Bu ilişki sizce yürür mü?

Ben ınstagramdan bir çocukla tanıştım. Kendisi askerde şu an. Konuşup birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Kendisi çok efendi, eli yüzü düzgün bir insan gibi duruyor diye konuşmaya başladım. Sonra bir video attı bana birkaç gün önce. Çıstak müzikle gece mahallede tur atıyor🙃 Hiç hoşlanmam ben böyle şeylerden. Bağcılarda yaşıyormuş. Yanlış anlaşılma olmasın kötü düşündüğümden değil ama orada böyleymiş dedi yaşam. Az önce de bir video atmış. Mahallede araçlarla çıstak müzik açmışlar, tüm gençler sokakta, bir de bir ayağı çukurda dede var çıstak müzikle koyuyorlar bangır bangır. Görünce şaşırdım biraz. Biz elit bir yerde oturuyoruz, bu videoyu bir arkadaşim atmıştı ben de sana attım dedi. Ben de seviyorum eğlenceyi falan ama karşımdaki kişinin aylak, işsiz güçsüz birisi olmasından korkuyorum. Ailem de böyle birisiyle olmamı istemez. Kalbi çok güzel bir insan ama yaşam tarzı, zevkleri farklı geldi bana. Siz olsanız ne yapardınız? Çalıyorum ben de devlet kurumunda bu arada. Ailem çok önem veriyor sorumluluk sahibi bireyler olmamıza

Bu ilişki sizce yürür mü?