Bundan neredeyse 1 yıl önce bir kızla tanıştım. Benim üniversite hazırlık sınıf arkadaşımdı, daha sonrasında benden hoşlandığını söyledi whatsapp üzerinden konuşmalara devam ettik ben İzmire gelene kadar. Ben ilk başlarda ona hiçbir şekilde değer ve sevgi vermiyor onun verdiği değerle kendimi pohpohluyordum. İzmir'e geldikten sonra her şey çok değişti ben yavaştan hoşlanmaya başlamıştım hergün beraber oluyorduk hep yanyanaydık gerek cinsel manada gerek ise manevi anlamda. Ben onun ilki olmadığımı biliyordum ama ilk ilişkisinin zorla olduğundan bahsetmişti zamanı geldiğinde. Ben de onu anlayıp güvendim hiçbir sorun sezmedim, bana hep benim isteyerek beraber olduğum tek insan sensin derdi ben hep yanında oldum. Bu olayı öğrendikten sonra o çocuğu öldürmeyi bile düşündüm. Aradan aylar geçti bugünlere kadar geldik ben bu olayı 5-6 ay önce öğrenmiştim. Daha öncesinde de ben İzmir'e gelip buluştuklarımızdan sonra "Tinder" kullandığını yakaladım, bana benim ilgisiliğimden dolayı bu yola başvurduğunu söyledi cidden ilgisizdim o zamanlar ama bu çözüm değildi. Bana kimse ile cinsel konuşmalar yaşamadığını kimse ile nudelaşmadığını söylemişti daha doğrusu ben sormuştum çünkü katı biriyim bu konularda o da bu şekilde acıklamıştı...
İlişkimiz daha sonralarında mükemmel bir hal aldı ben onsuz yapamaz oldum bana aşık olduğunu ve benim de ona sırılsıklam aşık olduğumu deliler gibi hissediyorum hâlâ da hissediyorum ama gururumla aşkım arasında kalıyorum. Şimdi konuya gireceğim.
İki gün içinde bunları öğrendim kafayı yiyeceğim; Evet ilk ilişkisi zorla olmuş ama daha sonrasında başka birisiyle tinderdan tanışarak beraber olmuşlar. Başka insanlara nude göndermiş hatta konuştuğumuz ilk dönemlerde aramızda daha bir şey yokken başkalarıyla bu mevzuları döndürmüş. Benden habersiz ailesi istediği için kendi adına hesap açmış instagramdan (evet tamamen ailesi var) ama oradan bir erkeğe sakın ilişkimizi bok etme, karışma diye yalvarmış (çocuk eskiden konuştuğu, sapık biriymiş). Zorla dediği çocukla mutlu mutlu fotoğraflarını gördüm bunlar ne peki dedim, sevmeye çalıştım dedi ben ne yapayım arkadaşlar onu çok seviyorum ben onu çok temiz biri gibi görüyordum gözümde çok yüceltiyordum benim ne yapmam lazım hata yapmış ben de zamanında geçmişte yapmıştım ama bana yalan söyledi ilk baştan bunları söylese belki atlatırdım bir şekilde ama şu an ne yapmalıyım. İlişkimizin iyiliği için yaptığını söylüyor...
İlişkimiz daha sonralarında mükemmel bir hal aldı ben onsuz yapamaz oldum bana aşık olduğunu ve benim de ona sırılsıklam aşık olduğumu deliler gibi hissediyorum hâlâ da hissediyorum ama gururumla aşkım arasında kalıyorum. Şimdi konuya gireceğim.
İki gün içinde bunları öğrendim kafayı yiyeceğim; Evet ilk ilişkisi zorla olmuş ama daha sonrasında başka birisiyle tinderdan tanışarak beraber olmuşlar. Başka insanlara nude göndermiş hatta konuştuğumuz ilk dönemlerde aramızda daha bir şey yokken başkalarıyla bu mevzuları döndürmüş. Benden habersiz ailesi istediği için kendi adına hesap açmış instagramdan (evet tamamen ailesi var) ama oradan bir erkeğe sakın ilişkimizi bok etme, karışma diye yalvarmış (çocuk eskiden konuştuğu, sapık biriymiş). Zorla dediği çocukla mutlu mutlu fotoğraflarını gördüm bunlar ne peki dedim, sevmeye çalıştım dedi ben ne yapayım arkadaşlar onu çok seviyorum ben onu çok temiz biri gibi görüyordum gözümde çok yüceltiyordum benim ne yapmam lazım hata yapmış ben de zamanında geçmişte yapmıştım ama bana yalan söyledi ilk baştan bunları söylese belki atlatırdım bir şekilde ama şu an ne yapmalıyım. İlişkimizin iyiliği için yaptığını söylüyor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer