Erkekler kadınlara muhtaçmış gibi lanse ediliyor Ama işin aslı kadınlar erkeklere muhtaç Kadınlar erkekler olmadan hiç bir fiziksel ihtiyaçlarını gideremezler Giderseler bile maymun gibi ormanda gibi ilk insanlar gibi yaşarlar Durun nedenini de açıklayayım Dünyayı şekillendiren cinsin erkek olduğunu vurgulamak isterim Hiç marangoz kadın gördünüz mü? Araba motoruyla uğraşan kadın? Asfalt döken kadın? Kanalizasyon da işleri yürüten kadın? Olayın fiziksel ihtiyacını geçtim psikolojiye bakalım Kadınlar her daim pohpohlanmaya alışmışlardır Bir erkek tarafından iltifat edilmesine ihtiyaç duyarlar Yoksa yalnız hissedip depresyona girebilirler Örneklerini bu sitedeki genç kızların sorularında görebilirsiniz Erkeğe gelirsek Yukarıda saydıklarımın her birini yapabilirler Buna rağmen psikolojileri normal kalır Çünkü erkek pohpohlanmaya ihtiyaç duymaz Ki ihtiyaç duysa bile bu sadece erkek nüfusunun %20 sine tekabül ederdi Zira parası olmayan ve mesleği doktor asker polis olmayan erkekler ilgi görmüyorlar Haliyle geriye kalan %80 lik nüfus ilgisiz yaşamaya alışmışlardır Konuyu araştırmak isteyenleri google a alalım Özellikle de yabancı kaynaklara bakın ki gözünüz açılsın
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sadece erkekler ya da kadınlar diyenler benim gibi nedenlerini de yazarsa sevinirim Böylece hepimiz bilgilenmiş oluruz :)
öncelikle olay para değil. ayrıca erkek demek para demek de değil. kadın ve zengin olanlar da var. kıyas değil bu. aynı statü ve gelir düzeyinde iki cinsle karşılaştırma yapın. erkekler kadınlara her zaman muhtaçtır. kadın her koşulda kendine bakabilir ya da baktırabilir ama erkeğin muhtaç haline herkes tahammül edemez. yemek içmek temizlik bunları erkekler de yapar ama belli bir yaşın üzerinde tercih sunsalar yine bayanların şansı daha yüksek.
Bir kadın çocuktur aslında.. Çocuk gibi davranmayı sever. Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini de ister. Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak okşamalıdır erkek kadını Ama her kadın çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister. Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz, ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz.
Bir kadın güçlüdür aslında. Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez. İster ki erkeğin gücü kendisine huzur versin. Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler. Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir. Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.
Bir kadın bilgindir aslında. Neler yapabileceğini erkek akli hayal bile edemez. Yaratıcılığının sınırı yoktur Ama bunu ortaya çıkartmak için hayatinin erkeğini bekler. > Hoyratça harcamaz yaratıcılığını sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir. Çünkü yaşamınız asla sıradan olmayacaktır.
Bir kadın hayattır aslında. Çünkü hayatin içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?
Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız, ne yazık ki yasamıyorsunuz.
Bence erkek kadına, kadın erkeğe muhtaç. Kadın annedir, yuvadır, evin sıcaklığıdır, şefkattir. Erkek babadır, evin reisidir, evin sorumluluğu onun üstündedir, korumacıdır. Ee bir de cinsellik var o doğanın kanunu zaten..
Diyelim ki türün devamlılığı için her iki cins de tek başına yeterli. Bu varsayımla aradaki en büyük bağımlılığı kaldırdık. Erkekler toplayıcılık kaynakları tükendiğinde avcılığa yönelebilir. Fakat dişi ırk avcılık konusunda er geç sınıfta kalacak ve sonunda kıtlığa dolayısıyla yok olmaya mahkum kalacaktır. Bu modern zamanlarda da böyledir. Bu benim projeksiyonum ve amacı kesinlikle hem cinslerimi üstünleştirmek değil. Daha doğru olduğunu düşündüğünüz bir projeksiyon varsa görüş olarak yazmanızı tavsiye ederim.
Eskiden taaa anneannelerimuzin zamanlarından bahsediyorum. O zamanlar kadın çalışmıyor, evdeki erkek eve ekmek gerektirirse yiyor, getirmez ise yeniyordu. Aile evden bir boğaz ekildiği için kızların tekrar bava evine dönmesine izin verilmiyordu. Ama artık günümüzde kadınlarda çalışıyor, para kazanıyor ve evini çok rahatlıkla geçindirebiliyor. O yüzdende günümüz kadınları erkeklere muhtaç olmadan hayatlarını idame edebiliyorlar.
Bir erkeğin bir kadının sıcaklığına konuşmasına aşkına nasıl ihtiyacı varsa bir kadının da bir adama ihtiyacı vardır. Ama üstüne basarak söylüyorum Adama ihtiyacı vardır. Onun haricinde kimse kimseye muhtaç değildir. Allah erkeği de kadını da özenerek yaratmıştır.
Gereksiz gurur yapmayin kadin da erkekte birbirine ihtiyaci olan 2 varlik Allah yaratirken bazi ozellikleri eksik vermis her iki cinse de bizlerin bir araya gelmesi demek birbirimizi tamamlamamiz demek o yuzden kadin ve erkegi iki puzzle parcasi olarak dusunebiliriz
Erkekler! Cünkü cogu kendi işini yapamiyacak durumda ütü, yemek, temizlik... gb Bunlar sadece kadinin görevi zihniyeti yüzünden.. hayatta tek kalinca yaşiyamiyacak hale geliyorlar
Vallahi ne yalan söyleyeyim her ne kadar erkekler daha çok muhtaç gibi gözükse de inanmayın biz Türk kızları, erkeksiz duramıyoruz. İlla bizi sahiplenecek, yanımızda duracak birini arıyoruz ya 😂
Kadinlar erkeğe değil de erkekler kadina muhtaç yani sahsen ben muhtacim cizgimde durmami sağlıyorlar erkekler bir araba kadınlar şoför yani kadınlar yürüyerek de gider ama erkekler kullanacak kimse olmadan gidemez
Mantığa göre erkekler kadına çünkü evi çekip çeviren o, eve yemeği getiren o yemeği yapan o, çocuk olması için ihtiyaç duyulan o, çocuk olduğunda emzirecek olan o çocuğa bakacak olan da o, bir erkeği çekip çevirende o ama kadınlar da erkeklere mahçup derler para yönünden yuva açısından sahiplenilme açısından tabi ben sahiplendirilmeye karşıyım orası ayrı
Değil ama eğer biri birine muhtaçsa. Bu erkek kadına muhtaç diyebiliriz bazı durumlarda. Kadın kendi işini kendi görmeye daha yatkın olduğu için hiç muhtaç değil. Fakat yaratılışın tabi bir anlamı var. Bunu da yok sayamayiz
Erkekler kadınlara muhtaçdır. Bunu tartışmak bile saçma kadının dünyaya getirip ve yine kadının büyütüp bu kadar karşılıksız sevdiği bir ortamda yine başka bir kadının seni sarıp sarmaladığı bir dünyada kadınlara her daim muhtacız
Tek geldik dünya ya tek gideceğiz muhtaclik yok kimsenin kimseye sadece bir gerçek var kadınla erkek birer yarım varlıklardır yalnızca bir olduklarında tamam olurlar... Bunun adıda muhtaçlık değil tamamlayıcılıktir
Tavuk mu Yumurtadan çıkar Yumurta mu tavuktan sorusunun B şıkkı gibi bir şey bu.
Yorum yok. Horozu da tanımıyorum.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar muhtaçtır Erkek parasıyla istediği kadınla takılabiliyor, benim 1 milyon tl olsa yola çıktığımda 100 tane kızı satın alırım o parayla. Bakın Dan Bilzerian'a 50 tane kadın dolanıyor g*tünde Bakın Adnan Oktar'a 300 tane Kadın peşinde Çünkü muhtaçlar 50 tane erkeği parasıyla peşine takan kadın bulamazsın ama. Erkek sadece seks için takılır peşine, para için muhtaç olmaz kimseye.
Aslında biz ona muhtaç mı demiyelim şöyle ki : Erkekler kadın olmadan hayatlarını devam ettiremeyeceği gibi kadınlarda erkek olmadan hayatlarını devam ettiremez bu yüzden her iki tarafında bir birine dayanarak hayatlarını sürdürmesi gerekmektedir
Feministik davranışlara luzum yok iki tarafta birbirine muhtaçtır saçma gururlar içine girmeyelim bence kadının erkeğe erkeğin de kadına muhtaç olduğu yönler vardır.
hayır demek istediğim kadın erkeğe muhtaç değildir diyerek feminist bir davranış sergileneceğini düşünüyorsunuz, öyle bir şey olmadığını , eşitlik olduğuna göre karşılıklı ihtiyaç olacağını söylemeye çalıştım :)
@Rookiebae Anladım sizin demek istediğinşizi ve dediğiniz doğru bişey zaten ona itirazım yok ama feministlik bunun ötesinde olan birşey kendi gördüğüm koyu feministler var veya onlar kendi dengesizliklerini feministliğe yapıştırma gayretinde okadarını bilemicem artık :)
Hayır aksine erkek kadına muhtaç. Kadın erkek olmadan çocuğunu büyütür hayatını sürdürür ama erkek için kadın gerekir. Anne ile büyüyen çocuk fark eder
Valla simdi Allah bir çok isi biz yapiyox vatanı koruyan asker biz devleti yoneten adamlar gene bakiyosun erkek yani erkekler bir diskonun badigartı gibi bisey badigart olmazsa o disko diskoluktan cikar kerane olur
Bence güçlü olan kimse kimseye muhtaç değildir. Erkekler bunu hissetmek isterlerse de... Bir yazı okumuştum. Erkek kendini güçlü hissetmeyi sever, ister diye. Suyun kapağını açabilsem de açamamış gibi yapıp sevgiline veriyorum o açıyor hep😊
Kimse kimseye muhtaç değil normal şartlarda, ya duygusallık daha ağır basıyor, ya ihtiyaçlar bastırıyor, ya da daha sabırsız olan taraf pes edip beyaz bayrak kaldırıyor. İyi anlamda da kötü anlamda da olsa gözlemim bu yönde
Kadınlar maddi açıdan rahatsa asla muhtaç olmax. Kadın erkekten daha diraytlidir. Ayrıca çanakkalde, kurtuluş savaşımda eşleri cephede olan analarımız tek başlarına kalmışlardır. Yani biz kadınlar hiç bir erkeğe muhtaç değiliz.
kesinlikle kadınlar erkeklere muhtaç ama bu maddi olarak değil tabi mesela şöyle kadınlar kendi aralarında bile fitne fesat olup kavga edebilirler ama erkekler de bu çok olmaz erkek erkeğe idare edilir ama kadınlar sevgi ilgi bekler her zaman
Toplumumuzun malumu olduğu üzere, görece kadınlar. Peki, olması gereken bu mu (ydu)? Tabii ki, hayır! Her iki cinsinden hayatları ve daha sağlıklı bir yaşam adına karşılıklı yarar dediğimiz mutualist ilişki içinde olması gerekir/di.
Konu cinsiyetten çok kişinin gücüyle alakalıdır. Ama genel olarak bakıldığında erkekler kadinlarin cinselligine , cocuk bakimi ve ev işlerine , kadinlar da erkeklerin ekonomik, fiziksel gücüne ve tabii ki pipisine MUHTACLAR.
Kimse kimseye muhtaç değildir. Ne kadın erkeğe ne de erkek kadına. İnsan tek başına ve aynı zamanda mutlu bir şekilde de yaşayabilir, bu kişinin kendi tercihidir.
Erkeklere muhtaç değiliz deyip, deli gibi dizlerde ki adamlara tutulan, sağda solda yakışıklı adam görüp iç çekenler muhtaç değiliz diye cevap yazanlar. İşte onların hepsi asıl muhtaç olanlar <<
Muhtaç olmakla olmamak ellerinde bence. Kafayı kullanırlarsa muhtaç olmazlar böylelikle kendi ayaklarının üzerinde durabilirler. Tamamen kendi başarımları ile ilgili bir durum.
Kadınlar da erkeklerde birbirlerine muhtaç değiller sadece hayatın kanunu sevgi ihtiyaçları vardır. Buna muhtaçlık denmez bence. Ancak sadece Allaha muhtacız.
Tanrının yaratışı gereği ikisi de birbirine muhtaçlar. Kimse kendini yukarda tutmasın yani , eğer hormonel bir problem söz konusu değilse veya yüksek zekalara ulaşıp kendini kontrol etmeye başlamadıysa muhtaçtır.
ikiside birbirne muhtac. ama yaşam olarak kadın erkeksiz yapabilir. erkek kadınsız yapamaz. erkeğin elinden her iş gelmez sonucta. özellikle ev işlerinde.
Ayaklari ustunde durabilen bir kadin kimseye muhtac degildir. Ama gunumuzde bazi kadınlar calismayip erkeklerin parasini yemek istiyolar bu yüzden kadin diyorum.
Erkekler kendi kendilerine bakmayı öğrendiklerinde kadına muhtaç olmayacaklar. Kadınlarsa duygusal olarak ihtiyaç halinde erkeklere. Hangisi büyük bilemedim..
Bence boyle bir ayrim yapamayiz. Cunki allah her iki cinsi de birbirini tamamlamasi icin bu dunyaya gondermis. Yani ikiside birbirine muhtaç şahsi fikrimdir
Kadınlar erkekler değilde insan insana muhtaç. Ülkenin soruarından bir tanesi de cinsiyetçilik
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha çok erkekler kadınlara muhtaç gibi. Kadin her zorluğa katlanabiliyor genelde ve kendi işini kendi de pekala yapabiliyor ama erkekler kadınsız kolay kolay yapamıyorlar
Her iki cins de muhtaç, diğerine... Kimse kendini ağırdan satmasin. Neyse Miranda Kerr tadinda gari arıyorum ben 😉😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne anlamda olduğuna bağlı. Cinsel olarak kadınlar kendilerini terbiye edebilirler ama erkekler mümkün değil. Diğer konulara gelirsek birbirini tamamladıklarını düşünüyorum kadın ve erkeğin. ikisi de birbirine muhtaç
Erkekler kadinlara muhtac kadinalr tek baslarina her kosulda ayakta kalabiliryo ama erkekler sadce maddiyat olarak kendilerine bakiyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Erkekler hayatları boyunca hep kadınlar dan bekliyorlar herşeyi doğuran kadın büyüten kadın ona sevgi veren kadın yani daha ne olsun kadın tek başına kaldığında herşeyin üstesinden gelebilir ama erkek sudan çıkmış balığa döner ve bir dünya hata yapar
Her erkek için geçerli değil ki bu durum. Mesela bekar kadınlar evde birsey bozulunca çekinir servis ya da usta çağırmaya, oysa biz elimizden geliyorsa kendimiz bile halledebililiyoruz. Bu durumun bence kisisel ve duygusal ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar