- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAslında kimse kimseye muhtaç değil. Fakat erkekler bir tık kadınlara muhtaç olabilir, ev işi bulaşık, çamaşır, ütü cam silmek banyo temizlemek bunu her erkek yapamaz, parası varsa temizlikçi tutar bu isleri halleder. Mevzu cinsellik ise iki tarafta bir şekilde bu ihtiyacı giderebilir. Sevgiyi hissetmek yaşamak paylaşmak muhtaçlık değildir. Konu muhtaçlığa girerse işin içine menfaatler girmiş olur. Bence menfaatsiz birbirini seven dokunan hisseden kisiler muhtaçlık hissi ile bunu yapmıyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
@Karaiel ataerkil bir toplum olduğumuz için erkekler temizlik işlerini yapmıyor. Genler öyle alakalı değil, annelerimiz ile alakalı bir durum. Erkeklerimizin çoğunluğu ev temizliğinden anlamıyor. Yeni nesil ve istisnai erkekler ev temizliğinden anlıyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadınsız yaşayamaz deniyor. Onların muhtaç olması daha fazla görülüyor. Ama konu cinsellikse bir kadinin sanki özgürce cinsellik yaşamasına izin veriliyorlar mı ki? Kadın da muhtaç mı değil mi görelim. Onun dışında iki cinste zaten birbirine muhtaç.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkisinide 😂 birbirine muhtaç olduğu gerçek
36 Yorumla
+1 yılİkisi de olmazsa olmazlardan
12 Yorumla- +1 yıl
eyvallah reis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılKadinlar erkeklere daha fazla muhtaçtır evladım ama ihtiyaçlarını arz edebileceği erkek turu de daha fazladır. Mesela ben hiç evlenmedim çünkü erkek kardeşlerim var. Herseyime koşuyorlar. Erkekler ise kadınlara pek muhtaç değiller, daha çok kadın tarafından ihtiyaç duyulmaya muhtaçlar. Burada da görüyoruz. Bir erkek evlenmeyecegim hayatimda kadin istemiyorum dese kadınların umrunda olmuyor. Ama bir kadin bunu söylese önce erkekler linç ediyor.
21 Yorumla
+1 yılİki cinste birbiri olmadan yarım, iki cinste birbirine muhtaç. Kadının yapabileceklerini erkek yapamaz, erkeğin yapabileceklerini de kadın yapamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler tarafından iyi bi muamele görmedim liseden beri zaten babam hiç sevmedi sadece maddi yönden rahattım. Ben de söz verdim kendime paramı kazanmadan rahat yok ve evlenmeyi de düşünmüyorum. Evet beraberlik çokk önemli ama ben erkek olmadan yaşayacak kadar özgürüm.
11 YorumlaBu iki tarafı da ilgilendiren durumda iki tarafta birbiri olmadan yapamaz.
10 Yorumla
+1 yılMuhtaç olmak biraz yanlış bir kelime, bir bebek annesine muhtaçtır, bir kanser hastası ilacına muhtaçtır, gün geceye muhtaçtır ama cinsiyet olarak farklı olan iki insanın birbirine muhtaç olduğunu düşünmüyorum...
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkekler niye kadınlara muhtaç olsun ki 🙄
Ama günümüz de ülkedeki kadınların %80 ine erkekler bakıyor ayrıca;
Kadınlar erkeklerin ilgisine aç, ilgisiz yapamazlar.20 YorumlaMuhtaçlık bir durum söz konusu değildir bence ama her iki cinsinde birbirini tamamlaması gereken durumlar var. O sebeple insanın kendi kendine yetmedi durumunu kabul edemiyorum
20 Yorumla
+1 yıl
kesinlikle10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki cins de birbirine muhtaç.
Allah yaratırken ikisini de birbirine muhtaç şekilde yaratmıştır.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her iki cinsiyet birbirine muhtaçtır. Özellikle kökende üremede. Bu sebeple iki cinsiyetten birini dünyadan silmek insanlığın sonudur.
20 YorumlaŞöyle bir geçmişe bakın tarihte en çok icadı yapanlar dünyayı değiştirenler kadın mı erkek mi önce bunda karar verin sonra yorum yapın.
20 Yorumla
+1 yılSaçma bi sori erkek niye kadına muhtaç olsun kadın niye erkeğe muhtaç olsun. Düşünce daha başından yanlış bence
10 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğünü eline alan kadın hiç kimseye ihtiyaç duymaz. Ama iki tarafta birbirine muhtaç. Tek bnde iki ruh ancak mutlu olabilir
10 Yorumla
+1 yılErkeğin hiç muhtaç olduğunu sanmıyorum.. kendi ayakları üzerinde durmayk zorunda kalan çok erkek var ve bütün işlerini yapabiliyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. erkekler muhtaç diyeceğim ama şunu da unutmamak lazım asalak kızlar da var evet ama benim açımdan bakarsak erkekler.
10 Yorumla
+1 yılValla ne yalan atayım bir birlerine muhtaç kalmamaları için de okuyup adam gibi bir yere varsınlar ne ona ne buna muhtaç kalsınlar.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar baş tacı diyelim cevap yazmayalım abi.
Çok açık kapı var bu cümlemde de :) Amma politik oldu.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılAnnemle yasayan biriyim ve kadına muhtacız ki annemizle yaşıyoruz. Benim yaşında kadınlar anneleriyle yaşayan nadir olur hepsi evlendi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılBütün erkeklerin cinsel dusunceleri kadinlara ilgiyi arttiriyor yoksa kadinlarin mutlu olacagini düşünmüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler her konuda kadınlara muhtaç kabullenselerde kabullenmeselerde :))
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside birbirine muhtaç. Toprak ve su gibi. Biri olmadan diğeri uzun süre var olamaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse kimseye muhtaç değildir ama yaşam döngüsünün devam etmesi için birbirlerine ihtiyaçları vardır. Tamamlayıcılardır.
38 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bir yorum 🤔🤔
- +1 yıl
Bence öyle değil ben kadına muhtacım ama karşıma çıkmıyor çaresiz kaldım bekleyiş yoruyor insanı
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKadına muhtaç değilsiniz. Sadece sevmek ve sevilmek istiyorsunuz
- +1 yıl
Evet doğru sevmek ve sevilmek en güzel şey.. Ben aldatıldım geçen yaz evlenecektim onunla seneye ama ayrıldık acı şekilde
- +1 yıl
Herkes yaradana muhtaç aslında:
Cevap sahibi+1 yılOlsun iyi yönünden bakın en azından böyle birinden kurtulmuşsunuz
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısınız @mutat__0034
İnsan insana muhtaçtır ama umarım ben kimseye muhtaç olmam🚬🚬🚬
10 Yorumla
+1 yılİkisi birbirini tamamlıyor kimse kimseye muhtaç değil.
10 Yorumla
+1 yılMuhtaçlık söz konusu değildir , ama iki tarafında birbirine ihtiyacı vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Kimse kimseye muhtac degil her kisi kendine muhtactir
10 Yorumla
+1 yılErkekler kadınsız duramadığına göre erkekler daha çok muhtaç.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bence niye çünkü kadın her şey hayatta o yüzden
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke ne dediğini de anlayabilsem
- +1 yıl
Anlama
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Mustafa Kemal Atatürk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. kimse kimseye muhtaç değil iki tarafta tamamlayıcı bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. İkisininde birbirne ihtiyacı var.. ama bir erkek tek başına ayakta kalmakta kadın kadar zorlanmaz..
10 Yorumla
+1 yılAslında kadınlar erkeklere muhtaç ama yüce rabbim öyle bir sistem kurmuski hormonel ve cinsel olarak erkeği ona zaafli yaratmış. o yüzden erkek bayana ilgisini kesemiyor iki cins de bu şekilde yaşamaya devam ediyor
214 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar erkeklere çoğalmak dışında hangi açıdan muhtaç? (çoğalmaya iki cinste aynı derece muhtaç olduğu için onu sayma)
- +1 yıl
@Karaiel sdfsdfsdf neyınden cekıncem? kadın her acıdan gucsuzdur gerek fiziksel gerek duygusal gerek mental. bunu kucumsemek ıcın demıyorum fırsat esıtlıgı cınsıyet esıtlıgı yaygaraları kopardı büyük şirketler kaç yıldır sırf kendi şirketlerine fabrikalarına kadınları ucuz işgücü olarak sağlamak adına. millet de dedi vay kadın hakları şöyle böyle kadınların erkeklerden daha fazla hakkı oldu nerdeyse gelinen sonuç: bilim insanı sayısına bak erkekler ezici çoğunlukta, kaç tane kadın yazar ve şair sayısına bak, iş insanı kadın sayısına bak anlarsın :) millet kızlarını üniversitelere gönderdi bugün yarı yarıya fakültelerdeki erkek kız sayısı ama olmayınca olmuyor. Allah'ın kanunları yerine batının kanunları güdülürse sonuç bu olur, şaşırtıcı değil benim için. Kadın erkeğe emanet edilmişken, başına buyruk hale getilirse tabii ki bugün herkes der dünya niye böyle bir yer, çivisi çıkmış şöyle böyle. bana göre bunlar bahsediğim hususların doğal sonucu
- +1 yıl
O kadar cahil bir zihniyetin var ki sana burada oturup tonlarca açıklama yapardım ama kendimi yorduğuma değmez çünkü senin gibilerin zihniyeti asla değişmeyecek.
- +1 yıl
Xbxbxbxhxd aynen öyle sayın bayan haklı olduğunu hissettin düşünce kibirinle ters düşünce yaftala dndndndjd
- +1 yıl
Hıı aynen
- +1 yıl
HSSHHSSHDH
- +1 yıl
Bir kere kadınlar duygusal olarak zayıf değil duygusal zekası yüksek canlılardır. Cahil olduğunu belli etme... Ataerkillikten yavaş yavaş çıktığımız için erkekler daha iyi yerde görünüyor, kısıtlamadan kaynaklı bir durum.. kalkıpta üstün zekalı olduğunu kanıtlama cidden komik oluyorsun
- +1 yıl
Sbdbbshddjdjd aynen kanka çok yüksek o yüzden böcek görünce saatlerce agliyolar dnndndhdbd hakaret etmekten başka çaren yok çünkü hem zekan eksik hem de ahlak yoksunusun
- +1 yıl
Sevgili dinin dnxndnnd
- +1 yıl
Netflix aşılamasi gereği nesin sen şaman mı deist mi gerçi dizinin sezonuna göre degisiyodur
+1 yılişgücünde genelde erkeler olduğundan kadınlar daha çok muhtaç
ama kendi ayakları üstünde duran kadınlar da var elbette10 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklere muhtac
Çünkü tüm gelişmeler hep erkekler tarafından yapılmıştır erkekler olmaz kadınlar bir hiç10 Yorumla
+1 yılVar olmak için ikisi de birbirine muhtaç ama hangisi daha çok muhtaç derseniz erkekler kadınlara daha çok muhtaç.
10 Yorumla
+1 yılİkiside birbirini tamamlamak adına yaratılmış varlıklar
20 YorumlaKimse kimseye muhtaç değil herkes kendine yetebilmeli
10 Yorumla
+1 yılAl birisini vur ötekine, ite kalka idare etsinler işte
10 Yorumla
+1 yılBence de iki cinsiyet de birbirine muhtaçtır. Biri olmadan , diğeri de olmaz.
10 Yorumla
+1 yılbir madalyonun iki yüzü o yüzden ne ihtiyaç duyar ne de ayrı kalır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside birbirine muhtaç 🤗
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sırf seks için kadınlara muhtaç
20 Yorumla İnsan insana her zaman muhtaç
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Her iki cins de birbirine muhtaç.
20 Yorumla
+1 yılkadınlar desem olmuycak iki cinste muhataç
20 Yorumlaİkisi birbirine desek. 😇
10 Yorumlaİnsan insana muhtaçtır
10 Yorumla
+1 yılSalih abi maalesef Türkiye'de kadınlar muhtac
10 YorumlaKimse kimseye muhtaç değil
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseye muhtaç değil
10 Yorumla
+1 yılTabi ki erkekler kadınlara😄istisnalar hariç 🤓
10 Yorumla
+1 yılHerkes birbirine muhtaç
10 Yorumlaİkisi de birbirine muhtaç değil.
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de birbirine
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseye muhtaç değil. Tek muhtaçlık paradır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsiyetle ilgisi yok kişiyle alakalı
10 Yorumla
+1 yılTabiki kadınlar muhtaç
113 Yorumla- +1 yıl
@Karaiel Bir erkek mı tek başına daha rahat yaşar bir kadın mı?
- +1 yıl
Dağda tek başına şeklinde de düşünebilirdi
Şehir de de dusunebilirsin - +1 yıl
@Karaiel kafanız hep cinselliğe çalışıyor (!)
- +1 yıl
@Karaiel kadin erkege
- +1 yıl
@Karaiel sizlerin canı erkek çekmiyor mu
Sizlerde muhtaçsınız
Yurt dışında hem cinsleriniz çatır çatır sevişiyor
🙄🙄🙄🙄🙄
Arzusu olmasa eliyle mı sevişecek?
+1 yılİkisi de birbirine muhtaç
10 Yorumla
+1 yılKandınlar muhtaçmış gibi davranıyor bilemicem
10 Yorumla