Eşim çok bencil?

Kendi ailesine kendi tarafına işine geldigi gibi davraniyor 😒 uzun zaman sonra bugün ablama gidecektik bize iki saat mesafede kalıyorlar, bir gece iki gün kalır geliriz diyor bende dedim bir gün fazla olsun istedim. Rahatsız etmeyelim diyor ya dedim onlarda nezamandir bizi bekliyorlar dedim. Ben rahat edemiyorum dedi.. öyle desene dedim kendin rahatın için istemiyorsun dedim. Bana kimse ama rahatmisin diye sormadı , ailesiyle yaşadım ilk aylar.. kendisi rahatsız olacakmış 🙄 yurtdışında yaşıyoruz ailesi Şu an trde… yarın Türkiye’ye gidersek dedim bunları hiç unutmicsm yani bende iki gün kalır giderim dedim. Orası annemin evi gücenirler falan demeye başladı. Ne alaka dedim oda benim ablam. Abla başkaymış annesi başkaymış. Benim annemde bize yarım saat Şu an kalamıyor, bir gün kaldı. Sonra hep biseyler bahane etti … yakınmış ondan kalmaya gerek yokmuş diyor.. eee trde yazlıkları var onlara yarım saat. Ozaman diyorum orada kalırız madem yakın ya gider geliriz. İşine gelmedi 😒 uzun oldu ama sinirden uyuyamadım

Eşim çok bencil?