sorumuz çok net ei̇c ki̇mden gelecek bakalim?
Arkadarlar Aşk neler yaptırır?
Arkadarlar Aşk neler yaptırır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk İnsana Neler Yaptırmaz Ki...
Aşk insana neler yaptırmaz ki neler.. önce arkadaşlarını bir bir uğruna feda eder, daha sonra senelerce sana emek veren aileni 2. plana atıverirsin... geriye ne mi kaldı yılın 365 günü hergün, her saat yanında olan bir sevgili... yeter mi yetme di... artık herşey yaşanmıştır zaten, yaşanacak da fazla bir şey kalmanıştır geriye... sıra gelir evliliğe ve adım adım ilerlersin... aslında kalbin de beynin de onaylamaz bu evliliği ancak olan olur ve evlenirsin...
Her geçen gün evliliğin ve yaşadığın düzenin değişeceğine inanarak oyalar durursun kendisini... derken bir çoçuk özlemi başlar içinde... ama... ama bir tarafın kusuru nedeniyle ondan da vazgeçersin... tıpkı ilk başta yaptığın gibi vazgeçersin; evlat özleminde son bulur artık...
Geriye birşey kalmamıştır artık sevdiğin başka insanlarla gününü gün ederken, sen hayatta tutunma çabasındasındır... derken birgün karşına birisi çıkar ve seni sevdiğini, hatta evli olduğun insandan bile daha çok sevdiğini söyler... ancak olaya sıcak bakmazsın ve sevdiğin insana bir sözün vardır, nikah memrunun kafana kazıdığı laflar mıhlanır aklına... kendini ve ruhunu frenler hatta bedenine dahi misali bir geme vurursun... ewet sen birine, hemde hayatını bundan sonra devam ettireceğin eşinden bile daha fazla bağlanmaya bağlanmışsın... ama yapamadın yapamazdın... derken günler günleri kovaladı ve artık herşey değişmeliydi derken... bir de bakmışsın eşin için ondan vazgeçip kendi hayatına yol alamaya zor olsa da başlamışsın...
Aşk İnsana Ne Mi Yapar? ? ? ? Sevdiğin İnsan İçin Onu Terk Etmene Bile Yarar...
hayatının her bölümünü onu görebilecek şekilde planlamakfarkedilmek için beklemekarkadaşlarıyla arkadaş olup onun hakkında bişeyler öğrenmeye çalışmakgecenin bir yarısı aklına esip onun sokağına gitmek, camına bakmakçantasına, montunun cebine, kapısına ya da görebileceği herhangi bir yere not veya çiçek bırakmaktelefonun birilerinden öğrenip gizli numara yapıp arayıp sesini duyup heycan yapıp kapatmakkimi zamansa arayıp açmasına bile fırsat vermeden heycandan gizli numarayla çaldırıp kapatmaksevdiği, dinlediği müzikleri öğrenmekilgi alanlarıyla ilgilenmekonu beş dakika görebilmek için beklemek ve geldiğinde de haeycandan bakamamakmsn'de gönderdiği öpücüğe saatlerce bakmak. resmine bakıp ona şarkılar söylemek. ekrandan yüzünü okşamak, beraber çekindiğiniz resimlere bakarak ahh çekmek. sacmalamak... kendınden uzaklasmak ara sıra...
aşk işte adama vayy dedirtir..
aşk çift taraflıysa deliler gibi ağlayabilme, çok kıskanmak, başka hiç kimseye yan gözle bakmamak, genelde geceleri sabaha kadar telde konuşmak ve arada tatlı tripler atmak gibi... :)
Bana Çok Şey Yaptırdı Cidden Hiç Yapmam Dediğim Şeyleri Yaptım Otomatikman Ona Bağlanıyosun Zaten
Cevap
68Cevap
Hani bazen, HAYKIRMAK İSTERSİN de bir yumruk düğümlenir boğazına; sesin çıkmaz..
BAĞIRAMAZSIN ! !
' SENİ SEVİYORUM, GİTME.. ' demek istersin de diyemezsin..
Sadece gözlerine bakarsın, içinde fırtınalar kopsa da susarsın...
ONA SARILMAK İSTERSİN, KOKUSUNU İÇİNE ÇEKMEK İSTERSİN..
Doyasıya sıcaklığını hissetmek istersin...
SENİ SEVİYORUM demek istersin..! !
Diyemezsin.. İşte Bu Beter Bir Şey..!
İçten İçe Yanarsın da Yine de Sesin Çıkmaz. Sadece SUSARSIN...
Karşılıklı oturmak, yüz yüze ve aynı noktaya bakmak, şiir okumak, sevgiliden utanılacak kadar terbiyeli davranmak, güzel şeylerden bahsedip gülmek ve asla iffet sınırının ötesine uzanmamaktır.
Çünkü; Aşk bakmakla güzelleşir, konuşmakla zenginleşir ama dokunmakla bozulur.
Aşık olmuşsam ve bunu onla paylaştıysam karakterlerimiz birbirine uyumluysa geleceğimiz varsa şahsen aşk bana 1 gün içinde neler yaptırır diye düşündüm bir şimdi :) En güzel anlarda çekilen fotoğraflarımızı biraraya getirip romantik bir o kadar da duygusal bir video hazırlardım.20 dakikalığına bir sinema salonu kapatır onu oraya davet ederdim. Sonrasında bir yat kiralar 1 saatlik falan boğaz turuna çıkardım kimsenin olmadığı denizle ve onla başbaşa 1 saat sonra yat bizi kız kulesine bıraksın ordada masamızın üzeri en sevdiği çiçeklerle dolu olsun ordada çok güzel bir evlenme teklifi yapayım güzel bir müzik eşliğinde kabul ederse onu evine bırakayım ordan arabadan inip temden eve koşa koşa gideyim:) Ha kabul etmezse Kız kulesinden boğazın soğuk sularına atayım onu kendim yatla geri döneyim :) Aşk bana bunları yaptırır heralde
Radyasyona magruz bırakır ac bırakır uykusuz bırakır yalnız bırakır yarsız bırakır
yataga dusurur kotu yola dusururu karakola düşürür ailene zıt düşürür
renkleri sevdırır ınsanı sevdırrı gunesı sevdırır hayatı sevdırır
hayatta sogutur yasamdan sogutur sogutuyla kalmaz ya öldürür ya surundurur.
Kitap içinde bir ömür bekletilen sadakattir...
hdwallpaper.freehdw.com/.../...ok-of-life_8278.jpg
@meraklımelahat38
Sana meydan okuyorum hacı:)
ne didiğim gayet açık hacım :)
ne cimbomu beaa?
kesin görmemişin :)
"hoşlantıdıt o aşk olsa duramazdın" didim. Akşam akşam felsefe yapmaya gerek yok :D
Ask ugruna siirler sarkilar yazdirir imkansizi tattirir. bulamazsin kalbindeki acıyı yüzüne vurabilir. geceler sabah olur. sabah ezanlariyla arkadas olursun. uykularin bölünür yarim kalir hep. birseyler yapmak istersin aklindadir hep. sever gönül koyarsin ver sana elini cekerse kaybolabilirsin elini tutarsa var olup sonusuzlugu da tattirabilir...
aşk ilk önce ona zaman ayırmanız için derslerinizi aksatır. sonra arkadaşlarınızla geçen süreyi azaltır. gelmeyeceğini bildiğiniz halde, bir ümit camdan bakıp durmanızı sağlar. aşık olduğunuz kişinin adını yazacağım, diye bir çok kağıt ısraf etmenizi sağlar. günlük konuşmalarınızı kendi yönüne çevirir. yani iki kelimenizden biri "aşk" olur. zaman geçtikçe daha büyük yan etkilerle gelir yanınıza.
Ask insana yapmam dedigi herseyi yaptirir
bazen gözünüz birsey görmez..
bazen umutsuzca o size yazsin diye ona binlerce mesaj yazarsiniz
bazende.. pes eder vazgecersiniz herseyden..
Bazen bir tebessüme sığdırırız, bazen kelimeler ardına sevdamızı. Mevlana mesnevisine, Yunus Emre gönlüne sığdıramamış. Acaba neyin çabasındayız biz... Aşk her şeyi de yaptırır, hiç bir şeyi de
Çiğ köfte yoğurtur bana şahsen.
Nar ekşisi yok diye öldürmem sevdiceğimi.
Anlayışlı yapar insanı aşk.
Millet aşkı uğruna ömrünü harcıyor baksana, daha ne yapsın
yapmam dediğin herşeyi yaptırır bazen öyle bir aşık olursun ki bütün gururunu ayaklar altına bile alırsın hiç birşey düşünemez olursun
Aşk değilde sevgi insanı insan yapar birde karşılıklı oldumu efsane olur hayatlarının sonuna kadar ızdırap çekselerde bir an bile of bu ne ya demezler
Kacarsin zarar gormek istemedigin icin. Ama yine de gonlun soz dinlemez deli gibi merak edersin neler yapiyor diye. Onunda seni bekledigini bildigin halde ben burdayim diyemezsin.
I hate love story
Kral da yaptirir şomar oğlanında yaptırır
Hizmetci yaptirir orspu bile yaptirir
Artik duruma göre her türlü ne varsa yaptirir ya
Bayandan bayana göre degisir o da ;)
Vech-i Hurşidinize Münevver demişler?
hahahah :D
Mezarlıktan çiçek toplattırır.
Ocak ayında atletle kar a yatıttırır
Spreyle duvarlara yazarken 1 gün yıldırım karakolunda yatıttırır
Cebindeki son parayla yemek yedırıp emınonunden bayrampaşaya yürüttürür
Tabi bunlar lise yıllarındaydı
Gecenin dördünde uyandığında acaba telefonumda mesaj var mı diye telefonu bile kontrol ettirir :)
Aşk cebinde para olmadan sonunun ne olacağını düşünmeden cafelere götürmektir.. :D ben yaptım ama sahibi adam çıktı çıkışta dedim abi idare et dedi ayıpsın sorun yok :)
Tek bildiğim en büyüj şey ailemizi karşımıza bile aldırabilir.
Aşk'ı bence en iyi tuvalet kağıdıniı kalp seklinde yapan firma anlatmıştır. Soruna gelince. Aşk. İnsanın gözünü kör eder ve aşık olduğu kız/erkek. Öldürür.
asla yapmam dediklerini yaptırır yani karakterine zıt düşen şeyleri
Sacma seyler mesela cirkinim diye aglarsin aslinda güzelsindir
Kisaca insanin yapabildiginden daha fazlasini extrasi olan herseyi yaptirir.. tek tek sayilmaz ki :)
Ask kapidan baktirir cok canlar yaktirir sevsen bir der sevmesen bidert yandirir disardan goz boyar icine girince can yakar:)
Aşk insana cesaret verir. Gecenin bir yarısı herkes uyurken kapıyı açıp aşağa inip seni görmeye gelen sevgiliyi kendini gösterip birde yanağına bir buse dokundurup sessizce eve girmektir.
Diğerleri gibi söz yazmiyacam senin insafina kalmış :)
Ask insani hem goge yukseltir hemde yerden yere vurur..
Yıpranırsın...
Solarsın...
Kurursun...
Kızarsın...
Küsersin...
Nefret edersin...
Ama yine de onun için ölürsün...
Aşk bana 4 yıl boyunca her ay 700 km yol araba kullandırdı :)
ne yaptıgını anlayamacak kadar aklını basından alır.
aşk en kötüsü ; öldürür en iyisi ; yüzünü güldürür...
aylarca gece 3-4 lerde balkona 1 adet kırmızı gül attırır.
Ask adama her boku yaptirir mesela karsi tarafi istediğin sekilde kullanirsin sana asiksa
akıllı olana pek birşey yaptırmaz
ama aklını tatile çıkarana her b. ku yaptırır
aşk kuvvetli seks isteğidir. iyi bir seksten başka bişey yaptırmaz.
Allah'tan korkmayan birisine herşeyi yaptırır. şu an ki toplumun hali
Aşk insanın içinde saklı tüm güçleri açığa çıkartacak derecede eylem gücü verir insana aşk mecnunu çöllere ferhatı dağlara düşman ettirmiş...
Aşk adamı vurur.. döner döner vurur diyeceğim şimdi :)
ahhh ahhh neler yaptırmaz ki hangilerini saysam az gelir şimdi.. :) aşk bu
Aşk çiş gibidir, geldimi tutamazsın! İnsana kimi zaman cenneti, kimi zaman cehennemi yaşatır...
Aşk her haltı yaptırır eğer gerçek aşk sa mantığın önüne geçer se
Adamına denk gelirsen hayata baktırir , adamına denk gelirsen hayattan biktirir
Aşk insanın gururunu o. rsbu yapar. Önüne gelene verir.
Aşk bir savaştır eğer bir de rakibin de varsa, elde etmek için herşeyi yaparsın.
aşk her seyi yaptırır en sonunda da olmuyosa intahar bile hatta
Aşk kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır
Ask gerekirse insan öldurur
beni sana seni bana getitir
İnsanın kendisi ile alakası olmayan her şeyi.
Herşeyi Yaptırır. Öldürür Hatta.
iki kurusluk adamlara aklini birakir
Geceleri uyuyamamak, sabahları uyanamamak.
Aşkın gelişi aklın gidişidir her şeyi yaptırır..
Bana hiç bir şey yaptırmamaz
Boxerla kadikoy sahilinde denize sokar 😆😆
Bilmem bilmiyorum :))
hastalıktır.. iyi huylu zannettiğin tümördür..
aşk bana hayatın kendisini öğretti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar