Genelde kızlarda görüyorum , kızlar gerçekten burçlar sizin için önemli mi? Yani inanıyormusunuz buna?
Ne burcusun diye sormak yerine nelerle uğraşıyorsun diye sormakla beni daha iyi tanıyabilir bir insan neden buna takıntınız var?
Genelde kızlarda görüyorum , kızlar gerçekten burçlar sizin için önemli mi? Yani inanıyormusunuz buna?
Ne burcusun diye sormak yerine nelerle uğraşıyorsun diye sormakla beni daha iyi tanıyabilir bir insan neden buna takıntınız var?
burçları takmam ama konuşmak yorumlamak diğer herhangi bir boş muhabbet kadar keyif verir bu tarz şeylere takılan da ne bileyim konuşacak konu bulamadığında biraz muhabbet döndürmene yarayan bir konu sadece
Kırıcı oluyor ama
Düşünsene ilk tanıştığın biri böyle bir soru soruyor şimdi benim kafamda onun hakkında nasıl olumlu bir etki yaranabilir en fazla
sorulabilir bir iki cümle boş muhabbet döndürülebilir normal de bu tarz şeylere takıntılı olan insan aptaldtır zaten muhabbeti ilerletmeden salmak gerekir
Ben hiç sormam ne anlamı var
Bide daha yeni tanıdığım biriyse samimi değilsem böyle şeyler sormam yani
bence senin de bu kadar alelade bir soruya bu kadar tavır alman çok sağlıklı değil sal biraz kendini
Haklısın ama biryerde sabrım taşıyor artık bu küçük sorunlar yüzünden
olur öyle sıkma canını
bu durum sadece güneş burcunu bilmekle olmuyor, doğum haritalarımızda bulunan gezegenler dereceler ve daha bir sürü şey hayatımızdaki olacak şeyleri veya olmuş şeyleri gösteriyor bize. fantezilerinizden tutun fobilerinize kadar gözüküyor doğum haritalarınızda.
Cevap
2Cevap
Burcunu sormam kimsenin burçlara da inanmam ama hergun bakar okurum bi yandan. Merak da ediyorum jsksjjjsjs
Yani seninki normal kimseyi rahatsız etmiyorsun
Burca göre kişilik analizi yapılmaz ya yani bence. İnsanı burcuna gore yargiliyorlar felan boş işler. muhabbet olsun torba dolsun diye konuşulur o kadar. Astroloji keyifli ama boş iştir. takilma boyle insanlara bunların dediklerini dikkate alman bile hata
En yakın arkadaşımla bu yüzden küsmem ki şimdi
Ama diğerlerine ilgilenmiyorum dediğimde yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar
Kusulcek konu değil zaten ama işte onlar sacmaliginda gül geç aldirma o bakışlara kahkaha at önemsiz bunlar
Elleme uğraşsınlar yaaa , zaten hayattan zevk alamıyor insanlar bari astroloji ile kendini oyalasınlar
Bundan zevk mi alıyorlar :/
Benim annem ikizler seviyorum onu
Konu sevip sevmemek değil insanların beni bellibir kalıba yerleştirmesi yani konuşuyoruz burcumu soruyor ve benim koşuymayı orada bitiresim geliyor ilgilenmiyorum diyorum tuhaf tuhaf bakıyor sanki kızlar burclarla ilgilenir diye bir şey var
İkizler Burcu karakteri var ama bütün ikizler aynı değil kendi kişiliğini karakterini geliştirmişlerdir var
Sende burçlara inanıyorsun anladığım kadarıyla
Biraz ama ben kişilik karakter odaklıyım
Burcun ne?
İkizler
Burcun ne 😀😀
İkizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?