Eşim çok bencil ve küstah ne yapacağım?

Merhaba kocam çok sınırlı ve sinirlendiğinde gözü görmüyor neredeyse bana vuracak. salak salak şeylerden sinirlenip ergen gibi telefon fırlatıyor bağırıyor. Hiçbir sosyal hayatımız yok bir kahve içmeye götürmekten bile aciz. Bugün herxamanki gibi faturalar ödenecekti cep bankacılığından ödüyoruz telefonumu elime aldım ödemek için hemen elimden kaptı sınırlı bir şekilde ver şunu ben yatıracağım diye neyse verdim. Kumanda ve faturalar elimdeydi kumandayı koltuğa atayım derken yanlışlıkla telefonuna geldi yanlışlıkla oldu demeye kalmadan bağırmaya kumanfayı tlefonu fırlatmaya başladı ve koluma çok sert vurarak kaybol gözümün önünden gibi laflar etti tahammül edemuyorum artık napabilirim. Hep bu şekilde aptalca sinirlenmeleri oluyor sürekli kalbimi kırıyor. düşüncesiz davranıyor kötü konuşuyor eskiden kalp kırdığında da dank eder özür dilerdi şimdi haklı gibi üste çıkmaya çalışıyor. ilgisiz sürekli eve geliyor 2 kelime sohbet etmiyor. Sanki evliliği yürütmek için yürüyomuşuz gibi geliyor. Bana akıl verin napayım.
Eşim çok bencil ve küstah ne yapacağım?