Hayatımda biri var 1 yıldır ama annem sırf evi arabası yok diye istemiyor ne kadar mutlu olduğum önemli değil. Fakir diye aşşağılıyor birde kendine nasıl güvenip de evleniyor diye. Doğru bir adam mı iyi bir eş olur mu baba olur mu bunları sormadı. Uzak mesafe ilişkisi kolay değil birde ayda bir geliyor zaten çok özlüyorum annem hiç destek olmuyor. jKaç git gör gününü diyor yalnız hissediyorum ve ben evlenmeyi düşünüyorum bu adamla eminim ama annem beni caydırmak için hayat böyle zor diyerek gözümü korkutmaya çalışıyor vazgeçeyim diye elinden geleni yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız bu durumda?
Güncellemeler
1 yıl
…..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Askinin arkadasinda dur
Sen olsan ne yaparsın evlenmek istiyorum annem arkamda değil bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum
Zamana birak
Arada kaldım ailem yanımda olsun diyorum ama net bir şekilde istemiyor sevgilimle konuşup kaçıp evlenmek istiyorum başka çarem yok bir aile büyüğüm de. aylarca ikna olsun diye çabaladım bir sonuç vermedi aileme bağlı olarak hareket edersem adım dahi atamayacağım ama bana kalsa iş olması gereken olacak ve evleneceğim
Sen bilirsin
Ben bilsem yazarmıydım buraya sence zor bir karar mutluluğumu yaşayamıyorum
Zamana birak ne diyeyim
Anneler eninde sonunda haklı çıkıyor kardeşim ne yazıkki hayatın gerçeği bu..
Ben kendi hayatım olduğu için hep haklı olucam çünkü yaşayan benim yaşayacak olanda misal babamla iyi ya da kötü olsa benim yetkim yok boşansalar boşanma demem yani hayat senin hayatın kafasındayım. Kaç yaşında insanım kendi yuvamı kuracağım emin olduğum adamla. Ailem benim yaşadığım hayatın sahibi değil eşlik edecek kişiler niye böyle diyorum ölünce hiç kimse olmayacak yani her şey benimle alakalı.
Seviyorsam vazgeçmem
Bir annenin evladına yapabileceği em büyük kötülük bu olabilir. Kuzenim arkadaşım olsun hepsine bakıyorum annesi anan evlensin barklansın gözüyle bakıyor. Ve kuzenim çok mutlu bir düzeni var sevdiği adamla evlendi evi yok durumu öyle iyi değil hatta amcam damadını işe soktu öyle de destekler. Ben sadece mutluluğuma ortak olsunlar istiyorum görüntüsü bile yeter bana kaç git diyor. İlk kez evlenmeyi istiyorum çünkü hiç sıcak bakmadım şu yaşıma kadar içime sinmedi şimdi seve seve istiyorum ama annem geldi yanımda değil karşımda duruyor sanıyor ki vazgeçerim
Ama geçmedim bir türlü endişeye kapıldı bu yüzden
İlk evlendiklerinde babanın neyi vardı ki?
Arabası yoktu yatakları bile yokmuş zamanla kazandı başardı hep anlatır bunları annem işte sırf bu yüzden sıkıntı yaşama diye istemiyor
İyi de beraber de yapılabiliyormıs yani
Babam kendi başına yaptı annem ev hanımını yani isteyen herşeyi yapar. Olaya kendi gözüyle bakıyor yaşadığı tecrübelere göre mantıksal yaklaşıyor bak ben bunu yaşadım işte falanca kişi bunu yaşadı her şey sonsuza dek sürmüyor evlilik zor falan filan.
Annen seni yorarrrr
Yoruyor zaten kaç yaşındayım 33 bir kere bie evlen kaç yaşına geldin demedi bak teyzem durumu iyi biri görüşsün dediğinde evlilik kolay mı dedi teyzem e evlensin dedi düşün teyzem. Arkadaşım biriyle görüş dedi iki evi vardı o seni aldatır durumu iyi dedi sen eksik kalırsın dedi. Yengem aradı iki kere evlen biri var aile kızı arıyor evi vs var dedi annem yengen ne karışıyor diye onunla görüşmeyi kesti. Ben hiç evlenene derdinde olmadım ta ki kendim gerçekten evlenmeyi isteyene kadar şimdide koca delisi oldıu çıktı diyor
Allah yardımcın olsun
Gerçekten yardımcım olsun çünkü çok ihtiyacım var aminnnn🙏🌸