Koç-Terazi-Akrep
Boğa-Yay-Balık
İkizler-Kova-Başak
Yengeç-Aslan-Oğlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Akrep kadınıyım aşk için mantıklı olan her şey demeyelimde aşkta en gurursuz yapışık git desende gitmeyen eğer istemesen o kişiyi yinede gitmeyip o kişinin hayatını zehir eden sülük gibi yapışan burçlar kadın erkek fark etmez yay ve balık biraz aslandada var ama yay, balık kadar değil.
Tabiki de akrep burçları sevince herşeyi yapar sevdiği insan için herşeyi göze alır kendimden biliyorum sevince onu hayatımın merkezine koyuyorum gözüm ondan başkasını görmüyo akrep burcu çok tutkulu seven bir burç bence sevince her fedakarlığı yapar karşısındaki insan için ikizler erkeğide öyle mesela akrebin tıpkısı diyebilirim kolay kolay vazgeçmez sonuna kadar sever
Koç burcu olarak işime geldiği gibi davranıyorum 😂oyuzden aşk için her şey yapmam tabi bu soru biraz bence kişisel birsye herkesin huyu bir değil ne koçlar var kendini aşkı içi yıpratan 😂😂
Cevap
34Cevap
Yengeç
Ben teraziyim, teraziler aşk icin her seyi yapar kendimden biliyorumm
Kendi burcumda yola çıkarak boğa diyorum çünkü biz boğalar aşka daima saygılı ve değer vereniz.
Yengeç burcu olabilir. Sevdiği için her şeyi yapar. Bir ayrılık olduğunda gurunu bile hiçe sayar. Ama tabi sonra keşke yapmasaydım der ama olsun.
Beni yak kendini yak herseyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak... şarkısı terazi ve koç için söylenmiştir aslını inkar eden İkizlerdir:))
Başağım. Ikizler hayranıyım. Her ne kadar zor olsalar daa...
Çok şeyde bir çok şeyde çook iyiler...💣
#SelamGençlik 🍀
Farketmez. İnsanın bireysel haritası bütünsel fotoğrafı belirler. Karşılıklı rastlaşmak kâfi.. #TubaSueda 🍀
Ben artık aşkım için değil kendim için elimden gelen herşeyi yapıyorum.
Çünkü kimse için kendinden ödün vermeye değmiyor.
İkizler kova başak demek istiyorum yorumumu dikkate alıp başlıktaki gibi olsunlar artık🤣🤣🤣kova kova en çok da sana diyorum🤣🤣🤣bırak şu odunluğu
İçinde boğa varsa gerisini boş ver boğa kadınını aşk ta hiçbir şeye değişmem zordur ama senin oldumu gerisi hoştur
Kesinlikle koç kadını
Bir de Aslan erkeği
Bu ikisi bir aşk ilişkisi için saçını süpürge eder
Aynen öyle 🤣
Ben yaparım ama engeller var o yüzden aslanı seçtim kendimi geçtim 😭😒😒😒
ben oğlak zorlama üstelik doğru düzgün bur insan degilse
Yengeç der geçerim. Hazır yükselenimde başak olmuş. Show yaparım :)
Balık burcuyum ve çoğu ozelligimi yansıtıyor gerçekten ben sevdiğim uğruna yapmadığım fedakarlık kalmadı sevmedim bı ozelliklte budur oda başka limana yanaştı yani mantikla değilde kalbimle hareket ediyorum ve bundan çok muzdaripim
Hiç şüphesiz terazi kadınları zaten onlar aşk insanı
Hangi burclar yapar onu bilmem ama ben her seyi yaparim. Kaldıki bunun burcla ne alakasi var. Seven adam sever birakmaz aldatmaz. Bu karakter meselesi.
Evet başaklar çok cesur insanlardır yapsalar anca onlar aşk için her şey yapar😍Kafa dengini bulursa bir başak ölürsede vazgeçmez sonuna kadar destek çıkar, ilişkiyi sahiblenir ve yürütür. Basakin aşkı nadide bir askdir her kalp kaldıramaz.
Bir koç olarak koç değildir kesinlikle itiraf ediyorum öyle aşk için herşeyi yapmayız başka alternatiflere bakarız zor olsa bile..
Balık duygusaldır ve aşk için yapamıyacağı hiç bir şey yoktur.
Karakter meselesi bu burçlarla bi ilgisi yoktur bence
Merhaba bana görüşme linki atabilir misiniz KS üzerinden. Randevu almak istiyorum
Merhabalar, https://falsepeti.com/ bu link üzerinden sitemizi ve yorumcularımızı inceleyebilir ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz.🌼😊
Ücretli mi
Evet ücretli
Herkes kendi burcunu secer ki
yengec sanirim ve akrep
Ve Tarazi
Yengeç
Yengeç i tek geçerim.
Balık aşık olursa her şeyi yapar :)
İkizler, Kova, Başak tam bir saf bu konuda.
Koç-Terazi-Akrep bence
Balık dememe kimsenin itiraz edeceğini sanmam
Aslan her şeyi yapar.
Herkes kendi burcunu seçer 😁
Herkes kendi burcunu işaretler ki 😆
Farklı bi alternatif olsun
Kova, yay, koç.
B şıkkındakiler olabilir :D
Kesinlikle balıktır 🙂
Oğlak değil ondan eminim diğerlerini bilmiyorum
Oğlak gördüm çoğu kez
İkizlerin aşkı çok pistir
Yay.
Me 👋🏼
Yay yükselen koç
Yaylarin aşığını bulursaniz hic kacirmayin
ikizler..
kendimden biliyorum :)
Akrepler aşk tutku için evini bile satar
Koç burcuyum aşk için ölürüm
balik ben tam bir aşk kadınıyım aşka aşık ❤❤
Terazi tabiki tam bir aşk burcu 😂🍃
Aşkın burcu olmaz dostlarım be
Yengeç, aslan, oğlak
Kesinlikle ikizler
Ben balık olduğum için.
Yayların ağşığını yakalarsanız kaçırmayın :)
Aslan
Terazi
Yengeç aslan oğlak
Koç akrep terazi 🙃
Yengeç
Kova tabi...
Koç-Terazi-Akrep
mal burcu neden yok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?