Ne yapacağımı bilmiyorum, morale ihtiyacım var az da olsa, bakalabilir misiniz lütfen?

Bir süredir hoşlandığım çocuk ocak ayında bir arkadaşı vasıtasıyla olmaz dedi. Ama beni tanımıyor arkadaşım erkek onun da yakını ve ona iyi anlatmış hani huyumu suyumu çocuk bnei bilmiyordu ve ortak arkadaşımız işte kafasının karışık olduğunu ufak sorunları olduğunu söylemişti. Ama ben beni tanımadığı için olmaz dediğini düşündüm. Vazgeçemedim zaten ondan. Hala daha hoşlanıyorum. Sadece bir şey demek istiyorum, nasıl hislerimi açıklayabilirim direkt yazayım mı hoşlanıyorum diye biraz da okuldaki hallerinden onu gördüğümdeki heyecanımdan falan bahsetsem çocuk musunuz diyebilirsiniz ama saf biriyim onu da öyle seviyorum kötü düşünmedim, umudum vardı hep hala var okul kapanmadan yazmalı mıyım, umursamaz olduğunu söylemişlerdi onun ama belki hislerimi anlattığımda sadece bilmesini istiyorum biliyor diye düşünüyoruz arkadaşım beğendiğimi söylemişti ama hani benden duysun anlamında belki fikri değişir mi sizce, lütfen yardım eder misiniz?
Ne yapacağımı bilmiyorum, morale ihtiyacım var az da olsa, bakalabilir misiniz lütfen?