Eşim neden böyle egoist bir insan ?

Anlamaniz için biraz uzun yazıcam. Biz yurtdışında yaşayan bir aileyiz. Ben bir buçuk senelik evliyim. Kayinvalidemlerle geçirdim ilk aylarini düsünün 😒 sonra onlar Türkiye’ye döndü. Gidiş geliş yapıyorlar. Kendi ailem yakın… bir ablam var bize iki saat mesafede , gidelim dedikçe araba bozuk falan dedi neyse arada yine gittik. Bu haftasonu ben ona süprizi yaptım şehir dışı otel. Hemen iki günde arabayı yaptırdı falan 😒demek isteyince oluyormuş … annemde yarım saat bize uzak sadece gider geliriz. Kalalım diyorum ya yakın yine geliriz diyor. Ama tärlkydye gidince bende ailende kalmak dedim ozaman. Ya ailem gücenir diyor 🙄 tabi benim ailem gücensin kırılsın onların ki gücenmesin 😒. cünkp yazlıkları var oda yarım saat bir saat mesafede. Ayni hesaba gelir öyle degilmi? Ama ben gelinmisim o damatmis kız tarafında kalkmazmış. Tabi biz köleyiz ya kalırız onlarla ilgileniriz 😠. birdahakine söylemezsem bunu bakalım ne bahane bulacak. Haksizmiyim

Güncellemeler
1 yıl
Bugün için benden heyecanlısın diyorum. Ben senin için sevinmiyorum diyor … içimden tabii dedim beni düşünse aileme götürür
Eşim neden böyle egoist bir insan ?