Yıkıldım nasıl ayağa kalkıcam fikrinize ihtiyacım var?

1 .5 yıllık sevgilim var ve uzaktan bir ilişkiyiz çıkarken 2. Ayımız bizim en güzel aylarımızdı çok seviyoruz çok baglıydık çok yoğun bir ilişkimiz vardı. Ama bugün birşey öğrendim bunun eskiden fake hesabı vardı açtım eski sevgilisine bakayım diye açtım engellemiş kız bunu sordum bilmiyorum cidden dedi kıza mesaj atmak en son yapacağım işti onu da yaptım yazdım istek atmıştı sanırım dedi orasıyla pek ilgilenmedim kız buna ağustosta yazmıştı neden yazdın skyptan dedim sem sadece Skype mi biliyosun dedim 2 saat lafı geceleri söy le başka neresi dedim laf geceleri en son instadan ilk o yazdı dedi ne yazdı dedim öylesine yazıyordu ben engelleyince başka başka fake hesaplardan yazıyordu kendi hesabından da yazdı dedi şok oldum ne zaman dedim yaz aylarında dedi bende sana haziran ağustos givi yazamaz ki şifrekeri bende vardı dedim o da mayıstır ayrıldığımız tarih dedi bende sen uzun süre sonra miye yazdın dedim bana yazma demek için dedi üzerinden 2 ay geçmiş niye yazdın dedim durduk yere ama skyptan yazmadan önce sanırım bana yazmıştı kısa süre içinde hatırladığımda kadarıyla ama dedi ben birdaha şok oldum bizim en güzel günlerimizde en mutlu aylarımızda bana bunu nasıl yaptın dedim sordum yapmadım kız senle dalga geçmiş bildiğin dedi ama kız ilk başta ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi başıma bela almak istemiyorum dedi böyle diyen biri dalga mi geçer napıcam ben çok seviyorum nasıl toparlanıcam benim tek tutunduğum şey ilişkide en güzel anılarımızın sahibi olan 2 ayımızdı napmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca arkadasıma da yazıyodu dedi bende şüphelendim arkadaşı bunu takip ediyordu bir anda engellemişti geçen yaz
Yıkıldım nasıl ayağa kalkıcam fikrinize ihtiyacım var?