Ne yapacağımı bilemiyorum yardım lütfen?

Ben sevgilimden ayrıldım bı buçuk hafta oldu ayrilali ama onu çok seviyorum şu şekilde ayrıldık bana mesajla ayrılmak istediğini söyledi bende hemen aradım bunu yapamasın ben seni seviyorum falan filan dedim oda bende seni seviyorum ama ayrılmak istiyorum dedi aramızda zaten bir tartisma var ayrılmak istemeden önce onun 2 ya da 3 kız arkadaşı var bende onlarla tamamen arasını kesmesini istedim kaç yıllık arkadaşlarım dedi sadece mesafe koyarım dedi neyse tamam dedim sonra zaten her zaman birbirimize laf sokmalar falan filan ensonda ardim ya ben onla konuşurken bana sen zaten kaç gündür bana soğuk yapyosun dedi ama ben ona soğuk yapmak istesem bile beceremem ki onu çok seviyorum ne dediysem olmadı sonra o zaten benle konuşurken disardaydi erkek arkadaşlarıyla oda ayrılmak istiyorum hayır diyorum bana kapat atrik demeye başladı bitti derken arkadan arkadaşlar kapat artık gibi laflar atyolardi bende senin beynin senin aklın yok git onları dinle ya hadi ordan git dedim kapattık bitti ama ben hala acı çekiyorum ve onu çok istiyorum az öne saat 00. 13bana ınstagramdan rels gönderdi video da şöyle yazı var bana şu an hadi ordan git diyen bir zamanlar kurban olduğum diyordu arkadaki şarkida çok hüzünlü bir şarkı ben ona ne yazicam bilmiyorum onu çok istiyorum ama bana bunu yapamaz ki beni kıryo
Ne yapacağımı bilemiyorum yardım lütfen?