Kova burcu bence kova burçlarının en az aslanlar kadar hatta aslanlardan daha çok ben merkezci olduklarını düşünüyorum. Kovalar liderlik vasıflarını taşımayı çok severler her zaman ben ben ben diyen burçlar olduklarını düşünüyorum akıllılık ve zekilik konusunda kendilerini üstlerine tanıdıklarını düşünmüyorum. Her zaman kendilerini Çok akıllı çok zeki görürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Koçlarm benim
Kova burcu bence kova burçlarının en az aslanlar kadar hatta aslanlardan daha çok ben merkezci olduklarını düşünüyorum. Kovalar liderlik vasıflarını taşımayı çok severler her zaman ben ben ben diyen burçlar olduklarını düşünüyorum akıllılık ve zekilik konusunda kendilerini üstlerine tanıdıklarını düşünmüyorum. Her zaman kendilerini Çok akıllı çok zeki görürler.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Şu hayatta zekasını ve algılarını kadınında ayrı erkeğinde ayrı sevdiğim iki burç varsa onlar da ikizler ve kova, bu bende nett.
Benden daha zekisi olmaz gerçekten a*hmaklığın pik noktası bi söylem. Öte yandan narsistik bozukluğu yoksa bu lafı hiçbir burç söylemez.
Fakat muziplikle her burç kendine has tavrıyla söyler ve bizi gülümsetir neşeyle. Dost meclislerinde hepimiz gırgırına söyleriz, ne var bunda? ⭐😄😄😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Aslan burcunu eliyorum yani Aslan burcu birisi bunu demez😄
Geriye 11 burç kaldı ben Akrep ve Koç arasında kaldım ve Akrep koçu kıskanıp bunu diyebilir.
Ben Akrep diyorum.
Benden zekisi olamaz.
Yay burcuyum ve dedim böylelikle herkesin ‘ Aslan ‘ tezini çürütmüş oldum.
Aslan'ın narsistliği varken diğer burçlar aklımıza gelmez
Koç zekidir ama bunu dile getiren aslan. 😃
Aslan demiştir kesin
Yükselenimden biliyorum tabiki aslan
Yengeç burcu demiş olabilir
gemini. ikizler tabiiki.🤷♂️
Kova ♒
Aslan 🦁 kesin
Aslan
Aslan burcu
Aslan
Koç demiştir.
Kova tabiki.
Aslan
Evet
Öyle olduğumu söylerler biraz baskınım evet neden?
Ne saçma sorular bunlar hayır
Banane?
Ben size neden diz çöktüreyim öyle bir isteğim yok
İstemiyorum
Zorunda mıyım?
Aslan