Eşim komşumuzla ilişki yaşıyor?

Bizimle aynı binada giriş katta oturan evli bir çift var 30lu yaşlarda ikiside biz oraya taşıdığımızda onlar zaten oradaydı nerdeyse 6 senedir komşuyuz. Bir gün işten eve geldim tam kapıyı çalacaktım içerden yabancı bir erkek sesi duydum çalmadım kardeşi ya da ailesinden biri olabilir diye dinlemeye başladım yok bu yabancı biriydi alt komşumuzun sesine benziyordu oturdum dinlemeye başladım yaklaşık 30dk kadar bekledim ne yaptıkları tam anlaşılmıyordu sonra kapıya kapının önüne geldi ikiside sanırım adam çıkacaktı hızlıca aşağı indim dışarda biryerde beklemeye başladım sonra komşum çıktı sokağın aşağısına indi arabasına bindi gitti ardından 10 dk sonra eşim çıktı meydana indi komşumun arabasına bindi birlikte gittiler aracım olmadığı için takip edemedim nereye gittiler ne yaptılar bilmiyorum sonra ben annemlere geçtim akşama olunca tekrar eve geldim kapıyınçaldım girdim hiç bozuntuya vermedim sordum bugün ne yaptın diye yemek yaptım evi temizledim dedi bana geldim yok yoktun dedim oda bana evet öğlen üst komşuya çıktım çocuklarını sünnet etmiş tüm gün ordaydım dedi bana bende üstelemedim tamam dedim 3 geçti aradan bugün 3'üncü gün ne yapacağımı bilmiyorum sizcennasıl bir tepki vermeliyim
Eşim komşumuzla ilişki yaşıyor?