir ilişki değilde parayla olan bir ilişkim olsaydı fena olmazdı
Ortada bir ilişki yok
Kıskançlık krizlerimiz tuttu. 😩
Ne ilişkisi ya ortada ilişki yok o neydi unuttum
İlişkim yok ama hersey yolunda
Olmayan ilişki nasıl gitsin bahtsızım
Sen söyle falcı nasıl gidiyor😄
Tek ilişkim evle iş yeri.
İlişkim yok ki iyi gitsin
Iliskm yok
İlişki ne ya yeniliyo mu
İlişkim yok