Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin?

Şu an 1 yıllık güzel giden bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz ve sahiden birbirimize bağlıyız fakat erkek arkadaşım aşırı kıskanç ve geçmişi biraz fazla takıyor. Aynı iş yerinde çalışıyoruz ilişkimizi sadece en yakınlarımız biliyor. Şuanki sevgilimden 2 yıl öncesinde 1 aylık bi ilişkim oldu yine bizim şirkettendi, onunla 2 günlüğüne bu imei için yurtdışına çıkıp geldik. Ama sahiden aramızda hiçbir şey yaşanmadı. Çocuk şu an bizim şirkette çalışmıyor ama arkadaşlarından bilen 2-3 kişi var. Erkek arkadaşım bunu öğrense ona söylemediğim için benden ayrılabilir ama ne yapacağımı bilmiyorum? Sizce ben mi söylemeliyim yoksa zaten duyulmamış bu zamana kadar kalsa mı öyle. Bu sefer bana güveni kalmayacak. İkimizde 23 yaşındayız. Onu çok seviyorum. Önemsiz olarak gördüğüm için bahsetmemiştim, sonrasında bu korkudan bahsetmemeye döndü. Ama ilişkimiz ciddiye gittikçe artık işyerindekiler de bilecek ve ya birisi aa işte daha önceden de bu çocukla çıkmıştı hatta yurt dışı muhabbetleri olmuştu diye kulağına giderse? Ne yapacağım lütfen yardım edin söyleyin diyorsanız da nasıl açıklayacağım kendimi? Saklamış oldum çünkü

Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin?