- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle duşunmen bile çok yalnış Allah ıslah etsin ya
Bence o binayı terk et başka bir mahalle ya da şehire git sanki türkiyede kız kıtlığı var ruhun p*çse onuda ben bilemem...15 Yorumla- +1 yıl
Lütfen hakaret etme ya ruhun p. ç falan unutmak istiyorum
- +1 yıl
Tövbe de be unutucuam onu sen salakmısın
- +1 yıl
Tövbe etmiyorum salakta sensin madem unutacaksın o zaman neden bu sitede soruyorsun 😡
Senin gibi sapkın düşünceli insanlar bir bitmedi gitti
MADEM UNUTACAKSAN O ZAMAN KIMSEYE SÖYLEMEDEN GIT VE UNUT . ... - +1 yıl
Tamam etme ama ben aşkımdan vazgeçmicem Özakman sana saygı duyuyorum kardeşim benim tamam
- +1 yıl
Tamam özür dilerim senden bidaha böyle bişey olmaz söz veriyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğu yoksa devam et varsa bırak peşini sonuçta her evlilik aşkla yapılmıyor belki de bosanacaklar
125 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten bana yakışmaz evli kadınla birlikte olmak ama aşk bu napim çok aşığım ben kimsenin arasına giremem sadece nasıl kurtulacak bundan onu merak ediyorum
- +1 yıl
Çocuğu var o yüzden unutucam ama nasıl unutucam
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi ben birine böyle senin gibi aşık oldum fake hesaptan yazdım ama evliydi ve iki çocuğu vardı ben hergun görüyordum yolumun üstünde dükkanı vardı ben geçince kapıya çıkıp gidene kadar bakıyordu ama o da ben evli olduğu için kızarım diye konuşmuyordu birgun bir cesaretle numara yollamış çocukla ben de aldım ve aradım konuştuk bana hemen anlattı evli olduğunu ama benden çok hoşlandığını falan evlilik hikayesi şu karısıyla sevgiliyken kadın hamile kalıyor ve uc ay gizliyor sonra doktora gitselerde doktor alamam diyor ve sevgilim o zaman küçük yaşlarda olduğu için çok fazla nereye gideceğini bilmediği için ailesine söyleyip kızı istiyor yani evlenirken ikiside bir birini sevmeden evlenmişler kadın bebeği aldırmamak için saklamış ve sevgilim yani eski sevgilim hep aynı evde nefretle yaşamış 4 senedir ben girdim hayatına görüyordum o uyurken işe gelip uyuduktan sonra eve gidiyordu zaten adam hep gözümün önünde görüyorum ama ayrıldım çünkü çocuklarına annelik yapamam
Cevap sahibi+1 yılSeviyor musun dersen ben de seviyorum o da hem de deli gibi ama kendimi tanıyorum o çocuklarla olmaz sen eğer ben çocuklarını kabullenirim dersen git peşinden bosanana kadar çünkü aşk gerçekten güzel şey
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bende zaten sırf evli ve çocuğu var diye unutmaya çalışıyorum ama aşk işte empati kuruyorum asla olamaz aramızda bişey diyorum ama komşum sonuçta her gün görüyorum onu
- +1 yıl
Evet çok seviyorum ilk defa aşık oldum aşk acısı neymiş ilk defa öğrendim çocuk sorun değil bakarım ama kadın evli boşanmadan asla olmaz işte ona canım yanıyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim değerli yorumun için
Cevap sahibi+1 yılBana kalırsa böyle acı cekmene gerek yok kadının hislerinden emin olduğun anda açıl ama emin olmadan yapma haberlerde adını duymak istemem rica ederim herşeyin hayırlısı olsun 🤗
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim kardeşim değerli yorumun içinde niye haberlere düşecem anlamadım daha açık yazarmısın 😀
Cevap sahibi+1 yılKadın eğer kocasına aşık bir kadınsa ve seni kocasına söylerse kotu şeyler olabilir mahalle linci ölüm ya da rezil olmak gibi 😂🙄açık oldu mu
- +1 yıl
Evet haklısın evliyken söyleyemem bana yakışmaz ama içimde bu aşk büyüyor napıcam bilmiyorum artık haberlerde görürsün aşk acısından binadan atlayan genç diye
- +1 yıl
Kafanı şişirmek istemem ama napim başka anlatacak kimsem yok az önce gördüm ve bir kenera çektim anlattım içimdekileri o kadar rahatımki hiç bir şey söylemeden gülüp gitti sence niye güldü beni ciddiye almadımı ya da ona aşık olmam hoşunamı gitti
- +1 yıl
Kadına açıldım içimdeki her şeyi anlattım ve gülüp evine gitti bebeğie bebek arabasındaydı pişman değilim en azından duygularımı içimden attım şimdi birazdan kocası yok gidip konuşucam
Cevap sahibi+1 yılYaaa vallahi mi
Cevap sahibi+1 yılİnan çok sevindim gülmüş bir de bak işte iyiki anlatmissin zamana bırak şimdi uygun olan anları bekle hep konuşmak için bir daha ki gelisinde numara ver ve aramasını bekle
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle basım falan sismiyor derdine ortak olmak güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim şimdi gördüm yazını çok sağol inşAllah vazgeçmicem
- +1 yıl
Bugünde kocasını gördüm çocuğunu gezdirirken bir an utandım acaba biliyormu diye ama olsun bilirsede bilsin ben rahatım artık
Cevap sahibi+1 yılBana güzel haberlerle gel aşık çocuk 👼
- +1 yıl
Peki tekrar teşekkür ederim sana
- +1 yıl
Numarasını aldım bugün bir yere gidiyordu tek 🤗 akşam 5 e kadar musaitim arayabilirsin desi şu an o kadar mutluyumki yani oda benden hoşlanmasa arayabilirsin demez değilmi numarasını vermez
- +1 yıl
Sana güzel haberle geldim yani aslında hem iyi hem kötü kadın teklifimi kabul etti şöyle oldu benim ona olan düşüncelerim hakkında konuştuk oda çok olumlu konuştu olabilir hoşlanabilirsin hoş çocuksun ama aramızda yaş farkı var dedi yaş farkı büyük sorun değil dimi aşk engel tanımaz
- +1 yıl
Sen gerçekten muhteşem bir insansın senin sayende oldu bunlar çok sağol
- +1 yıl
İşte şuna senin gibi akıllı bir insanın yardımına ihtiyacım var kadın bana ilişkiye girmeyi teklif etti Nedicem cevaplarsan sevinirim kadın benle seks istiyor bende ne yalan söylem istiyorum ne yapmam lazım benim endişeliyim
Cevap sahibi+1 yılKadın daha çok evliliginin yatak odası kısmından memnun değil gibi geldi bana yani bir hoşlanma var ama seninki gibi aşk sevgi değil o seninle olmak istiyor onu etkilemissin eğer sevmese bile onunla yatarım dersen buyur ben bir şey diyemem ama sadece seks için konuşmak istiyor gibi de geldi bana biraz heyecan arıyor gibi yani bu arada çok geç yazdım kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
uzak dur yuva yikanin yuvasi olmaz.. kendini o adamn yerine koy senin esine biri asik olsa ne yaparsin? Sevgi karin doyurmaz heleki bu durumda mutlu olamassin
20 Yorumla
+1 yılKadın kocasına söyler huzursuzluk çıkarır senden 2 yaş büyük olmama rağmen böyle bisey düşünmezdim kadın 30 yaşında bide ayıp kardeş.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın da aşk işte ya çok aşığım be beni anlayın kimsenin huzurunu bozmak değil dersim
- +1 yıl
Ama kadın karşılık verdi numarasını istedim verdi vermeseydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani hissedebilir ama boşver uzak dur aklını başına topla derim..
20 Yorumla
+1 yılOnu dusunmemeye calis sonucta gece kocasyla beraberken o seni dusunmuyo
1159 Yorumla- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
Biraz realist ol o an onu dusunecegini hic sanmiyorum
- +1 yıl
Allah oyle birini karsima cikarmaz insllh
- +1 yıl
Cok korkunc bsy
- +1 yıl
Canım yanıyor
- +1 yıl
@Kartal343 canım yanıyor ama unutmak zorundayım kadın evli ama nasıl unutucam
- +1 yıl
@Kartal343 düşünüyormudur
- +1 yıl
Bence konusmamalisin
- +1 yıl
Düşünmüyordur herhalde nerden anlarım düşünüp düşünmediğini
- +1 yıl
@Kartal343 aynen ya düşünüyorsa 😄
- +1 yıl
Ya sacmalamayn evli kadin neden seni dusunsun
- +1 yıl
Belki ona çekici gelebilirim napim umut dünyası 😩
- +1 yıl
Niye beni gördüğünde frikik veriyor ozaman
- +1 yıl
Ya sen dinleme bunu kocasi oldrr seni
- +1 yıl
@Kartal343 kim istiyor panpa anlamadım
- +1 yıl
İyiliğimi düşündüğün için teşekkür ederim açılcam galiba daha fazla kadına
- +1 yıl
@Kartal343 bence istiyor çünkü yanımdan geçerken frikik veriyor bende utanıyorum
- +1 yıl
@Kartal343 tamamdır
- +1 yıl
Sağol kardeşim iyiliğimi düşündüğün için
- +1 yıl
@Kartal343 aga kadın çok güzel ama kocası keltoşun teki 😂😂😂
- +1 yıl
Adamlik olmus
- +1 yıl
Aşık olmak suçmuş
- +1 yıl
Adamlık ye ölsün ya naptık
- +1 yıl
Evli bir kadina asik olmak suc
- +1 yıl
Asik olsaydin asik oldugun kadina kasar diyemezdin
- +1 yıl
Aşık olmak suç evet naptık gittik öptükmü sen hiç aşık olmadınmı güzel kardeşim
- +1 yıl
Evet asigim
- +1 yıl
Bence sen beni dinle
- +1 yıl
Bunu dinlersen kocasi seni oldrck
- +1 yıl
@Kartal343 boyum 193 adam belime geliyor bir tane koysam uçar zaten adam
- +1 yıl
@kkendibilirr tamam kardeşim sende haklısın ikinizde haklsınız
- +1 yıl
Ben demedimki
- +1 yıl
Kkendibilirr ben kaşar demedim ki
- +1 yıl
@Kartal343 tekrar sağol panpa
- +1 yıl
Ya isimleri karistiriyom 😄 ama sen beni dinle yinede
- +1 yıl
Valla aklin varsa beni dinle bu kartal hic mantkli konusmuyo
- +1 yıl
Peki kadını çok sevsemde ikinizde dinliycem hem açılcam kıza hem mesafeli olucam kocası duymasın hepinize teşekkür ederim
- +1 yıl
Adami gaza getrme cok mantkli bir karar verdi zaten
- +1 yıl
@Kartal343 panpacım konu o değil kocası duyarsa utanırım başım belaya girer benimde düşünmem gereken bir annem var arkada beni anla korku değil
- +1 yıl
Kadina acilirsan birden havaya girebilir kocasina soylerse basin one egilir bence mesafeli ol
- +1 yıl
Kadinlari senmi biliceksn benmi
- +1 yıl
Dediğini yapıcam mesafemi koruyacam
- +1 yıl
Dogru olani sectin
- +1 yıl
@Kartal343 sana çok teşekkür ederim panpa haklısın yapıcam bişeyler rahat ol 😀
- +1 yıl
Yakalanirsan aglama 😏
- +1 yıl
Tamam sakin olun ya daha açılcam falan yok sadece hayal ediyorum mesafe koruycam
- +1 yıl
Ama annesi cok uzulur yani
- +1 yıl
Yaparsa uzulucek
- +1 yıl
Yaparsa mahvolucak
- +1 yıl
Yaparsaa
- +1 yıl
Aklima bsy gelmedi bir saniye 😂😂😂
- +1 yıl
Adam hakli kim dayansin bize 😄
- +1 yıl
Her zaman haklym ben 😄
- +1 yıl
Burdayım 🤗
- +1 yıl
Her zaman haklısın kardeş
- +1 yıl
Sozu geri alamazsin bir kere hakli ben oldum 😄
- +1 yıl
Sozu soyledigin an benim oldu alamazsin rica edersen belki 😄
- +1 yıl
Valla vermem benim artk
- +1 yıl
Rica et 😏
- +1 yıl
Bende vermiyorum o zaman kudur 😄
- +1 yıl
Pis fesat 😄
- +1 yıl
Sensin bir kere 😄
- +1 yıl
Sen tam seytan ciktin 😄
- +1 yıl
Agla 😄
- +1 yıl
Her sakanin bir gercklik payi vardir yoksa Şu an agliyo musun 😂😂
- +1 yıl
Ben ölmem 😄
- +1 yıl
Evet malesef öldrp kurtulamicaksn 😄😄
- +1 yıl
Seni bilmem ama adamin bizden kurtulmak istedigi kesin 😄😄
- +1 yıl
Sonunda ikimizi birden engelliycek 😄
- +1 yıl
Baya sabirli cikti helal olsun 😄
- +1 yıl
Biz simdi yorum yapinca bize birer bildirim geliyo adama her seferinde 2 bildrm en sabirlisi o galiba 😄
- +1 yıl
Guluyosan masaya uc kere vur 😄
- +1 yıl
Sen vuruyosun goruyorum 😄
- +1 yıl
Ya gordm sen vurdun masasin altindan 😄
- +1 yıl
Uydurukcusun 😄
- +1 yıl
Senin oldugunu hepimiz biliyoruz 😄
- +1 yıl
Senden ogrendim 😄
- +1 yıl
Aa cok utandm 😄
- +1 yıl
Yalanci mi cok ayip ben yalan soyler miyim hic bide sana 😄
- +1 yıl
Ayip ediyosun tabiki sana soylerim kime soylicem 😄
- +1 yıl
Soylicem ama kimseye demiceksin tamammi 😄
- +1 yıl
Soz mu?
- +1 yıl
Yaklas kimse duymasin
- +1 yıl
sen secilmis kisisin 😄
- +1 yıl
Egosu da varmis 😄
- +1 yıl
Olmamis sana geri ver 😄
- +1 yıl
Bnce hic yaksmadi onu geri ver onun yerine baska bsy aliriz 😄
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Dediyim sekilde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamayın la Başımıza taş yağdiracaksiniz ne aşki öyle aşk mi olur Böyle hissettiğin icin utanmalisin
01 Yorumla- +1 yıl
Napim aşk işte güzel kardeşim
+1 yılBende evliyim evli komşuma aşığım adamda bana bakıyo ama onun bisey hissettiğini nasıl anlarim ki?
10 YorumlaBekar Karı bitti evlilere dadanın mk.
11 Yorumla- +1 yıl
Aşığım ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olması engel değil
06 Yorumla- +1 yıl
Değil dimi çok aşığım unutamıyorum numarasını verdi istedim demekki oda boş değil yoksa vermezdi numarasını değilmi
- +1 yıl
Ne diyorsun sen be mal nasıl engel değil yuvayı mı yıksın
- +1 yıl
@seviyoruminan yıkamam zaten ayrılmadan olmaz numarasını bile verdi niye verdi eğer bana karşı boş değil demek
Cevap sahibi+1 yılAsk varsa değil tabi yuva diyorsunuz da umarım baykuş yuvası değildir. Mutluluk önemli
- +1 yıl
Çok seviyorum onu çok kapıda yatıyorum resmen onu görmek için
Cevap sahibi+1 yılGelip geçici olabilir sabret birazdq
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapma yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Yaptık be kardeşim
sorma
00 Yorumla
+1 yılBaşka yere taşın
05 Yorumla- +1 yıl
Uzaklaşmam
- +1 yıl
@Aşıkçocuks lan yuvak yıkanın yuvası olmaz 👎 kendine gel milletin namusuna karışma bu kadar şerefsizmisin tamam aşıksın okey ama yuvak yıkamazsın empatik kur senin eşine aşık olan varsa sen izin mi vereceksin ibine
- +1 yıl
@seviyoruminan evet haklısında narin aşıkım niye küfür ettiniki aşk bu
- +1 yıl
Unut kardeş yarın öbürgün senin eşine aşık olursalar ne yapacaksın
- +1 yıl
@seviyoruminan tamam
+1 yılBaska yere tasin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri