Aşk İlişkileri İlişki durumun nasıl? uye_ismi_bulunamadi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evli Sevgilim var Flort gorustuklerim var ama karisik platonik seviyorum Hickimse yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İlişki durumun nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. yalnızım hiç sevgilim olmadı bile. 1 1 Yorumla uye_ismi_bulunamadi +1 yıl oha 23 yasindasin
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şimdilik ciddiye dönmeyecek şekilde konuştuğum flörtlerim var. Karşılıklı olarak tabi. :D 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiç kimse yok 1 4 Yorumla uye_ismi_bulunamadi +1 yıl ben de ayni Yorumla cakir2607 +1 yıl Ben yanlızlığı seviyorum da yok. Senin neden yok Yorumla uye_ismi_bulunamadi +1 yıl oyle kimsenin pesinden kosmuyorum kimse de bana gelmiyor Yorumla cakir2607 +1 yıl Gelirler bakalım bir gün Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hickimse yok 😂 1 2 Yorumla uye_ismi_bulunamadi +1 yıl ayni ben Yorumla Ksproff +1 yıl Iyi Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Asrın ebu zeri* 0 3 Yorumla uye_ismi_bulunamadi +1 yıl huh? Yorumla theastro +1 yıl Ebu zerin hayatına bakınca ne demek istediğimi anlarsın Yorumla uye_ismi_bulunamadi +1 yıl tamam Yorumla
İsim_kalmamışş Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Sevgilim var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yalnızım hiç sevgilim olmadı bile.
oha 23 yasindasin
Şimdilik ciddiye dönmeyecek şekilde konuştuğum flörtlerim var. Karşılıklı olarak tabi. :D
Hiç kimse yok
ben de ayni
Ben yanlızlığı seviyorum da yok. Senin neden yok
oyle kimsenin pesinden kosmuyorum kimse de bana gelmiyor
Gelirler bakalım bir gün
Clementine ile mutluyum.
Hickimse yok 😂
ayni ben
Iyi
İlişkim yok
yapa yapa yalnız
Asrın ebu zeri*