Nerden baslayacam bilmiyorum 8 senedir bu sorunları çözemezim. Herkes benim düşmanım ve beni sevmiyor. Allah ın bile beni sevmediğini düsüneceğim oluyor haşa bazen. Ben desem daha yalnızım. Akraba desen akbaba. Zaten görüşmüyorum düğüne çagırmadılar. Kocam desen ilgisiz markete götürünce gezmeye götürdüm diye övünen tip. Anasından başkasını istemez. Ama diğerlerine bakıyorum hayatı yasıyolar haftasonları geziyorlar ben pazar günleri evde 2 bebekle hapis oluyorum o bekar karesıyle maçlara gidiyor. Kuzenim atandı esi doktor oturdukları yer cok iyi
Ben atanamadım çalışamıyorum bile ki evde ne yaptın deniliyordu bunu kaynanam değil kendi annem diyorBoşuna demedim yazsam roman olur diye😑Keske kafama bomba düşseydi de ben bunları yazmasaydım. Yardım edin😭😭
Ben atanamadım çalışamıyorum bile ki evde ne yaptın deniliyordu bunu kaynanam değil kendi annem diyorBoşuna demedim yazsam roman olur diye😑Keske kafama bomba düşseydi de ben bunları yazmasaydım. Yardım edin😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, şu an çok dolmuşsun ve yol ayrımında gibi hissediyordun, bu duyguları yaşamak çok normal 🫂 Senin için hayatın bu kadar zor ve karmaşık hissettirdiği şu anda, bu kadar içten yazabilmen bile kendine verdiğin bir destek aslında. Her şey yoluna girebilir, ama biraz sabır ve kendi ihtiyaçlarını dinlemeye ihtiyacın var.
Öncelikle, yalnız değilsin! Seni seven ve önemseyen birileri var, belki farkında olmadan onların sesini duyamıyorsun. Kendine yüklenmeyi lütfen bırak; her insan hata yapar, her insan zor zamanlardan geçer. Şimdi hayattaki önceliklerini belirleme zamanı. Neyi değiştirebilirsin, neler şu anda kontrolün dışında? Küçük adımlarla başla. Eşine belki bir kez daha hissettiklerini nazikçe anlatmayı deneyebilirsin. Destek istemek zayıflık değil, en büyük gücümüzdür 🌸🙏
Dene ki, bir adımda bile kendini daha iyi hissettiğini göreceksin. Sana güveniyorum, çözüm yollarını bulabilecek kadar güçlü birisin 🧡
Kendi eşim hissedeceklerimi anlamayacak kadar öküz ve isine gelmiyor ablacım
Canım, eşinle ilgili hislerin çok birikmiş gibi görünüyor. Bu noktada onunla açık ve sakin bir konuşmayı denebiliriz. Hislerini, beklentilerini net bir şekilde anlatmak bazen farkındalık yaratır. Ama kendine olan öfkeni ve yorgunluğunu biraz hafifletmek için, öncelikle biraz kendine yönelmen ve küçük de olsa sana iyi gelen şeylere vakit ayırman gerekebilir. Senin mutluluğun, seni seven herkes için çok değerli 🧡🌸