Ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin?

1 aydır ilişki içerisindeyim. Gerçekten seviyorum ve ilişki içerisinde bazı şeyler oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum sizden öneri istiyorum. İlk bir kız vardı, erkek arkadaşım bu kızla konuşmuyor kızın mesajlarına aramalarına bakmıyordu. Fakat kızı istemiyordu. Kız beni bilmiyordu. Ona "benim olduğumu söyle. Yoksa kız daha çok saplanacak" diyordum erkek arkadaşım da "kızın kalbini kırmak istemiyorum" vesaire diyordu. Hayatında olan kişiyi önemsemeli ayrıca kızı çok düşünüyorsa umutta vermemeli. Bunu dedim sonrasında kıza benim olduğumu söyleyip kızı engelledi fakat 3 gün boyunca kötü hissetti. Bunun üzerinden zaman geçtikten sonra tinder yüklediğini gördüm bunun için "Tinder bir şakaydı hiç ciddiye almadım ve kontrol etmek için telefon numaramla giriş yapmayı deneyebilirsin" dedi canı sıkıldığı içinmiş. Sonrasında ise bir kızla buluştu kızla buluşunca kızın 2 erkek 2 kız arkadaşı da gelmiş. Grup buluşmasıymış, kızla steamdan tanışmış. Kızla birlikte telepartyden film izlediler. Kıza benim olduğunu söylemiş kız sonrasında bundan hoşlanmış ve belli etmiş. Konuşmak istemiyor artık erkek arkadaşım fakat bilmiyorum. Tüm bunlar çok güvenilmez
Ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin?