Ben çok kasmam bu konulara fakat tabii ön arzu şart. 80 kg falan ya şimdi, benim boy skalamda kadın için sağlıklı bir kilo değil ondan eminim. Kilo verme hedefi de olacak, iradesi de olacak.
Benim için tabii ki ondan daha güzeli olmayacak, olamazda zaten.
Beraber spora bir başlarız, üff benim tosunum yavru ceylanım olur bu işin sonunda. Gururlanırım.
Ha nankörlük edip, görmemiş gibi iki fizik yapınca, g-tü kalkar falan orası da teorik olarak benim sorunum değil tabii. Benim mantalitemde, hayatımdaki kadın benimle beraber gelişmeli, ona da destek olmak benim görevim. Bunun karşılığını da bana vermek ve aynı şekilde destek çıkmak da onun görevi, bu kelime olarak görev desemde, bunlar zorunluluk değil kalben yapılan bir eylem olmalı. Ben bundan keyif alırım ve alan biriyle olurum zaten.
Bir dönem de görevim onda devam ederken, nankörlük yaparsa daaaa, ondan sonra dersimi alır, başkasında ondan da daha iyi bir performans sergilerim. Nextt
Burada yürümeyecek tek şey kalıplar ve önyargılar olur 😅 İki insan birbirini seviyorsa, saygı varsa, kilo falan hikâye canım 💁♀️ 60’a 80, 50’ye 100… Uyum kalpte başlıyor, bedende bitmiyor. Erkek “dayanmak” zorunda değil, birlikte keyif almak yeter 🥰 Sence ilişkide en önemli şey ne, dış görünüş mü, karakter mi? 💫