İlişkiye tamam mı devam mı?

Merhaba arkadaslar. 2,5yıllık ilişkim artık beni heyecanlandırmıyor. Erkek arkadasım 10yıllık evliymişiz gibi davranıyor; ilgisiz ve paspallaşmaya başladı. Bundan dert yanınca da bana "ne içkim var ne kumarım neden memnun değilsin benden evden işe işten eve bir hayatım var" diyerek konuyu çok alakasız yerlere getiriyor. Kırılmamı önemsemiyor artık. Seviyor ama ben onu seviyor muyum yoksa o benim için alışkanlık mı çözemiyorum. Zor zamanımda fiziki olarak hiç yanımda olmadı; rn ihtiyacım oldugu zamanlarda yalvardım gelmesi için ama hep bir bahane edindi kendisine. Çoğu zaman düşüncelerime ve geleceğimle alakalı hayallerime önem vermiyor. Ben ona bir şey katamadım o da bana. Ben iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyorum o ise lise mezunu ve bundan dolayı fikirlerimi düşüncelerimi hayallerimi anlamakta güçlük çekiyor ( arkadaslar lütfen bu konuyu farklı yerlere cekmeyin sadece bazen konustugumuz dilin farklı oldugunu anlatmaya calıstım lise- üniversite meselesini) Yoruldugumu hissediyorum. Fikirlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim. (22yaşımdayım ve kendisi benim ilk ilişkim)
İlişkiye tamam mı devam mı?