Eski sevgilim evlendi ve karşı komşumuz oluyor ya lütfen bir bakın?

Çocuk evlenmeden önce de komşumuzdu zaten biz öyle tanıştık. 2 sene birlikteydik. Sonra ayrıldık 1 buçuk senedir ayrıyız. O da benden ayrıldıktan 6 ay sonra bu kızla evlenip yine karşı komşumuz oldu. Çıldırıcam artık. Karşı komşuyuz diye ablam karısıyla çok anlaşıyorlar sürekli bizim eve geliyorlar ailem onların evine gidiyor. Çıldırıyorum Çocuk da eski sevgilisi olmama rağmen neden evimize gelmeyi kabul ediyor ailem bilmediği için davet ediyorlar.

Sevgiliyken bana işkencenin alasanini yaşattı 1 sene kendime gelemedim ya inanilmaz seviyordum ve çok kötü ayrıldık. Çocukluk aşkımdı 17 yaşında sevmiştim. Defolsun gitsin artık gozumun önünden. Onlar evimize gelince kendimi odaya kilitliyorum onlar davet edince gitmiyorum diye karısı yoksa beni kıskanıyor musun diyor. Neyini kıskanacağım be kocan eski sevgilisi olmama rağmen hala evime girip çıkıyor. Ya bazen binada karşılaşıyoruz yanında karısı olmayınca beni durdurup selam vermeye çalışıyor elinden zor kaçıyorum. Yemin ederim yaşadığım hayatın berbatligini anlatmam size. Bir yardımci olun ya lütfen. Çözümü nedir bunun

Güncellemeler
1 yıl
Düşünün bir de ben daha onunla ayrılığı atlatamamışken karsi dairede kız her gün gelip mobilya getiriyor evi boyatiyorlar sonra çeyizini getirdi. Komşuyuz diye bir de düğününe davet ettiler. Ailem gitti ben gitmedim. Yatak odalarıyla benim yatak odamın duvarı ortak. Çok duyulmasa da arada böyle sohbet sesleri geliyordu ya. Üzüntüden kendimi duvardan duvara vurmak istiyordum. Ama neyse düğün gelene kadar atlatmıştım sayılır düğün günü çok üzülmedim
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bu çocuk beni rahatsız ediyor ya. Karısı hamileymiş. Beni yalnız yakalayınca esimin hamile oldugunu öğrenince neden yüzün düştü dedi oysa hamile oldugunu söyleyince ben kendimi odama kilitlemiştim. Yuzum dusmedi haberim bile yoktu dedim. Bana dediki yoksa onun yerinde olamadigin için mi uzuluyorsun diyor istersen olabilirsin dedi ama üzülme ben çocuk istemiyorum onunla da bir gelecek düşünmüyorum diyor pislik. Aileme anlatamadığımı biliyor o yüzden ileri gittikçe gidiyor biktim a
Eski sevgilim evlendi ve karşı komşumuz oluyor ya lütfen bir bakın?