Eşim cok bencil bir insan?

BIZ bir kaç aylık evliyiz, eşimin huylarini yavaş yavaş öğreniyorim, bazen çok düşünceli gibi bazen sırf kendisini düşünür. Mesela ailesinin bir işi olur, ya bana ya başkasına bırakır , ilgilenmek istemez. Stres istemezmiş 🙄 biz sanki çok isteriz sonuçta kendi ailesi ben mecbur değilim, kendi istediğim için yapıyorum. Mesela doktor randevuları , hep ben ilgilenirim. Kendi tarafina geldimi , hep ilgilendirir. Kendi yapmasa bile , senin yapmanı bekler. Kendisi benim yerimde olsa yapmazdı.. herseyle hep kendi ailesini düşünür, mesela Benim ailem bize geldiği zaman hiç eli bos gelmez, yemek içecek, Sagolsunlar. Oda bunları illa kendi tarafına yedirmeye çalışır 😕 dünde yine bisey oldu aklıma takıldı, ben ona traş makinesi almıştım. Oda pek kullanmiyorum dedi, bende dedim ozaman kardeşime vereyim dedim. Bunun üstüne hemen olsun dursun, abime veririm dedi 😕 kendi ailesi bize geldiğinde çöp getirmezler, ama bizimkiler bisey getirsin hemen vermeye yedirmeye çalışıyor. Hani elinde para olmasa anlarım, var çok şükür. Ama hep bana Rabbena 😏

Eşim cok bencil bir insan?