Selam arkadaşlar ne olur yardım edin!! Eşim 1 haftadır eve gelmiyor. Sabah tartışmıştık gidiş o gidiş işe daha da dönmedi. Telefonunda konumunu açmıştım bakıyorum farklı yerlerde hep. Bide karşı komşum var ondan da çok şüpheleniyorum. Kocası işe gittiği gibi çıkıyor, akşam kocasından beş dakika önce geliyor neredeyse. Zaten kocamla ondan şüpheleniyordum. Karşı komşu bina yöneticisi aynı zamanda bir kere asansörün ara boşluğuna anahtar düşürmüştüm. O gün en aşağı asansörü açmıştı anahtarı alalım diye. Eşimle inmişlerdi. O günden sonra bi etkileşim oldu aralarında. Kadın kapıdan çıkıyordu eşim de sigara içmeye balkona falan… bide şimdi bakıyorum whatsaaptan kadınla eşimin son görülmeleri, çevrimiçi saatleri aynı. Çıldıracağım artık ne olur yardım edin…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabaEvi terk edecek kadar ne olmuş olabilir ki Hiçbir şekilde haber yok mu aramıyor muNe istediğini söylemiyor mu Karşı komşun mu bilemem ama hayatında birinin olduğu kesin gibi. Kim olduğu önemli değil aslında Bir kadın bir şeyleri hissediyorsa pek yanılmaz.. dönse bile hiçbirsey eskisi gibi olmayacak.. şimdi senin düşünmen gereken hayatıma nasıl devam edebilirim nereden başlarım.. bir haftadır eve gelmeyen evli bir adam ne açıklayacak ki sen ikna olacaksınBir avukat ile konuş sana yardımcı olacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 haftadır eve gelmeyen eşin seni karşı komşunla değilse bile bir başkaşıyla kesin aldatıyordur. Tartışmış da olsanız bu kadar süre eve gelmemesi affedilir şey değil. Evlilik bu değil. Oturup konuşmak, sorunları çözmek varken kaçıyorsa sizin evliliğiniz çoktan bitmiştir zaten. Şimdilik bekle. Eninde sonunda eve gelecek. Çek kenara, al ifadesini. Nerde kalmış, kiminle kalmış diye sorgula. Davranışları ve açıklamaları seni tatmin etmezse o zaman evliliğinizi gözden geçirirsin...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Okurken üzüldüm ve ne kadar zor bişey bilmiyorum burdan biz ne dersek olmaz ki. Eşinizden şüphe ediyorsunuz ama bazı şeyleri oturup konuşma imkanınız yok mu?
Evliliğinizde oluşacak sadakat sorununu şüphe ile destekli hale getirip kendinizi kuruyorsunuz bence.
Ben sorunumuz var mı, problemlerimiz var mı gibisinden bi giriş yapıp nabız ölçerdim en başta...03 Yorumla- +1 yıl
Bir haftadır eve gelmeyen bir eşten bahsediyorsunuz ama bu çok kötü
Bu şekilde ne kadar sürebilir ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizi karşı komşunuzla mı aldatıyor bilemiyorum ama sizden gizli bir şeyler çevirdiği ve sizi başkasıyla aldattığı bence kesin. Yapmanız gereken şey bu kadar şüphe içinde yaşamaktan çıkmak ve onunla bu konuda yüzleşmek olacaktır. Sonrasında eğer aldattığından emin olursanız da ya onun özür dilemesine bağlı olarak affedeceksiniz ya da boşanacaksınız yani önünüzde başka bir seçenek yok maalesef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Evet, kolay bir süreç değil ama hayatta böyle şeyler olabiliyor ne yazık ki.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 haftadır nasıl eve gelmiyor ya? Sizin evlilik bitmiş. Onunla aldatmıyor ise başka birisi vardır. 1 hafta eve gelmiyormuş bir de. seni sevse idi, gelirdi. Seven insan ayrı kalamaz. Kadın ile bu kadar tesadüf fazla, tesadüfte değil ya neyse. Aç boşanma davasını def et. Böyle evlilik mi olur ya? Konumdan nerede olduğunu görüyor ise git yanına bas onları. Beş paralık et, rezil olsunlar. Hiç acıma onlara. Elinde delil de olsun ki, boşanma işi kolay olsun. Yazık ya Allah yardımcın olsun.
51 Yorumla
+1 yılBen sana sadece şu kadar söylemek istiyorum Evet olayı okudum ama özetle şunu söylemek istiyorum yani hayatta anam babam da olsa hiç kimseye güvenme herkese her şeyi Bekle yani aldatıyor Olabilir de olmayabilir de çok net bir şey söyleyemem
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünaydın hiç ses edip de tartışma adam gibi adam isen gerçekleri dile getir seviyorsan ceki düzen ver hayatımıza devam edelim ya da gerçekte ne yapıyorsan biriyle beraber isen de söyle ki anlaşıp bitirelim
Ve deki
Ben gurursuz değilim beni aldatan eşim miş veya ailem miş dinlemem hayatımdan çıkartırım biz namus şeref için yaşarız kafana göre beni evde eşya gibi görüp kullanmana müsade edemem eğer adam isen ve seven sadakatle sever bu kadar ben aldatsam bana neler edersin ama ben kadınım ve ben anlaşıp bitirmeyi tercih ediyorum sevilmiyorsam111 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz ne guzel yazmışsıniz 🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılKeşke sen de beni anlasan
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ediyorum bu da senin için güzel olurdu 💍🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılZehra özele gelir misin
- +1 yıl
Sen kimsin
Cevap sahibi+1 yılSen biliyorsun beni gel işte
- +1 yıl
Gizlisin nasıl geleceğim
Cevap sahibi+1 yılAhmet ben
Cevap sahibi+1 yılDünden beri üzgünüm 😞
Cevap sahibi+1 yılZehra
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler zehra
+1 yılBir haftadır eve gelmeyen bir adam nerde olduğu kimde kaldığı bilinmiyorsa ne halt yediği bellidir. Fakat bu karşı komşu mudur bilemem çünkü anlattıklarına bakarak odur demek mümkün değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendin senaryoyu çiziyorsun. Kadınla kocan beraberseler wp son görülmeleri neden aynı olsun ki? Başkasıyla konusmak icin girerler yine girerler. Kocan bir hafta eve gelmiyorsa o evlilik zaten bitmiştir. Öyle bir anlik ofkeyle kovup sonra böyle delirme noktasına gelirsiniz işte. İyi olmuş. Madem kovdun, bekleme.
14 Yorumla- +1 yıl
@Askask14 öyle yapacaksın tabiki. Böyle yanıp tutuşurlar arkasından.
- +1 yıl
@Askask14 bak şimdi bak, sen pislikleri seçiyorsun diye niye hepsi pislik olsun ki? Senin cevrendekiler öyleymiş. Benim ne suçum var şimdi?
+1 yılMerhaba, bir haftadır eve gelmeyen sorumsuz birinden bahsediyorsun, seni aramayan sormayan, emniyette olup olmadığını merak etmeyen biri var karşında. İlk olarak başka biriyle ilişkisi olup olmadığını düşünmek yerine, böyle biriyle evli kalınıp kalinamayacagini dusunmelisin. Nedeni ne olursa olsun, eşini evde tek başına bırakıp bir hafta sormayan bir adamın eve dönmesini bekleme daha fazla.
10 Yorumla
+1 yılKanıt toplaman gerek ablacım mesela konumunu takip ediyorsun o gittiği yerleri ss al veya ekran kaydedici yükle telefonuna video olarak kaydet kendi telefonunu video ss si gibi düşün wp sine de bakman lazım o telefonunu kurcalaman lazım sadece konum verileri yetmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesini perde takmaya cagiriyo muydu?
61 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
sakin .
senın çişli arizona kertenkelesi kocanı her kadın kollarını acıp beklemıyor .
istersen ffm olarak takıl hem farklı deneyımler yasamıs olursun hemde eşin elinin altında olur. ortamı germeye gerek yok.00 Yorumla
+1 yılNeden tartıştınız ve neden 1 hafta gidip gelmeyecek kadar kızdı önce bence bu konuyu çözmek lazım. Gitti bakıyorum diyorsun gel diye ne yapıyorsun gelmiyorsun diye hiç aramadın mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle büyük bi tartışma da olmadı ki sudan sebep yani. Bi laf söyledim işe gitmeden önce argoydu biraz o da bana söylüyor yani öyle büyük bir ayıp değil bunu bahane etti gitti. Ben aradım aynı gün iş çıkış saatinde yine tartıştık niye gelmiyorsun deyince ben de aramadım bir daha. Gururumu daha fazla ayaklar altına alamayacağım.
- +1 yıl
Anladım, nereye kadar.
Gizli Üye(18-24)+1 yılO apartman gülünü rezil et o*ospuya bak kocanında ağzına s*çayım şe*efsizlik bu eşin uyuyunca al teli bak kadına mesaj at dönüşü nasıl olcak sonra rezil et o kadını kocandanda boşan
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldediğimi yap işte ya da kadının kocasıyla konuş bak ben böyle böyle bir şey fark ettim nolur birlik olalım aramızda kalsın yakalmaaya çalışıyorum yardım et de adamın aklı varsa zaten yardım eder
- +1 yıl
Benim kişiliğim pek böyle değil yani kendimi çok düşürmüş gibi hissederim eşiyle falan konuşursam. Hem adamla sıfır samimiyetim var. Kadın evden çıktığında bir taksici falan ayarlayıp parayla takip etmeyi düşünüyorum aslında. Ama tek başıma da cesaretim yok. Görsem düşer bayılırım stresten sinirden.
Cevap sahibi+1 yılah beni al yanına nolur kadını gider ben parçalarım
Valla ne desem bilemedim. Aldatıyor olabilir devir oyle bi devir ama aldatmıyor da olabilir. Şu an için sadece şuphe. İleride olmamasını dilerim. Şu anda hiçbir şey yapma tartışma kavga etme.
00 YorumlaGeçmiş olsun diyecek bir şey bulamadım çocuk yoksa çocuk varsa da yap bunu kanıtla onların ilişkisini tuzak kur ve donuna kadar al o kadının da telefon numaralarını tuvalet arkalarına yaz. Ayrıca dedikoducu bir kadına bunları anlat ki rezil olsun her ikisi de burada mantığını dinle seni kimsenin uzmesine izin verme güçlüsün güçlü kal çıldırma ikisi de tencere kapak olmuş daha iyilerine layıksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizlik en tehlikeli şey bence takip edip sağlam zemine oturtmanız lazım.. gerçi 1 haftadır eve gelmeyen erkek o kadını istemiyor olabilir de üzücü zor bir durum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun bacım aldatıyor mu değil evet seni aldatıyor bunları suç üstü yakala siteye de rezil et insan içine çıkmasınlar seni aldattığı için nafaka parasını rahat bir şekilde hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılSiz elinize delil geçmesini sağlayın kimseyi uyandırmadan mağdur olmamak için bu şart öfke sinir vs. bunları kenara atın gerçi 1 hafta bile eve gelmemesi onu kusurlu yapar...
00 Yorumla
+1 yılsen bu kuşku ile evlilik yürütemezsin. kafandan kurup kurup inanıyorsun evde huzur bırakmıyorsun. sen böyle yaparsan o adam zor döner. bu kadar bunaltmayın insanı yahu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı konumlar diyosun bu konumlar tam olarak neresi baktınmı ne bulunuyor etrafında evmi apartmı otelmi ney
04 Yorumla- +1 yıl
Yani 1 haftadır gelmiyorsa ve ailesine vs gitmiyorsa illaki birileri vardır yani, madem bu denli bşr duruma geldiniz niye ayrılmıyorsunuz seviyormusun
- +1 yıl
Umarım dilediğin gibi olur sana karşı ufak bi saygısı olsa bu durumda olmazdınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar şüphen varsa artık bu ilişki dikiş tutmaz. Evlisin diye onun bir mal ı değilsin. O halde yapamıyorsan güven sorunun artmışsa ve kavgalar da başlamışsa aç davayı daha yaşın genç. Somut kanıt bulana kadar kendini bitireceksin.
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten boşanmak istiyordum önceden beri. Bazı sorunlarımız vardı evliliğimizde. Ama bu sefer son nokta oldu. Maddi kaygılar tuttu beni hep bu evlilikte. Ama bu sefer ben de eminim. Boşanscağım çocuk falan da yok Allahtan.
Cevap sahibi+1 yılE iyi işte her şey için çok da geç değilmiş boşan tabi.
+1 yılBoynuzları yağlıyorsun hâlâ şüpheleniyorum diyorsun sende kocanı aldat çok zevkli oluyor.
23 Yorumla- +1 yıl
off offf cok severim aldatan kadinlari.
- +1 yıl
zoruna giden nedir. alan razi veren razi sana e oluyor
+1 yılAllah Yardımcın olsun. Zor bir durum. Ancak Şüphe ile beklemektense çaktırmadan bir gün kadını takip et derim.
00 YorumlaBence dedektif tut. Sonra da boşanma davası ve tazminat aç. Büyük ihtimal onunla aldatıyor şerefsiz herif. Ayrıca bence komşunun kocasına da söyle.
00 Yorumla
+1 yılmesajlarına falan bak bi ya da casus kamera ses dinleme şeyi falan al fark etmeden kullandığı bir şeyin içine koy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yol yakınken git bir avukatla görüş onun talimatlariyla gerekli delilleri toplayıp boşan. Bu adam bir daha iflah olmaz ben sana söyleyeyim. Sakın kendi başına is yapma kanunlara kurallara uyarak ilerle adamda don bırakma. Kendi başına çözerim diye düşünme akışına da bırakma üzülen sen olursun. Aramız düzelir belki vs diye çocuk ta yapma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ajan gıbı çalışıyorsun masallah sen çözersın bu işi
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacagin sey cok basit paraya kiyip bir dedektif tutacaksın misss hersey ayagına gelecek. Hem yorulmamis hem sonucun keyfini cikaracaksin
21 Yorumla- +1 yıl
Tanıdık dedektif var mı ne kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadının da konumu olsa elinde tam yakalar gidip takibe a kadino
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAl kocanı karşına acıklı konuş tabi kavga ederek değil sakın sakın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Geçmiş olsun.
Yönetici sanırım seninkiyle toplantıya devam ediyor00 Yorumlabirlikte oluyorlarsa ne yapacaksın peki boşayacakmısın hemen
00 Yorumla
+1 yılKadından şüphe etyosan takip et olmaz diyemem bu devirde kardeş dediklermiz bile yapyo bu dediğini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkı takip etmen gerek. İlla ki bir yerde açık verirler.
00 Yorumla Eşini ara telefonla konuş. İstersen bi kaç tktik vereym
00 Yorumla
+1 yılkıyafetine gizli kamera yerleştirmeyi dene. kendi suçunu kendi çeksin var öyle minik kameralar.
00 YorumlaAnlattığına göre olasılık yüksek ben derim ki suç üstü yap resimle boşnma davası aç
00 YorumlaZaten herşeyi anlatmışsın sizin yönetici senin adamıda yönetmeye başlamış
00 YorumlaSabırlı ol kuruntu yapmadan delil toplanmaya çalış ver mahkemeye boşan 1 hafta hayat arkadaşını merak etmeyen danadan hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaw şüpheyle boyle yaklaşim olmaz. Gelince sorarsın. Ama evet komsuyla aldatılan cok bayan var ondan. eminim.
00 Yorumla
+1 yılBence biraz sakin ol ve şüpheciligi bırak kuruntular insanı pisikolojik sorunlara iter yazık etme kendine ikinizide seven bir büyügünüze danış ve aranızdaki sorunu çözmesi için yardım iste olay kapansın bence !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl izin veriyorsun
Büyük ihtimalle aldatıyor10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit sor bağıra bağıra hesap sor kapılarında öyle bişey varsa rezil et onları onunda kocası öğrensin
00 Yorumla
+1 yılEşin 1 haftadır eve gelmiyosa zaten seni aldatiyodur senin yapman gereken şey kanit bulup boşanma davası açmak sonrada mali mülkü ne varsa al böyle pisliklere bunu yapmak şart
00 YorumlaYa bu kadın milleti dedektiflerden daha iyi bu konularda ama adamın günahını alıyo olabilşrsin kafanda kurup büyütüp durma ara kocanı gel eve artık özledim senide olsun bitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaa kyamam ne kötü durum ama boyle bisey varsa ki var ispatlamak icin caktirma eline saglam kantlar topla sonra boşan kurtul ne halleri varsa gorsunler sakin uzulme guclu ol hatta gercekten guvenecein bi yakinndan yardm al
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılEmin olmadan suçlama yapma gelince ne tamam nere gittiğini anlatır sana
00 Yorumla Muhtemelen çok üzerine gittin ve adam senin bıktıran tavırlarından sıkıldı. Kendini değiştirmen lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Bıktı diye aldatacağı anlamına gelmiyor
- +1 yıl
Karektersiz insan aldatır desek daha iyi olur
Cesaretini topla ve bu işin izini sür. Elinde eşinin seni aldattığına dair kanıtın olursa çok daha kolay boşanırsın, tazminat da cabası.
00 Yorumla
+1 yılesin o kadinla seni aldatiyor mikisiyolar.. kadini takip et esine ulasirsin
02 Yorumla- +1 yıl
bide esin eve dondukten sonra aksamdan plan yap hicbisey olmamis gibi.. sabah bi yere gidecegini soyle esin kadini eve atar evde s ker. sende suc ustu yaparsin kameranida acik tut
+1 yılBu kadar stresle güvensizlikle evlilik mi olur boşan gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ya boşanmanın zamanı degil,
+1 yılKimseye güvenme bacım hele şimdi izle takip et sonra boşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılkanıt toplaman gerekiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılböyle düşünüyorsan kesin vardır bir şeyler
10 Yorumla Olabilir kesinlikle ama delilin olmali
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nur topu gibi bir paranoyamız oldu :)
10 Yorumla
+1 yılKadını takip et ve kocana ulaş.
10 Yorumla
+1 yılGarip ilişkileri midem kaldırmıyor artık
00 Yorumla
+1 yılBoşanma davanız hayırlı olsun..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Denk geliyor olabilir bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence sen kafaya takmissin cok
00 YorumlaUmarım öyle bir durum yoktur
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği