Astroloji & Burçlar Sizce bunu hangi burç söylemiştir? Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Koç Sizce bunu hangi burç söylemiştir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Her burç olabilir 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% Başak +1 yıl Merhaba ben kova burcuyum.Kesinlikle beni anlatmışlar diyecektim ama koç burcu imiş 😇😅Yanılmışım sanırım koçlarla ortak yönüm varmış ♈ ♒ :))) 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% Yengeç +1 yıl Ya yengeç erkeği bu işte. 😃 Kolay kolay sinir olmaz taki patlama noktasına kadar sonrası Big bang 💣💥 1 3 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi Yengeç +1 yıl Biz jdjsjs Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl @YarabantlıRakıŞisesi aha geldi burçdaşım 😃 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi Yengeç +1 yıl Yettim jsjsj Yorumla
Aselcik23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% Boğa +1 yıl Boğadir kesin çok yaşadım son zamanlar ya da aslan koç 2 0 Yorumla
Barannn07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Bence yay burcu söylemiştir.Çünkü bende yay burcuyum. 1 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Oğlak, Yengeç, KovaSabırlı insanlardır ve başta içlerine dolarlar. Sonra da.. 0 2 Yorumla Vanessa__ Yay +1 yıl Koç Yorumla Legalpainn Oğlak +1 yıl O kadar ayrıntılı tanıdığım pek olmadı maalesef. Genelde çatlak, girişken ve çok enerjikler :D bunu biliyorum sadece Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% Boğa +1 yıl Kırk yılın başı bir paylaşımda özelliğimiz çıktı lütfen onu da elimizden almayınız tabiki de boğa bu 0 0 Yorumla
JokerStar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% Balık +1 yıl keske bagira bilsem bir bagirayim tum komsulari evimde bulurum :))) 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Oğlak olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam😂 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% Oğlak +1 yıl Oğlak sabretmek bana uygun değil 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Kendini gördüğüm için yengeç demek istiyorum.🙄🦀 1 2 Yorumla nisamkızım Boğa +1 yıl akrep Yorumla sssicaksutlukahvem Yengeç +1 yıl Yengeç.😑 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% Yengeç +1 yıl Benim burç kesinlikle. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boğa klasik hareketleri 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl Koç :D 1 2 Yorumla Vanessa__ Yay +1 yıl Kopya çekmedin dimi 😃 Yorumla вуηαяcσѕ Aslan +1 yıl Aa çok ayıp :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim burcum bu galiba başak 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başak mısın Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 344 cevap paylaştı. balıklar söylemiş olabılır 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Koç yüzde yüz 0 1 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Bilmişim. Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% Aslan +1 yıl 🦁 aslan olamaz çünkü okadar sabırlı değilim 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 305 cevap paylaştı. Koç bunu bağıra çağıra söylemiştir net 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı. Koç mu sabrediyormuş? :-D Şaka olmalı... 0 0 Yorumla
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Balık 😂😂 ben ama ben 7/24 sinir küpüyüm🙈🙈 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Koç kesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Her burç olabilir
Merhaba ben kova burcuyum.
Kesinlikle beni anlatmışlar diyecektim ama koç burcu imiş 😇😅
Yanılmışım sanırım koçlarla ortak yönüm varmış
♈ ♒ :)))
Ya yengeç erkeği bu işte. 😃
Kolay kolay sinir olmaz taki patlama noktasına kadar sonrası Big bang 💣💥
Biz jdjsjs
@YarabantlıRakıŞisesi aha geldi burçdaşım 😃
Yettim jsjsj
Boğadir kesin çok yaşadım son zamanlar ya da aslan koç
Bence yay burcu söylemiştir.Çünkü bende yay burcuyum.
Oğlak, Yengeç, Kova
Sabırlı insanlardır ve başta içlerine dolarlar. Sonra da..
Koç
O kadar ayrıntılı tanıdığım pek olmadı maalesef. Genelde çatlak, girişken ve çok enerjikler :D bunu biliyorum sadece
Kırk yılın başı bir paylaşımda özelliğimiz çıktı lütfen onu da elimizden almayınız tabiki de boğa bu
keske bagira bilsem bir bagirayim tum komsulari evimde bulurum :)))
Aslan demistir veya oglak
Koç değil o hep bağırır
Oğlak olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam😂
Bu boğa yaa :))
Oğlak sabretmek bana uygun değil
Kendini gördüğüm için yengeç demek istiyorum.🙄🦀
akrep
Yengeç.😑
Benim burç kesinlikle.
Boğa klasik hareketleri
İkizler olmadığına eminim
Akrep hahah inanki böyle 😂
Koç :D
Kopya çekmedin dimi 😃
Aa çok ayıp :D
Burçlardan ziyade kaçık biri söylemiştir
benim burcum bu galiba başak
başak mısın
balıklar söylemiş olabılır
Koç yüzde yüz
Bilmişim.
🦁 aslan olamaz çünkü okadar sabırlı değilim
Koç bunu bağıra çağıra söylemiştir net
Tabiki sabrın temsili boğa
ASLAN kesinlikle :)))
Koç mu sabrediyormuş? :-D Şaka olmalı...
Balık 😂😂 ben ama ben 7/24 sinir küpüyüm🙈🙈
Kesinlkle Boğa burcu
Ben Koç
Yengeçç
İkizler
başak bu
Terazidir
kova olmasın
Koç demiştir
Akrep-koç
Güncelleme doğru
Kova