Çok kötü durumdayım lütfen yardım edin?

Ben 19 yaşında 1.79 boy 83 kilo vücut geliştirmeyle uğraşan bir gencim. Elhamdulillah müslümanım. 5 vakit namazımı eda ediyorum. Onun Dışında İslami ilimler ile ilgili dersler alıyorum. Kız arkadaşımla tam 3 senelik bir ilişkimiz var. Her şey çok güzel ve tıkırında ilerliyor. Bundan 5-6 ay evvel kendisiyle bir özel günde iyice yakınlaştık ve af buyurun dudaktan öpüştük. Ondan sonraki iki buluşmamızda da bu yakınlaşma ilerledi fakat zina boyutuna gelmedi. Bu dinen haram , çok günah. Sürekli tevbe ediyorum düşünmemeye çalışıyorum ne bileyim dışarı çıkıp geziyorum kafam dağılsın diye ya da gece yatmadan evvel kuranı kerim dinliyorum türkçe me’al, fakat kendimi bunları düşünmekten hatırlamaktan alıkoyamıyorum. Ben dinen çok kötü ve zinhar yapılmaması gereken bir şey olduğunu biliyorum ve sürekli düşünüyorum. Bu sayede daha çok rahatlıyorum fakat bazen de kendimi o yaşadığımız anların içerisinde buluyorum. Yapı bakımındanda testeron ve libido seviyem aşırı yüksek. Bu konuyu hiç kimseye açamıyorum bu sebepten mütevellit burada paylaşıyorum. Lütfen yardımcı olmayı düşünen, empati kurabilen insanlar bunu cevaplasın. Son olarak da Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın.
Çok kötü durumdayım lütfen yardım edin?