Çok sıkıntılıyım, akıl verebilecek olan var mı?

Ailem arkadaş çevrem partnerler hep çok sıkıntı yaşıyorum ben kendi halinde dengeli kimseye zararı olmayan birisi olmaya çalışıyorum ama hep travmatik şeyler yaşıyorum sağlığım bozuldu ama yine de güçlü kalmaya çalışıyorum fakat neden sürekli ağır şeyler yaşıyorum gerçi herkes neler yaşıyor ama ben iyi şeyler göremeyecek miyim artık bazen kendimi bi yerden aşağı salasım geliyor sevgi merhamet güzel insan ilişkileri hiçbir şey yok herkes bana eziyet ediyor Allah da beni hep bunlara maruz bırakıyor elimdekilerle yetinemiyorum çünkü iyice öfkeli tersleyen sert birisi oldum kimse gözüme gelmiyor herkesi gözden çıkardım uzaklara gidemiyorum koşullarım el vermiyor Allah kalbimi de birine ısındırdı ama o da psikolojik olarak çok eziyet ediyor uzaklaştım ama acı çekiyorum herkese çok kırgınım kimseye zararım yokken canavara döndürüldüm ben böyle birisi olmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yargılamayın çok çok kırgın ve hassasım güçlüyüm ama çıkmazdayım aklı başında merhametli iyi akıllı insanlar var mı lütfen yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar anlattım ya neden tekrar soruyorsunuz ki spesifik sorularınız varsa sorun cevaplayayım
Çok sıkıntılıyım, akıl verebilecek olan var mı?