Bana nolur yardım edin ya ne yapacağım bilmiyorum?

1.5 yıllık bir ilişkimiz var ve 3-4 aydır monoton gidiyordu.. kız arkadşım da kpss ye hazırlanıyor öabt vs. ailesi de biraz değersileştirmiş yani.. sonra bana çok yorulduğunu herş yeden uzaklaşmak istediğini fealn söyledi.. işte seni dostum arkadşım gibi çok seviyorum ama öyle sevmiyorum dedi.. bende üzüldüm tabi ne diyceğimi bilemedim biraz zaman ver bana pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum dedi.. bende zaman verdim net ol vs dedim.. yüzyüze oturduk sordum gözünün içine bakarak seviyor musun diye.. evet kalbimle seviyorum senden eminim bu dünyada tek güvendiği insansın vs dedi. kafam karışık toprlanmam gerek vs dedi.. ama hala soğuk yazıyordu yani konuşunca felan iyi gibi bende dedim beni çok yıprattın net ol bende insanım dedim ve zaten aşırı dercede alttan aldım 1.5 senedir her şeyi,, ne yapaym dostlar yani seni seviyorum diyor kafam karşık diyor hemde...

ve bu olanlar da tam olarak tercih sürecime geldi ne atanma hevesim kaldı ne de tercihleri mutlu yaptım? insan atanacığını üzüntüyle karşılar mı ya :( sizce ne yapaym biraz uzak duruyorum arayıp sormuyorum.. acaba çok fazla görüştük felan sıkıldı mı? nolur bana bir çare verin.. ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum

Bana nolur yardım edin ya ne yapacağım bilmiyorum?