Eşimin duyarsız bi bencil olması?

Arkadaşlar eşimle pazar gününden beri kavgalıyız çok saçma hareketler yaptı öfke kontrolü olmayan değişik biri. Bu güne kadar hep ben adım attım hep ben konuşmak istedim kalkıp özür dilemedim ama konuştum en azından olgunca. Buna fazla alıştı. Yeri geldi benimde hatam oldu ama onun hataları hep insanı yaralayan şekilde oldu. 2 gündür gece 12 de geliyor bazen böyle işleri geç bitebiliyor ama ben 2 gündür bunun böyle denk geldiğine inanmıyorum belki denk geldi belkide işini bitirip eve gelmiyor. Ben kapıyı açıp suratına bakmadan arkamı dönüp balkona gidiyorum çünkü pazar günü haddini her zaman ki gibi aştı. Asla o deli hareketlerinden sonra tek kelime konuşmadım. Farkındayım yediremiyor oda adım atmıyor çünkü bu insan evliyim her ne olursa olsun bu benim eşim demiyor beni düşman görüyor. Bugün elim kesildi ama baya derin etim kalktı kanamayı çok zpr durdurdum haddnden fazla kanama oldu. Geldi çöp poşetinde kanlı peçeteleri görmüş eline noldu dedi kestm dedim nasıl kestn falan tavuk yapıyordum dedim arabada yara bandı var mı dedim peçeteyle sardım evde yara bandı yok diye. Oda yok dedi neyse tamam peçeteyle sarar bantlarım yine dedim çekti salona gitti şimdi telefonla oynuyor zaten konuşmaması adım atmaması ayrı bir şey bana dönüp istersen gidip aliyim ya da ağrıyorsa bi gösterelim falan demedi kendimi çok zor tutuyorum artık değersizliğin dibini yaşıyprım 6 ay oldu evleneli bugün konuşmayı düşünüyorım çünkü artık dayanamıyorum ben gün içinde arayıp yâda mesaj atıp geç geleceğini bile söylemiyor küslüğünde bi adabı var

Güncellemeler
6 ay
Bugün oturup konuşmam beni çok düşürür ben küçük düşmek basitleşmek istemiyorum sormak istediğim buydu. Ama ben çocuk değilim bu canım saçma hayata ve hareketlerede huzursuzluğuda artık dayanamıyorum konuşayım mı bu konuda yardımcı olun lütfen
Eşimin duyarsız bi bencil olması?