Sevgilim, kardeşimin ayartmasıyla zamanında aynı kötü kadınla birlikte olmuşlar. Bunu da beni elde ettikten sonra söyledi. Işin kötü yani biz ciddi bir ilişkideyiz ve birbirimizi seviyoruz ama ben bunu unutamiyorum ve her defasinda bana çok acı veriyor. Ne yapmam lazim, çok kötü hissediyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi çok güvenilir ve sadık birisi ama eski yaptığını unutamıyorum, üstelik kardeşimle olmuş olması kahredici..
Adı üstünde eski senden öncesini takma kafana önemli olan seninleyken nasıl olduğu.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kötü geçmişi dışında her şey mükemmel. Ben de unutmayı denedim hala da deniyorum ama ara sira aklima gelince cok kahroluyorum. Ne yapmam lazim? Unutmam lazimsa nasil unutucam?
10 yıllık evliliğinde defalarca aldatıldım ilkini yalvar yakar affettim ama sonra aynı şeylere devam ettiğini anlayınca boşandım. bunu düşünmemeye çalış seninle ilgili olan bir konu değil sen mutluluğunuza odaklan sürekli düşünürsen neden böyle yaptı dersen belli bir süre sonra mutluluğunuza gölge düşer. sevdigine sevgine sımsıkı sarıl araya kimsenin hicbirseyin girmesine izin verme
Baştan deseydi uzak dururdum, öyle bir şey olmasaydi ayrilabilirdim ama bundan sonra ne yapmam lazim. Sen akli selim namuslu birine benziyorsun bana akil verir misin?
İşin zor olan kısmı da ikimiz de birbirimize aşığız ama bu kabul edilmemesi gereken bir şey ki başta bilsem asla kabul etmezdim. O yüzden ne yapacagimi bilmiyorum o yuzden kafam bu kadar karisik ve ıstırap icindeyim
Unutmaya çalıştım ama olmuyor. Ben namuslu bir eşim olsun isterken böyle bir şey olmuş ve üstelik kardeşimle aynı kötü kadın olması ne iğrenç ve. aci verici. Unutmaya calissam da ara sira aklima geliyor ve aci cekiyorum, unutamiyorum
Aynı fikirde değilim. Adam aldatmış seni sen hala benim onu sevdiğimden daha çok seviyor diyebiliyorsun. Bazı insanlar birileri ile çok sevdiği için evlenmez, evlenince bu bana sıkıntı çıkartmaz diyip devam ederler. Sen de o sun bence. Ayrıca elde etmeden sonra değil de elde ettikten sonra bunu söylemesi de çok sinsice bir hareket.
Biz sevgili değilken önceden olmus bir olay bu. Kendisi çok güvenilir ve sadık. Ama bu olayı aklım almıyor ve unutamıyorum, acı veriyor.. Yaptığı kesinlikle sinsice. Evlenicez. Ama bunu başta deseydi uzaklaşırdım ondan. Guvenilir ve sadik olmasi boyle igrenc bir seyi yaptigi gercegini degistirmiyor. Napicam hic bilmiyorum
Ben kendimi korudum bu zamana kadar, o hayatimda yokken bile evlenecegim kisiyi dusundum hep, namuslu biri olmasini beklerken basima gelene bak, ustelik kardesimle ayni kişi. Ne kadar igrenc, bunu nasil unutayim ki olmuyor iste aci veriyor. Bi çare arıyorum
Yani gerçekten çok seviyosan bu sebepten ötürü ayrılmak istemiysan çok takılma bnce ha eğer senden önce kimse olmadı dediği halde böyle bşi varsa o zaman ayrı bşi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adı üstünde eski senden öncesini takma kafana önemli olan seninleyken nasıl olduğu.
O kötü geçmişi dışında her şey mükemmel. Ben de unutmayı denedim hala da deniyorum ama ara sira aklima gelince cok kahroluyorum. Ne yapmam lazim? Unutmam lazimsa nasil unutucam?
10 yıllık evliliğinde defalarca aldatıldım ilkini yalvar yakar affettim ama sonra aynı şeylere devam ettiğini anlayınca boşandım. bunu düşünmemeye çalış seninle ilgili olan bir konu değil sen mutluluğunuza odaklan sürekli düşünürsen neden böyle yaptı dersen belli bir süre sonra mutluluğunuza gölge düşer. sevdigine sevgine sımsıkı sarıl araya kimsenin hicbirseyin girmesine izin verme
İyi düşün ki iyi olsun güzel kardeşim
Sana çok geçmiş olsun. Sen ne yaptin bosandin mi?
Insallah bu qrada, teşekkür ederim
Ben boşandım 3 yıl önce. tesekkur ederim
Hayirli olsun senin için, dogrusunu yapmissin. Desteğin icin tesekkur ederim, guzel bir hayatin olsun
Teşekkürler canım senin de inşallah
Sen şu an düzgün mü ona odaklan. Kimse sütten çıkmış değil zaten.
Güvenilir ve sadık birisi ama unutamıyorum bana acı veriyor. Başta söyleseydi uzak dururdum ondan
S.. sizin ciddi ilişkinizi kardeşinin de mnk sevgili denen dangozun da
Anlasılmıyor dediklerin
3 dangalak bir araya gelmişsiniz
Çok destek oldun, sağ ol. Böyle olacagini nerden bilebilirdim
Bana dürüst davranmadi, başta söylemedi, ona güvenmiştim, evlenecegim kişi olarak gormustum, benim hatam
Ayrıl ama kardeşin de sağlam ayakkabı değil
Nefret ediyorum, öyle kardeş mi olur. Bu yaptigi kötülüğü bana kimse yapamazdi, iğrenc bir sey, buna ragmen her gün yüzünü görmek kahredici
İkisinden de kurtul
Nasıl ayrılayım kendimi Allah'a affettirmek için evlenmem lazim
Evlenmek ne lan manyak mısın sen?
Yüzükler de takildi, ustelik tanidik çevreden :((
Sen imza atmazsan kimse birsey yapamaz. Kapalı misin ve nerelisin
Ikisinden de kurtulmam mi gerek, ne yapmaliyim
Bu arada olay bizim ilişkimizden cok once olmus
Sen bakiresin dimi? O bakir değil o sana düşmez. Dik dur herkese karşı kendi ekonomik düzenini kur
Bakireydim ama o bozdu işte. Tövbe edip kabul olması için evlenmem gerekmiyor mu? Pışmanim, salak kafam
Baştan deseydi uzak dururdum, öyle bir şey olmasaydi ayrilabilirdim ama bundan sonra ne yapmam lazim. Sen akli selim namuslu birine benziyorsun bana akil verir misin?
Onunla olmak zorunda değilsin. Sonuçta sana ait bir organ o. Kimseye mecbur değilsin
Bu arada evet kapaliyim, ilişkimiz başladiktan 6 ay sonra falan kendi istegimle kapandim. Uzun zamandir kapanma istegim vardi
İşin zor olan kısmı da ikimiz de birbirimize aşığız ama bu kabul edilmemesi gereken bir şey ki başta bilsem asla kabul etmezdim. O yüzden ne yapacagimi bilmiyorum o yuzden kafam bu kadar karisik ve ıstırap icindeyim
Aşık olan sana zarar vermez zina yapmaz
Eskiye takma o kadar yani sen yokmuşsun o zaman
Unutmaya çalıştım ama olmuyor. Ben namuslu bir eşim olsun isterken böyle bir şey olmuş ve üstelik kardeşimle aynı kötü kadın olması ne iğrenç ve. aci verici. Unutmaya calissam da ara sira aklima geliyor ve aci cekiyorum, unutamiyorum
Seni rahatsız ediyorsa bu durum ayrıl o zaman
Yaptiğim hatayı Allah'a afettirmek için evlenmeliyim. Yüzükler takildi bile..
O zaman geçmişi unutacaksın geleceğe bakacaksın
Dediğini yapmaya calistim ama olmadi. Dogrusu unutmak mi yoksa baska bir sey mi? Dogrusu unutmaksa nasil unutulabilir?
Aklıma. getirmeyerek mutluluğu na bakarak
Peki, görüşün icin sağ ol
Ne demek
bence senden önc eolmuş olay unut gitsin
Denedim ama olmuyor arada sürekli aklıma geliyor ve çok acı veriyor.
Birbirinizi sevmiyorsunuz, sen seviyorsun
O beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor. Yıllardır hoşlanıyormus benden, tanıdıktan sonra da aşık olmuş
Beni çok sevdiğini biliyorum, eminim ama bu önceki yaptığını unutturamıyor, üstelik kardeşimle...
Aynı fikirde değilim. Adam aldatmış seni sen hala benim onu sevdiğimden daha çok seviyor diyebiliyorsun. Bazı insanlar birileri ile çok sevdiği için evlenmez, evlenince bu bana sıkıntı çıkartmaz diyip devam ederler. Sen de o sun bence. Ayrıca elde etmeden sonra değil de elde ettikten sonra bunu söylemesi de çok sinsice bir hareket.
Düzeltme: Elde etmeden önce
Biz sevgili değilken önceden olmus bir olay bu. Kendisi çok güvenilir ve sadık. Ama bu olayı aklım almıyor ve unutamıyorum, acı veriyor.. Yaptığı kesinlikle sinsice. Evlenicez. Ama bunu başta deseydi uzaklaşırdım ondan. Guvenilir ve sadik olmasi boyle igrenc bir seyi yaptigi gercegini degistirmiyor. Napicam hic bilmiyorum
Senden önce olmuş bşi neden takılıysn ki bu kadar
Ben kendimi korudum bu zamana kadar, o hayatimda yokken bile evlenecegim kisiyi dusundum hep, namuslu biri olmasini beklerken basima gelene bak, ustelik kardesimle ayni kişi. Ne kadar igrenc, bunu nasil unutayim ki olmuyor iste aci veriyor. Bi çare arıyorum
Yani gerçekten çok seviyosan bu sebepten ötürü ayrılmak istemiysan çok takılma bnce ha eğer senden önce kimse olmadı dediği halde böyle bşi varsa o zaman ayrı bşi
O zamanlar evlenmek için birileriyle tanistigini ama olmadigini biliyordum. Meğer hiş sevgilisi olmamiş, bunu da sonradan oğrendim, kendi dedi
Bnce çok aceleci davranma biraz daha bekle iyice düşün karar ver ki sonra pişman olup dönmek istyen taraf sen olmyasn
Şu ana odaklan
Ama her zaman başaramıyorum bunu. Nasıl yapicam
Yani olan olmuş artık. şu an güveniyosan geçmişi sil gtsin