Aşk İlişkileri 6 gü İlişkiniz nasıl gidiyor ya da var mı? atomkarinca7 Xper 7 Takip Et FacebookTwitter 00 İlişkiniz nasıl gidiyor ya da var mı? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter İlişkiniz nasıl gidiyor ya da var mı? 42 Görüşünü yaz
YarabantlıRakıŞisesi | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı. Fenomen 6 gü Azer Bülbül'ün dediği gibi "Duygularım darmadağın anlayamazsın" Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
eraaybeyiniz | Aşk İlişkileri konusunda 82 görüş paylaştı. Xper 4 6 gü Bir süredir yok, doğru karakterdeki insanı bekliyorum; tabi karşıma çıkarsa 🤷 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
fatoşşistt | Aşk İlişkileri konusunda 170 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü yok. olsa, şu an kafasını ütlüyor olurdum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi atomkarinca7 6 gü Trip atasın mı var fatoşşistt 6 gü trip olur, boş konuşmak olur vs atomkarinca7 6 gü Şapşal yaa Hepsini Göster Daha Az Göster fatoşşistt 6 gü neden ya
hazalghk | Aşk İlişkileri konusunda 144 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü yok maalesef :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum atomkarinca7 6 gü Ne zamandır yokk efedemir76 6 gü @hazalghk
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 13,8b görüş paylaştı. Master 6 gü yok ilişkim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Mythealer Xper 3 6 gü İç güveysinden hallice Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum atomkarinca7 6 gü Evli misin sevgilin mi var Mythealer 6 gü Sevgili atomkarinca7 6 gü Ne kadar oldu Hepsini Göster Daha Az Göster Mythealer 6 gü 2 ay atomkarinca7 6 gü Aaa yeni daha. En mutlu olman gereken zamanlar Mythealer 6 gü Teoride öyle atomkarinca7 6 gü Burçlarınız ne Mythealer 6 gü Ben Balık o Oğlak atomkarinca7 6 gü Oğlakların karakterini hiç bilmiyorum. Balığı biraz biliyorum da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42Azer Bülbül'ün dediği gibi "Duygularım darmadağın anlayamazsın"
Bir süredir yok, doğru karakterdeki insanı bekliyorum; tabi karşıma çıkarsa 🤷
yok. olsa, şu an kafasını ütlüyor olurdum.
Trip atasın mı var
trip olur, boş konuşmak olur vs
Şapşal yaa
neden ya
yok maalesef :D
Ne zamandır yokk
@hazalghk
yok ilişkim
İç güveysinden hallice
Evli misin sevgilin mi var
Sevgili
Ne kadar oldu