Ne yapacağım bilmiyorum yardım edin ?

Arkadaşlar 1 senelik ilişkim var sevgilimle farklı şehirlerdeyiz benimle hep ciddi olduğunu evlenmek istediğini söylüyor artık birşeyler yapalım felan nişan söz gibi beni ailesiyle felanda tanıştırdı neyse buraya kadar sorun yok ben her ihtimale karşı araştırma yapmak istedim ve sonuç hüsran sevgilimin bir tanışma sitesinde üyeliği çıktı burada başka bir hesapla onunla konuştum keşke konuşmaz olsaydım hemen yazdı numarasını sosyal medya hesaplarını verdi görüşmek istedi farklı bir fake hesap açmış benim haberim yok resimsiz ben yalandan işte isminle iki hesap çıktı hangisi sensin dedim diğeri diyor çünkü öbür hesabında benim baş harfim kalp yazıyor bu hesapta senin sanırım ilişkin mi var dedim yok rahmetli kuzenimin baş harfi dedi ben şok ben çok üstüne gittim evet tamam ilişkim var ama saçma sapan var mı yok mu belli değil ayrıca oradanda ekleyebilirsin sorun değil dedi ve bana o kızı sevsem seninle konuşmazdım dedi ben ikinci şoku yaşadım gülüm felan diyor bu arada görüşelim dedim olur dedi sonra sevgilin görür uğraşamam dedim yok görmez bir şey olmaz korkmana gerek yok zaten burada değil diyor çok moralim bozuldu amacı ne anlamıyorum bana o kadar deli divana arayan soran ilgi gösteren adamın yaptığına bakın ne yapcm ben seviyorumda ama böyle biriyle evlilik olmazda

Ne yapacağım bilmiyorum yardım edin ?