Çok kötü bunalimdayım napacam ben yardım edin?

ailem dediğim insanlar psikolojimi bozdu bugüne kadar hiç kötü biseyim olmadı anne baba ayrı ikiside bombok kisilerle evli babayla 2 yildir gorüsmuyoruz benim yaş 24 18 yasinda kiz kardesim var annem gitti 44 yasinda vasat olan ikinci evliliğinden cocuk doğurdu canı sıkıldikca bana Allah b.. versin inş diyodu gecende kavga ettik 2 kez o... dedi geberr bu evden ölün ciksin ins binturlu belani versin ins esyalarini topla defol git bu evden dedi kafayi yemek uzereyim delirecem görende bi boklarr yedim zanneder 2 yildir bana o kufuru 4. edisi kacinci beddua okuyusu hic sevgilim bile olmadi kardesime hic boyle seyler demedi 2 aydir babannemde kaliyom ana yok baba yok kardesimde bende anneme küfrettim diye ondan oluyor kavga şundan çıktı zaten o gun benim canim biseye sıkkındı ağliyorum diye annem kizip durdu argo kelimeler kullandi cocukmusun beyinsz falan sonra apartmanda oturuyoruz asagida kopegimiz var saat 12ye az kalmisti kapiyi actim onun yanina gidip hava alcaktim mama vercektim hep gideriz zaten kardesimle, neyse tuttu montumun yakasindan gir iceriye bi yere inemezsin dedi beni iceri surudu ayagimda ayakkabiyla bende birak dedim birakmadi ayakkabi var dedim birak dedim en son ittirdim onu kapiyida carptim o adi adamdan bebek doğurdu 9 aylik oldu cocuk kapiyi carpinca agladi uyandi kiz kardesimde korkarak uyandi buda bana bela okudu ilkin sonra kufur etti bende sok gecirdim kendimi yere biraktim cunku daha oncede o kelimeyi kullandigi icin agzindan bidaha cikacakmi diye 2 yildir agzinin icine bakiyodum dedimki yine bana o kelimeyi kullandin 1.5 sene oncede iki kez kullanmistin sensin o.. dedim bidaha dedi sonra bende ona saldirdim ilk defa sacindan tuttum sen o.. önde gidenisin bana o kelimeyi kullanip durma dedim sonra gebr ölün ciksin defol git diye saydi bn saatlerce ağladim intihar edecektim ama 2 gün sonra ilk iş günümdü en son yanima geldi sarildi ben sana oyle oldugun icin demedim dedi ama ben bu kez afffedemedim kendimi öldüresim geliyor cok kotu bunaliyom
Güncellemeler
+1 yıl
ilk defa onunla bu kadar uzun süre konuşmadim 2 ay olacak canım o kadar yanıyoki size anlatamam annesizlik cok zormuş Şu an yetim gibiyim arkadaşlarimda yok habire gözlerim doluyor icim kıyılıyor arada sigara iciyodum binde bir coğalttım kafelere sigara icmeye gidiyom
Çok kötü bunalimdayım napacam ben yardım edin?