Aslan
Kova
Terazi
Yay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yengeç olduğunu düşünüyorum ben bende yengeç burcuyum çünkü Yengeç erkeği duygusal bir yapıya sahiptir ve aşık olduğunda güçlü bir bağ kurar. İlişkisinde derin bir duygusal bağ arar ve bu bağı korumaya özen gösterir. Sevdikleriyle birlikte zaman geçirmekten keyif alır ve duygusal yakınlığı önemser. Yengeç erkeği, sevdiklerini korumak ve onlara şefkat göstermek konusunda doğal bir eğilime sahiptir. Partnerinin mutluluğu ve güvenliği onun için önemlidir. İlişkisinde sevgi dolu bir ortam yaratır ve partnerine destek olur. Yengeç erkeği romantik bir yanı olan bir partnerdir. Özel anları kutlamak, romantik sürprizler yapmak ve duygusal anlar yaratmak için çaba sarf eder. Sevdikleriyle birlikte romantik anlar yaşamaktan keyif alır ve bu şekilde bağlarını güçlendirir.
Bence Yay! O uçuk kaçık görünen karakterinin arkasında farklı bir dünyası vardır. Yay ile sevgili olmak kolaydır, sevgili kalmak zordur. Tek gayesi her kaseden bir yudum içmek olan yayı yakalayabilirseniz dünyasına giriş yapmış olursunuz. Yay için dünya ikiye ayrılır. Fonusun içindekiler ve dışındakiler. Gerçek aşkı o zaman başlar. Aşkı için bildiğiniz tüm kutsallara vatan millet sakarya dahil olmak üzere Tanrıya bile kafa tutar...
Aslan burcu sevgilim oldu gururundan ötürü aşkı için çabalamadı. Terazi burcu flörtüm oldu. Onunla birlikte olabilmem için bir sürü şey denedi. Kova desen kendi halinde ne düşündüğü belli değil. Yay çok gevşek özgür olayım yeter kafasında çok da çabalamaz
Cevap
10Cevap
Böyle şeyler burçlara göre şekillenmiyor. Bunlar tamamen kişilerin karakterlerine ve yaşadığı olaylara bağlı
Hiçbir burç erkeğine özel ilgim yok. Ben bi erkeğe belli bi burçtan diye ilgi ve sevgi duymam, iq' mu törpüledim.
Kovalar yalancının teki
Terazi Kendi dengesini bile bulamıyor
Aslanlar çok baskıcı ama korur
Yay okunu nereye atacağını bilmiyor
Ve de bunların üçü cansız (terazi, yay, kova) biri canlı oda hayvan (aslan) jsjsjsjsj
Boğa yükseleni de aslandır. Ölümüne gelir.. ölüme gelecek olan kadınla.
Yükselen çok önemli, yinede yay diyim.
Aslan dedim ama bilerek değil attım.
Bu seçenekleri tahmin etmiyordum. Sanırım Aslan
Şıklarda Yengeç Burcu yok!
Koala burcu olan erkek
Sevgilim Aslan burcu olduğu için aslan diyorum 😆
En iyisi oğlak işinde gücünde 😊
Aslanımmmm @__Efe❤️
Aslan yengec ve terazi
Kova duygusallığın burcudur... Sadıktır...
Yay.. 👍🏻
Boğa dir
Bence yengeçtir
@RealistPasa olabilir yasamk lazım baby😄
Balık
Tabii ki Balık…
Niye tüm burçlar yok burada
Hanımcık burcudur o
Tüm burclar yapar ama tüm burclarda yapmaz
Koç yok mu
valla hıc bı fıkrım yok
koç nerde hocam koç nerde