Cevabın nedir?
+1 yılBenim sevgilim hiç olmadı neden diye sorarsanız ben 5 kere teklif ettim hepsinde reddedildim artık bir kıza çıkma teklifi etmeye korkuyorum yine rededilirim diye bir de boy konusu var 162 boydaysanız sizin çıkma teklifi edeceğiniz kız bu boydan kısa olmalı ama tabiki bu boy takıntısı 24 25 yaşına kadar devam eder evlenme zamanı geldiğinde ise boy önemsiz karakter çok önemli olur ama o zaman da o erkek veya kızdan korkarsınız nedeni ise daha önceden sevgili olduğunuz kişiler ya sizi aldatmıştır ya size baskı yapmıştır yani güven ve saygı çok önemlidir şimdi çoğu kişi yalnız takılıyor neden kimse birbirine güvenemiyor seviyor ama gerçekten mi seviyor yoksa bende bir çıkarımı var da seviyor diyor insan bu yüzden de çoğu kişi yalnız ve insanlar aşırı bencilleşti herkes benim dediğim olsun diyor ve bu yüzden çok ayrılmalar oluyor birlikte konuşup beraber alınması gereken kararları bencilce davranıyorlar bu yüzden sevgi saydı şu anda nerdeyse yok oldu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerekli kriterleri ne ben ne de karşımdakinin karşıladığını düşünüyorum. 1. Odun değilim. 2. Ne giyip, giymediğine karışmam ki o da bana giyimim de karışmasın. 3. İlişkide eşitliğe inanıyorum her haltı erkeğe yükleyen bir ilişki bana göre değil. 4. Ben senin için şunu yaptım, sen benim için bunu yapmadın safsataları. 5. Kızların yanlış tercihler sonrası üzülmelerinden dolayı herkesi aynı düşünmeleri sonucu kimseyi istemedikleriyle de birleşince yalnızlık kaçınılmaz oluyor tabi. Asıl ben kendilerine güvenmiyorum o ayrı durum.
00 Yorumla
+1 yılbuna enfes cevabım mevcut.
yönetim buna hazır değil.11 Yorumla
+1 yılSev diye bir arkadaşım yok. Olsaydı sev'gilin' olurdu.
1046 Yorumla- +1 yıl
Espiri yaptı, kaçın...:/
- +1 yıl
@kalpsiz-melek Polisten Gaçınn
- +1 yıl
@kalpsiz-melek oha nasıl eksilemiş caniler. Oysaki gülerler sandım...
- +1 yıl
Bırak herkes eksilesin.
Benim artım bütün eksilerin etkisini kaybettirir merak etme hayatım. - +1 yıl
Sende olmasan.. O değil az önce 7 kız eksilemişti ne ara dokuz oldu ya. :/
- +1 yıl
Eksileri umursadığını görünce daha da abartıyorlar.*-*
- +1 yıl
Görüş yapan eksi atıp geçiyor bu ne ya şikayet edicem hepisini. 😑
- +1 yıl
Bu ne ki, en çok eksiyi ilk defa bir arada bu sorumda görmüştüm😄
Kadınlar çalışmalı mı yoksa ev hanımı mı olmalı? ↗ - +1 yıl
Ben bu kardeşin yerinde olsam hesap kapatırdım. :/ Hiç sevmiyorum eksiyi..
- +1 yıl
Ben inadına kalırdım ksde 😄
- +1 yıl
Ben gitmeye yer geziyorum malum..😅
- +1 yıl
Fark ettim😡😄
- +1 yıl
Düşbaz kovmadan biz terki diyar eyleyelim..
- +1 yıl
Bence de.
İyi geceler.💙😇 - +1 yıl
ya bence ksye korumalı mesaj felan gelmeli hani dizi film sitelerinde olur ya spoiler içeren mesajı görmek istiyorsanız tıklayın' diye aha bu mesajda da 'iğrenç bir espri görmek istiyorsanız tıklayın' yazmalı. tıkladıktan sonra 'baak hayatının hatası olabilir bu emin misin? istersen hemen alt+f4 çek' diye 2. bir uyarı bile vermeliydi :'(
gece gece beynim yandı ya la 😰 - +1 yıl
Bu ne ya okudugum en soguk espiriydi 😒
- +1 yıl
@acasda Duy sesimizii @KızlarSoruyor 😂😂
- +1 yıl
Çok insafsızsınız sizin için öyle güzel espiri yapmışım beğenmiyorsunuz... 😑😒
- +1 yıl
Artılayanlardan allah razı olsun ne muradınız varsa versin sevdiğinize kavuşun inşallah amiiin.
- +1 yıl
Eksi atmayın artık bu kıza ya, günah.:/
- +1 yıl
Yok duruldu artık. 😂
- +1 yıl
Umarım :/
- +1 yıl
Bakıcaz.. 😅😅
- +1 yıl
Komik olduğu içinde artılayabilirler. 😑
- +1 yıl
Ee yuh ama ya valla, gene artmış. :/
- +1 yıl
😂😂 bir ekside benden aldin ama kabul et berbat ötesi bir espiri yapmisin okudugumda bu kiz ne anlatiyor dedim 😂😂
- +1 yıl
Artık alıştım sanırım. :/
- +1 yıl
Yani alismis olman gerekir ama ben az buldum eksiyi sorunun guncellenmesi lazim 😂
- +1 yıl
Yapmayın eylemeyin arkadaşlar bu da can yeter da.. :/
- +1 yıl
😂 yine olsa yine yaparim diyomusun peki
- +1 yıl
Evet. 😄
- +1 yıl
Evet mi eksileyinn bunu 😂😂
- +1 yıl
Fenomenler de gülebilir... :/
- +1 yıl
@xxAryaxx sorma ya ne olduğunu anlamadım. :/
- +1 yıl
@AyÇocuğu Boşver eski defterler açılmasın... :/
- +1 yıl
@AyÇocuğu hiç anlamamak normal insan, az anlamak anormallik yolunda giden insan, çok anlamak ve buna gülmek hapı yutmuş insan sayılıyor zaten...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
173
Cevap
160Cevap
+1 yılTip ve paraya baktiklari için AC göz olduklari için kizim bir ilk kendine bak zengin adam sana bakrmi hic bugün senle yarin başkasıyla karaktere bağlı benim rusyadan oldu Sevim türk kizlarindan bin kat daha iyi ve çok fazla güzeller ve de cook sadiklar benim sevgilim öyle iyi ki onu bulmuşum bende fanboyum kim v tipin çok bezniyo felan diyorlar emindim o kizinda bana bakicigina ve olduk 3 yıl sonra inş evlenicez resmini göstere bilirdim ama kimseyle paylasamam onu sevgilim haricindeki başka kızlar ilgi alanim dişi bazi kizlarin karakterinden dolyi hepsine kin ve nefretim var zengin koca araynalar kolay gelsin bende belki para var ama benim gibiler yüzünüze bile bakmaz o yuz yok çünkü bazilarinda bir insanlari para için seveceksiniz sizin afedersiniz sevginizin ya o yuzden bazileri kalkip aşktan sevgiden bahsetmesin ben sevgilim için ölürüm sevgi boyle olur kagir parçasıyla değil bana sevgilim dedi ki kizlara yüz verdiğiniz için boyle yapiyolar vermeyin beyler yüz falan hep bir rusla olmak/istedim 5 yildirli beraberiz artik istediğim bisy yok var oda allahin yolundan gitmek
07 Yorumla- +1 yıl
@ipek5252 aşkım sen napiyosun burada prensesim yatmadinmi daha seni özledim 😭😭😭😭 ne zaman geliceksin 😖😖 sana sarilmayi opmeyii 😭😭 bak en sonunda gelip/kaciricam seni/orda ya da putinlemi konusuyum 😂 sunu/benim nüfusuma alin/diye djjd dünyalar güzeli sevgilim var ama opemiyorim bile 😤😤😤😭😭 ya da benim nüfusumu/oraya alsinlar git putinle konuş az rüşvet ver d
- +1 yıl
Bende aşkım ben sanki çokmu dayana biliyorum bende senin kokunu o gülüşünü beni sımsıkı sarılmanı çok zor sensiz 👀 3 yıl sonra galiba evlenme teklif edeceksin 😍 1 hafta sonra gelecem aşkım burasi soğuk zaten Türkiye sicak baya askim neyse niye buradan konusuyoruzki dur annenin telefonunu alim ariyicam seni sesini bile ozledim
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğu kişi sorunu ya da kusuru hep karşı tarafda aramaktan kendi kusurlarını ya da sorunlarını göremediği için hep böyle oldu çoğu kişi. İnsan herşeyi karşı tarafta kusuru bulmaya çalışacagina kendisindeki sorunu görmezse hiç 1 zaman hiç kimse anlayamacak neden benim sevgilim yok. Benim de sevgilim yok. Çünkü Benim de bazı kusurlarım var. Belki istediğim görünüme sahip olamadığım için ya da istediğim karakterde kadın bulamadığım için. Ama genede mutluyum. Genede hayat devam ediyor. Ama genede Her zaman karşı tarafta aranmaz sorun sonra insan kendini kusursuz zannedecek. Kimse zaten mükemmel ya da çok iyi değil. Sadece mutlu olacak kadar çok iyi olmaya çalışıyor. Zaten gerisine zamanın yetmez. Ne yapsa da insan sonuçta 1 gün sonsuza dek yaşamayacak. Ölümlü dünya dir. Benim düşüncem.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılSevgilin neden yok diyenlere
_Flört etmek haramdir..😂
_Aklim basimda kalsin istiyorum..😛
_ rakiyida seviyorum ama sisesini yanimda tasimiyorum dimi 😬
_ aşk aldaticidir kimseyi aldatmak istemiyorum 😉
Sana ne laa cahil cahil konusup adamin asabini bozuyon 😁00 YorumlaBen isterim vallahi dizi izledigimde. ne guzel birbirlerine yemek hazirliyorlar yemek yapiyorlar sabah kizin gunaydin mesajiyla uyanmak el ele tutusup yurumek sevismek hep si cok guzel ben isterim ama olmazki cunku bizim mahallede bir kiz tek var egolu bir kizin teki ben kendime nasil yapabilirim birini kurslara gitmek istiyom kurslar cok uzak sinemada parkta bir kizla nasil tanisilirki
00 Yorumla
+1 yılTipimizin koyduğu bir akk kotası var. Evvelden ağzımıza sıçtıklari için korkuyoruz. Gerçek duygular istiyoruz. Hep kazanan olduk artık kazanılan olmak istiyoruz. Şahsen benimde çaba gösteresim gelmiyor akışına bırakıp olmasini isterim olmazsa zaten alışığim.
00 Yorumla
+1 yılÖmrümü heba ettim oldu da ne oldu? Her şey iyi güzeldi de oldu.
Şu hayatta kimler ne ile mücadele ediyor hayatta kalmak için bizlerde
gözde büyütülmeyecek sebebleri dağ yapmaktan vazgeçemediğimiz sürece ne bir adım ilerleriz ne de beraber hayat sürdürebiliriz.
Kendimi iş erbab açısında düzene sokana kadar aşk ve evlilik düşünmüyorum. Düşündük de yalan olduk.00 Yorumla
+1 yılHiç olsun diye ugraşmadım. Ruhum yol geçen hanı değil ki herkese açayım kapısını sadece 1 kişiye açılacak ve o kişi içeri girdiğinde bir daha hiç açılmamak üzere kapanacak. Evet o kişiyi 21 yıldır bulamadım ama sorun bende insan içine çıktığım yok 😂
10 Yorumla
+1 yıl- Küçüğüm daha
- İstemiyorum
- Sevecek adam mı var?
- Okuyorum
- Sınavlarım var
- Sevdim de sevmedi...
😂😂😂😂😂
Aklıma başka cevap gelmiyo bana bu soruyla sakın gelmeyim 😂20 Yorumla
+1 yılBeni gören şükür namazina duruyor ben şimdi kalkıp nasıl bir sevgilim olsun diyebilirim 😂😂
20 YorumlaNasıl bir ozguvendir kızımızdaki:)))
Ben huysuzum ve çabuk sıkılıyorum yani o yuzden olmuyor ve olmamalı10 Yorumla
+1 yılBir insan asosyal, riyakar, nankor, vizyonsuz ve kariyer hedefi yok ise birak sevgiliyi arkadasi bile olmasi mucizedir. Dusunsenize adamin ya da hatunun hedeften ziyade bir hayali bile yok bu insanla ne konusup paylasabilirsin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorum ya kimsenin sevgilisi filan olmak hatta kimse sevmesin beni bıktım şu sevgi denilen şeyden ya yakın arkadaşlarım kankam kardeşim dediğim çocuklar geliyor bana seni seviyorum gel sevgili olalım deneyelim diyorlar bıktım ya herkesten bu sözü duymaktan istemiyorum arkadaşım sevilmek istemiyorum
İçimde kalmıştı sanırım 😂00 Yorumla
+1 yılÇünkü samimi ve dürüst ilişki yaşayabilecek insan benim kapımı çalmadı, kapısında beklediğimde delikten bakıp kapıyı açmadı..
20 Yorumla"Yanında doğru kişi olmadıktan sonra yanlış kişinin de olmasının anlamı yok", bu soruya en güzel cevap olurdu diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılGelnellikle yaşadığım olayın bire bir karşıladığı tanım... fazla gelen bir bardak taze sıkılmış meyve suyudur bazen yalnızlık... biliyorum, pek etkileyici olmadı.
yorgun hissettiğim ama çalışmam gerektiği için 2 greyfurt, 2 mandalina ve 1 tane limon sıkarak güzel bir c vitamini bombası hazırlayayım dedim. bir bardaktan fazla çıktı. anlamsız bir şekilde kalan meyve suyuyla bakışıyoruz şu an...00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSadece bu sorulara "okuyorum" söylemek için geçen yıl doktoraya kabul oldum
Ve şu anda onu bitirmemiş kafamı başka yerler karıştırmak istemiyorum söylüyorum00 YorumlaYorumlara göz gezdirince çoğu kişi istemiyor birlikteliği☺️
Ama herkes doğru İnsan arayışında “İLGİNÇ” 😉10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı. Çünkü canım sevgilisiz olmak istiyor, trip çekmek istemiyor, kıskançlık krizleri ile uğraşmak istemiyor, 14 Şubat doğum günü vs. hediyeleri almak istemiyor. 😇
20 Yorumla
+1 yılÇünkü eşeğin z*kinden dolayı.. şu soruya da hastayım bir de yok diyosun inanmıyolar olmak zorunda sanki
10 YorumlaIstemiyorum üşeniyorum acı çekmek istemiyorum sorumluluk almak istemiyorum sorun cikmasini istemiyorum kavgayi sevmem istemedigim biriyle sevgili olmak istemem gibi gibi seyler iste
10 Yorumla
+1 yılİlâhî aşkım var benim, dünya aşkını istemez.
#bestbad40 Yorumla
+1 yılLanetliyim bence ben 😂 asla sevgililik olayını 1 aydan uzun sürdüremiyorum 😒
20 YorumlaBu kadar tatlı bir kızın kesin sevgilisi vardır. diye diye beni yalnızlığa mahkum ettiniz. yazıklar olsun.
21 Yorumla- +1 yıl
O yanlizliktan kurtulacaksin o gün bu gün...
+1 yılReddedilme korkusu bunun kesin sevgilisi vardır bu bana bakmaz
Benim düşüncem bu böyle de tahmin ediyorum gerçekte11 Yorumla- +1 yıl
Evet o bende var. Oncin artık sadece sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Zaten kaderde varsa onunla birlikte olacağıma inanıyorum. Artık herşeyi zamana bıraktım. Olacağı varsa olacaktır diye düşünüyorum.. olmazsa da bekarda yaşanılır. Zaten..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece bakiorum😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılsevilmek güzel bir duygu ama bu duyguyu yaşamak için güzel olmak lazım :( o yüzden "sevgilim "hiç olmadı...
00 Yorumla
+1 yılHayatta en güçlü olan şey sevgidir hep buna inanırım fakat sevdiğim beni aldatınca artık sevgili istemiyorum
00 Yorumlakafan çok rahat oluyo. erkekler bazen sadece sorunlarına sorun eklemekten başka bir işe yaramıyo çok empati yapan birine denk gelmediğin müddetçe
01 YorumlaDikkat ceken bir özelliğim yok ilgi çeken bir dis görünüşüm de olmayabilir veya insanlar tanıdıkça beya yanlış adımlar hamleler yapmış olabilirm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok yaa daha küçüğüm
derslerden aşık olamıyoz kı
ben sevsem o sevmez boşa acıya gerek yok
ben cırkınım aldatılmaya da gerek yok00 Yorumla Kimseyi sevmek, sevilmek, sevgili olmak istemiyorum derdim eksikliğini hissetmiyorum çün ekmek su değil sevgililik...
00 Yorumla
+1 yılHayatı tek yaşamak bazılarına hem daha güvenli hem de daha kolay gelir. Derine inmemek lazım... olmuyosa olmuyo arkadaş ;)
00 Yorumla
+1 yılçünkü çirkinim param yok çevremde, arkadaşımda yok vede yalnızım dolayısıyla bir kız neden bana baksın ki
00 Yorumla
+1 yılÇünkü terk edildim ve henüz ona duyduğum histen daha fazlasını hissedebileceğim biri çıkmadı karşıma.
*Gecen bol olsun.*00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. olmasını isterdim ama birine takığım oda olmuyor millete onu sevdiğimi biliyor bu yüzden yaklaşmıyor bu yüzden yalnızımmm :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılNasip kısmet diyorum :) etrafta nelerini görüyoruz manken gibi kızın yanında Gollum oluyor kıymetlimis diye geziyor
00 Yorumla
+1 yılCunku sevgili diye bir sey yok.. Sevgili olmak diye bir sey yok aslinda, siz yanlis biliyorsunuz.. :))))
00 YorumlaAllah herkesi çift yaratmamış bazılarının imtihanı yalnızlık. O yüzden yalnızım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili tribi çekmek istemediğimden yok.
Yoksa beni bilirsin, elimi sallasam on bini...10 Yorumla
+1 yılBana bu soru çok soruluyor. :) kafama göre biri olmadığından cevabını veriyorum ben de :)
10 Yorumla
+1 yılOlmadığı için yok diye adlandırlıyor çünkü yeri boş yani orada biri yok buyüzden yok diyorlar boşluk manası veriyor.
ne güzel 🌸00 Yorumla
+1 yılAlternatifim yok 3 senedir tek ve net cevabım var uygun biri olunca olacaktır kısmet
10 Yorumla
+1 yılOna aşığım. Ve kimseye bakamiyorum. Oda bana bakmıyor. Zaten hiç sevgilim olmadı
10 Yorumlakalk sev çık üzül ağla sevin yat kalk sürün boi işler yorucu maaş da yok :D
00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar bu erkek bana göre değil diyorlar. Çünkü kendileri gibi kusurlu birisini arıyorlar.
00 Yorumla"Gerek duymuyorum" cevabı yeterli bence. Birini sevip bağlanana kadar gerek yok ☆
00 Yorumla
+1 yılÇok seçiciyim ve çok sosyal ortamlarda boy gösteren biri değilim bu yüzden. Evcimenim biraz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. sahte, yapmacık, çıkarcı ilişkiler. artık soğudum. çünkü fazlasıyla yıpratıyor ve can yakıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızken kafam rahat istediğimi yapabiliyorum özgürlüğüme düşkünüm ondan yok
00 Yorumla
+1 yılBiticeğini düşündügüm ilişkiye başlamam ciddi düşünülcek birisi olursa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılMilyarlarca insan içinde bulamayıp mal gibi kaldım desin
00 Yorumla
+1 yılÇünkü anlayanım yok kalbime giren yok ya tip ya para ya seks sıkıldım bunlardan gerçek sevgi çok değerli bence..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili nedir niçin yapılır bunun cevabı lazım önce
00 Yorumla Yok çünkü bu aralar kendime hiç bakmıyorum asosyal bir yaşantım var
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olsun diye sevgili aramıyorum derdim. Sevgilim diyebileceğim kişi hakikaten sevgilim olmalı sevgi ile bakmalıyım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. kızdaki egoya bak :P
ben genelde kimse gelmiyo napiim ben mi gidicem diyorm :P00 YorumlaDertsiz başımı agritmaya niyetim yok güzel cevap olurdu. d. d
00 YorumlaKendimi yürütemiyorumki ben. Bir ilişkiyi nasıl yürüteyim.
00 YorumlaÇok sıktı artık beni çok başım ağrııdı yalnızlığı tercih ediyorum..
00 Yorumla- Devamını Gör (273)
Devamını Gör(318)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Neden sevgilin yok" sorusuna verilecek alternatif cevaplar nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler