Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.. Pes etmek zorundayım?

arkadaşlar merhaba lütfen kötü şeyler yazmayın çünkü artık yoruldum pes ettim..
Ben daha 6 yaslarındayken kardesim oldu sma hastasıydı ve o zamanlar maddi durumumuz çok kötüydü bir şekilde geçti o yıllar kimse benimle ilgilenmezdi sürekli dayak yerdim açlıktan bayıldıgımı bilirim kardeşimi çok severdim 3.5 yasında kaybettik onu ben 9 yaslarındaydım bana söylemediler ama ben anlıyordum annem sürekli ağlıyordu falan onu ölü gördüm karşımda makineler yokken melek gibiydi o görüntü aklımdan çıkmıyor neyse ortaokula geçtim ve kızlar beni taciz etmeye başladı taciz dediğim tuvalete çekip kitleyip zorla öpüyorlardı 5. sınıfta falandım işte istemeyince de döverim seni diyip tehdit ediyorlardı bunlar travma oldu bende sanırım sonra yaşım ilerledi bu arada ailem çok sıkı beni asla bir yere salmazlar şiddet hep var babamın işleri yüzünden başka bir şehre taşındık çok tatlı bir yer ve ben burayı okadar seviyordum ki benim evimdi yani her sokağında ayrı anısı var bir gün yine evdeyken babam geldi yanıma annemde işte gel aşkım çok özledim seni diye ve bazen eli kayıyordu ne bileyim işte göğsüme bende yanlışlık diyip önemsemiyordum lise 1 e gidiyorum işte anlayacak yaştaydım o aralar da kaynak saça takmıştım istiyordum babam dokununca çektim elini ve dediği şey annenle aramız iyi degil benimde ihtiyaçlarım var dokundurtmazsan sana hiçbirşey almam o an sanki basımdan asagı kaynar sular döküldü bir şekilde bahane buldum ağlaya ağlaya günler geçti yemek yemedim ve babamdan korktuğum için bisey de diyemedim.. onun aldığı telefonu kullanıyorum 10 milyarlık telefon onun evinde yaşıyorum onun okuttuğu özel okulda okuyorum onun parasıyla yaşıyorum ve ters bir hareketimde beni yetimhaneye bile verir öyle bir adam beni hiç sevdiğini sanmıyorum başka çocukları çok sever harçlık falan bana asla vermez okula giderken bile vermiyordu okuluna tonla para veriyorum bide sana harçlık mı vericem diye demiştim ya eskiden durumumuz çok kötüydü babam şu an yasadışı bi iş yapıyor ve işleri çok iyi gitti o yüzden de durumu iyi böyle tacizler gitti sürekli yıllarca sonra Birgün arkadaşıma anlattım o öğretmene öğretmen de anneme biraz şey yapmış tam anlatmamış ta ima etmiş annem büyük bir şehirdeki psikiyatriste götürdü herşeyi anlatınca seni biraz burda misafir edelim mi dedi yatışımı verdiler yani bir süre orda kaldım hapis gibi cehennemdi bildiğin ilk gece anneme anlattım ve inanmadı babamı arayıp böyle bisey olup olmadığını sorunca özür dilemiş ve annem bütün akrabalara babasına iftira attı yalancının teki diye anlattı.. 5 ay önce annemle babam boşandı annem babamı aldatıyor bir cok kez yakaladım ama inkar ediyor sen hastasın deli raporunda var kimse inanmaz diyor ve benim son senem lise sonum sınava gireceğim asla yapamam.. ve annemin yaptıklarından babamın haberi yok olsa intihar eder ve ben garip bir şekilde babamı çok seviyorum o suçsuz gibi geliyor ona birşey olmasın Şu an okadar kötüyüm ki. Ne yapicam ben?
Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.. Pes etmek zorundayım?