sevgililik bir ritüel haline gelmiş. kurallar belli kişiler belli görevler belli. tatil özel günler hediyeler konusmalar sıfatlar zamirler dinlenecek aşk sarkıları bile beli. çok monoton çok sıradan. . benim sevgilim olmaaz olursa ruh eşim olur, yarı parcam olur, tamamlayanım olur. bir köşe başında bir otobüs duragında bir iş görüşmesinde ya da hastanede birşekilde onunla yollarımız kesişecek.. ondan sonra yazılan tüm şiirler ona, tüm sarkılar onun için bestelenecek... yediğim yemedin tadında bile onu hissedip içtiğim suyu onu içer gibi içecem. yani sevgli klişelerinin üzerinde hakka ulaştıracak soguk ellerimi ısıtacak bütün menfaatten uzak bir aşk öyle sıradan insanlarla sadece sevgili yapmak için yasanıp kirletilmemeli.
saygılar.:)13 Yorumla- +1 yıl
ahahah cok hostu :D ama bu yazdıklarını her ınsan anlamaz her " neden sevgilin yok" diyene anlatamazsın yani..
- +1 yıl
Yorumunu cok begendim ve dusuncene tamamen hak verdigimi soylemek istedim. Artik bir sevgili cok siradan bir durum olarak algilaniliyor, insanlarin bu konudaki kaliplasmis dusuncelerinden dolayi anlamini gittikce yitiriyor. Sevgilinin bir manasi kalmiyor cunku tipki senin dedigin gibi onceden yazilan bir hikayeyi tekrar tekrar oynamak gibi, her sey belli ve insanlar uzerinde bir an bile dusunmeden "bu boyle" dedikleri, hatta bunu kendileri bile farketmedikleri icin yasam tekduzelesiyor. Artik sevgilinin olmasi sanki bir tur anlasma gibi, verdigin ornekteki gibi her sey belli, bir degisiklik, dolayisiyla bir fark ve bir degerden yoksun oluyor iliskiler..
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
hahaha allahtan nur yerlitaş capsi atmadın yoksa kusardım :D
- +1 yıl
Düşünmedim degil :D :D
+1 yılHerkesin anlayış derecesi farklıdır.
Benim sana anlatacaklarım, ancak senin anlayacağın kadardır...
Hz. Mevlana
Aşk, nefsine hakim olan yiğitlerin işidir.. Hz. Mevlâna
Allah sadece kalbi verir, içini sen doldurursun.
Şems
Yalnızlığın en kötüsü, Seni
anlamayanların arasında
kalmaktır...
Hz. Mevlana
4.bp.blogspot.com/.../Allahsevgisi2.jpg00 Yorumla
+1 yılSevgili Değil Eşim Olsun İstiyorum :D
103 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
haha :)
- +1 yıl
:DDDDDDDD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
+1 yılHani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya... On dakika, on beş dakika, yirmi dakika beklersiniz gelmez. Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz. Ne de olsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz. Sormayın artık bana! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola. Durakta yaşlanmak olsa da işin ucunda...
39 Yorumla- +1 yıl
sana inanıyorum ama burada cogu kısı aynı seyı dedi. normal hayatta kımse boyle değil celişkiyi anlayamıyorum. kim bu serefsiz olanlar o zaman? wtf? sinirlendim
- +1 yıl
kim mi o serefsiz olanlar? şöyle söyleyeyim bayan. o serefsizler :kadınlar sahiplenilmek istersen ya da çok kısa ve öz bahsetmek gerekirse kadınlar toplum , örf ve adetlere göre kendi ayakları üstünde durması engellenmiş, erkeğe bel bağlaması öğretilmiş, bunun getirdiği yıkıcı psikoloji ile böyle bir düşünce kazandırılmıştır. işin duygusal boyutunda ise kimse sahiplenilmek istemez, paylaşmak ister, anlamak, anlaşılmak ve sevmek ister. bunlar sahiplenme ile karıştırılıyor. çok yanlış. erkekler ise kadınları sahiplenmekten ziyade günümüzde seks objesi , cinsel içgüdülerin kaynağı , ve her biri kızı ulaşılmaz olup elde etmek için çaba sarf ettiği için her ne kadar sevgili pozisyonunda olsalar dahi cinsel içgüdü belli bir süre sonra dışarıya yansıyarak duygusallıktan çok ' cinsellik' yerini almış oluyor.
- +1 yıl
. ve ayrımı kültürel olarak bilincine varıp ayırt edemediğimiz için , sadece arzulama mı yoksa gerçekten duygusal bir yaklaşım olup olmadığını ayırt edemediğimizden dolayı sadece seviyoruz hitabını kullanıp bilincimizi bu yönde adapte ediyoruz. Doğal olarak her insanın içinde bir temel içgüdüler mevcut.. sadece irademizi zamanında kontrol edemediğimiz için bu sorunlar meydana geliyor. bu sebepten dolayı gerçekten sevdiğime inandığım bir kişi olmadıkça , ne sevgimi sunabilirim , nede karşı tarafın umutları ile oynayabilirim.. bu sebepten istemiyorum.. yakışı kalmaz..
- +1 yıl
bunu biliyorum ama bu soruya verilen cevapların cogu "dogru kişiyi bekliyorum şeklinde" buda demek ki önüne yanlış kişi gelince elinin tersiyle itmek demek. ama günlük hayatta bu olmuyor. bir erkek güzel bir kızı reddedipte sebep olarak dogru kişiyi beklıyorum dediğini duymadım görmedım ben hiç anlatabıldım mı tuhafıma gitti boyle cevaplar gelınce o yuzden
- +1 yıl
yanılıyorsun bayan. doğru kişiyi bekliyorum ' dediklerinde veya dediğimizde ; kızlarla konuşmayıp red ediyoruz demiyoruz ki.. ilişki aşamasında öncelikli olarak tanımak tanışmak gerek. red etmekten ziyade tanımaya çalışıyor , olup olmayacağı konusunda bir kanaate varıp ona göre yöneliyoruz-um. :)
- +1 yıl
karakter olarak sağlam ayakkabı değilse ama güzelse yinede devam edenleriniz var bu ne o zaman? :D tabı kızlar içinde gecerli aynı sey
- +1 yıl
Ya Hatun dünyadaki bütün erkekleri ben mi yönetip , yönlendriiyorum sanki :) bana niye bu kadar baskı kuruyorsun ki :) gören de erkeklerden sorumlu genel müdürüm sanacak :D ben kendi düşüncemi dile getirdim : ))
- +1 yıl
sende haklısın tamam :d
- +1 yıl
Münakaşa güzeldi :) Teşekkür ediyorum :)
+1 yılÇirkin Cevaplar.
1- Bir zamanlar çok vardı, bir faydasını görmedim bıraktım.
2- Sevgili sağlığa zararlıdır.
3- Aklımdan zorum var mı gibi görünüyorum.
Güzel cevaplar
1- Sevgili Tanrıdan bir hediyedir, ben daha o ödüle layık değilim sanırım.
2- Erkeklerin kadınların gülen yüzünü asmak, ışıldayan gözlerindeki ışığı söndürmek, kalplerindeki o sıcaklığı soğutmak gibi potansiyeli var. Bunu o nur'ani varlıklara nasıl yaparım?
Ya da en direkt olarak?
Sana ne?03 Yorumla- +1 yıl
kendi fikirlerinse begendım :D
- +1 yıl
bir arattır bakalım googledan bitanesi denk gelecek mi? :D elbetteki kendi fikirlerim :D
- +1 yıl
ne gerek var arattırmaya benim diyorsan senındır :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklımda ya da karailasmadim onunla olabilir
Begendigim de yok su an etrafimda
bir de istemiyorum su an insanlarin hayatlarina girip kullanip atmaktan
Zamana ve kalbr yazik
Beklerim hep doğru zamani ;)16 Yorumla- +1 yıl
bende hep boyleydım ama son zamanlarda tuhaf bir düşünce sardı beni. hayatta "iyi" yi bekliyorum ama hedefmişcisine ona kosmuyorum. aslında beklemek şanslı oldugun sürece iyi bence
- +1 yıl
Mesela adamin yaptigi tespitlere bak
www.kizlarsoruyor.com/.../q1899831-charles-bukowski-nin-kadinlar-hakkinda-yaptigi-12-efsane-tespit-d
En iyisi diye bir şey yok aslında - +1 yıl
dengesiz varlıklar kadınlar dogru aslında istediklerinde iyi olabılırler
- +1 yıl
basit yasayın zorlastırmaya gerek yok dıyosun :D
- +1 yıl
Zorlastirirsak mutlu olamiyoruz ondan aslında
m.facebook.com/story.php
Sadakat...
+1 yılPastaneye gidiyorum sevgilin var mı diyorlar yok diyorum, yanında yiyişen var mı, evet deyince onlardan fazla sen etkilenmişsin diyorlar. Cafeye gidiyordum, 2 tane hatun vardı yanımda, ulan sizi sevmiyecem dedim ittim attım, o günden beri sevgilim yok
10 Yorumla
+1 yılTiyatroda : ferhan şensoyu, sinemada : aksiyon/bilimkurgu seveni, rakı içtimi aslan kesilmeyeni, yalan söylemeyenini, parayı bulunca sapıtmayanını, iyi araba sürenini, eski sevgilisini özleyip seni ona dönüştürmeye çalışmıyanını, erkekler ona bakınca prenses olup bana bakınca dırdır etmeyenini; daha bulamadığım için çok yalnızım 8.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek orjinal sayılmaz ama :D
galeri8.uludagsozluk.com/.../...lim-yok_567165.jpg70 Yorumla...'Kiremitte iyi pişmiş alabalık kadar sorunsuz' bir kadına rastlayana dek beklemek kulağa çok hoş geliyor.'
12 Yorumla- +1 yıl
herkes şanslı değil hayatta sonucta ya o kadına rastlayamazsan ölürken kendını bekleyerek gecmıs bir hayatı gozden gecırırken mı bulcan kötünün iyisi diye birşey var
+1 yılNedn hayatında bri yok diye soranlara;
Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya...
On dakika, on beş dakika, yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz.
Ne de olsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsinz.
... Sormayın artık bana! Herhangi biriyle değil,
bekledğime “değecek” olanla devam etmeliym bu yola.
Durakta yaşlanmak olsa da işin ucunda...03 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
onceden yazıldı kardes bu
- +1 yıl
Hic bakmadim
etrafımda 30 tane bayan var,
kocası olanları düş, 25 kaldı,
nişanlısı olanları düş, 20 kaldı,
sözlüsü olanları düş, 15 kaldı,
sevgilisi olanları düş 10 kaldı,
abi ayağı yapanları düş, 6 kaldı,
kanka ayağı yapanları düş, 2 kaldı,
kalan 2 kişi de ayşen gruda gibi o yüzden sevgilim yok,00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Açık ve net geçmişe çok sapliyim sevgili denemelerim bu yüzden hüsrana uğruyor. Allah kimseye yar olmayacak birini çok sevdirmesin.
10 Yorumla
+1 yılTekrar kendimi mutlu olayim derken depresyona sokamam derdim.. ve şu an hala diyorum arkadaslarıma
110 Yorumla- +1 yıl
bir erkeği bu kadar depresyon derecesinde etkilediğine cok sahitlik etmedim demek ki olursa da sağlam seversin
- +1 yıl
Sende sevdiğin kadının ayrıldıktan 4 gün sonra para karşılığı ilişki yaşadgnı ögrenseydn sende bunalıma girerdn bn dokunmaya kıyamazkn kndisi maşallah.. nyse yne sinirlndm açmıcam agzımı iyi gcler arkadaşım. Ewt çok sevdm bu arada 8 ay geçirdim ama nalet olsun ona..
- +1 yıl
farketmeden hatırlattım o zaman kardesim kusura bakma anlıyorum inan
- +1 yıl
Yok ö. değil senle alakası yok ayrılalı 15 gün oldu 16. Günüme girdm kndinin kyfi yerinde bn hala ne haldeyim ya :( gelde gör halimi yeminle ya :( odamın halini gör ya :( nyse özür dlerm bşını agrttm i. gcler k. bkma
- +1 yıl
ben üstüme düşeni yaptım sevdm değer verdim kolladım ama hata yaptı verdiğim değere değmezmiş de bu düşünceyi sindir seni rahatlatır bira. aslında sana zararı dokunanı sevmekten vazgecmek daha kolay. hatalı olan sensen pişmansan ve karsıdakı sırtını donmusse sana o zaman sevmeyi bırakmak daha zor. ama sen hatalı değilsin vicdanını rahat tut kendıne yenı yol cız daha iyisini bul.
- +1 yıl
Sagol önerilerin için ama önce bunu atlatmam lazm bu sorunlu halimle bşka bir kızın duygularyla oynayamam bna ters.. ha biriyle tanşmk istemiyr muyum istiyorum ama işte olmaynca olmuyor bazn hiç tanımadgm insana ble içimi dökesim gliyor :/ ama mesaj atıp ynlş anlaşılp abaza damgası ymk hoşuma gtmz hiç kmseye mesaj atmadm atmam da nyse önern için sagol bunu bir atlatim inş..
- +1 yıl
cidden öyle insanın canı kimseyi istemiyor atlatırsın inşallah kolay sekılde
- +1 yıl
Amin. Bakalm böyle tek başımıza nereye kadar ilgi şart işte ama herkes işinde gücünde vs... nyse senide yormayim çok rahatszlık verdm sohbetin çok güzl bir huyunu sevdm ne biliyor musn hiç sıkılmadan dinledn ne boşver dedin ne de takma.. akıl verdn öneri verdin var ol iyi insan. Seni tanıdıma memnun oldum teşekkür ederim.
- +1 yıl
tesekkur ederım aynı şekilde bende memnun oldum derdıne ortak olabıldığıme :)
- +1 yıl
teşekkür ederim tebessüm etmemi sagladın :)
+1 yılInsanlari tanidikca zarar goruyorum bu yuzden yalnizligi tercih ediyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
bir süre sonra zaten insan kendisiyle vakit gecirmekten zevk almaya baslıyo "yalnız" olmuyosun yani
- +1 yıl
Belkide ^.^
+1 yılDişardaki insanlari ve ilişkileri gördükçe her geçen gün yalnizliğima biraz daha aşık oluyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Şu sıralar yalnızlığı seviyorum.
Ve kabul ediyorum, yine şu sıralar çok sıkıcıyım.10 Yorumla-Neden sevgilin yok?
-Bilmem bunu olana sormak lazım.
Çıkış neredeydi acaba? :))10 Yorumla
+1 yılben rahibe teressanın kayıp torunuyum.. sonrasında gelen gülme dSA:F
20 YorumlaBundan dolayı...
2.bp.blogspot.com/.../...+ile+ilgili+karikatür.jpg06 Yorumla- +1 yıl
memnuniyetsizlik yani?
- +1 yıl
olabılır aynen dusunmemıstım oyle
+1 yıl30 Yorumla
+1 yıloyle bisey olsa kendimi kotu hissettiricek biriyse ben eğlenilecek değil evlenilecek kizi ariyorumda ondan derdim :))
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl kendını kotu hısstercek bırıyse?
- +1 yıl
Hani alayci bir tavirla soran gibilerinden
- +1 yıl
haaa anladım
Elimle çıkıyorum bilmiyormusun olabilir :D neyse sapıklığı bırakayım cevaba gelecek olursa aşık olmadan sevgili olmaz, birine aşık olmayı bekliyorum derim ki aslına bakarsan benim için durum tam olarak bu
00 Yorumla
+1 yılkendimi seviyorum dersin..
ya da gaz yapıyor, kullanmıyorum dersin :)10 YorumlaYavuz Sultan Selim Han lar yokki ugruna askimiz kalbimize sigmaz hale gelsin askimiz ve ugruna ölen cariye olalim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. 3 numaralı bakışımı atıyorum. O ne biçim soru ya yok işte cık cık :D
24 Yorumla- +1 yıl
birileri cok dertli :D
- +1 yıl
şu sevgilim yok diyen kızlarıda anlamıyorum, e sonuç olarak güzelsinde, eksik olan ne.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsmail yk ne demiş ; Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim hee?10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılBekarlık sultanlıktır ve ben sultan olmaya yaraşıyorum :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ya kraliçelik vadedilse?
- +1 yıl
yükseklerde gözüm yok. huzuru bulmuşken endişeyle dost olamam.
- 00 Yorumla
+1 yılçünkü türkiyede şartlarında benim gibi kıvırcık hatun yok.
11 Yorumla- +1 yıl
:)))))
"Sosyal deney yapıyorum. Kaç kişiye dert oluyor onu öğrenicem." diyebilirsin.
20 Yorumlael classico :)
Cevabı basit
No Women No Cry
Bob Marley Söylemiş teeee ne zaman :D
İtina ile dinliyorum :)10 Yorumlaklasik olcak ama bekarlık sultanlık demiş atalarımız.. :D
00 Yorumla
+1 yılIdeolojime uygun erkek daha imal edilmedigi icin :))
10 Yorumla
+1 yılÇünki basit insanlarla uğraşacak vaktim yok, benim kadar özel olmalı
00 Yorumla
+1 yılÖrümcek ağı gibi olan beynimi çözecek biri yok henüz..
01 Yorumla- +1 yıl
acaba? :)))
- 31 Yorumla
Sevgili arasında aşk olur. Aşk da neslimizi devam ettirmek için karşı cinsin bizde yarattığı etki. Ben buna katılmak istemiyorum. . :-P
10 Yorumlaaşkı olmak için aşırı mutluyum ben bna göre değil :) nasıl cevap
01 Yorumla
+1 yılTipsiziz * birde kızlara vakit ayıramayacak kadar meşgulum çok ilgi bekliyolar gelemem. öyle şeylere.
02 Yorumla- +1 yıl
ee yalnız mı ölmeyi planlıyorsun
- +1 yıl
Son sevgilimle çok sorunlu Ayrıldım aşık oldum sanıyordum. ama şükür ki aşk değilmiş bir abi ile tanıştım. onun sayesinde unuttum diyebilirim her gece içip sarhoş olmak bir anlıkta olsa unutmak. istiyodum. Ağladım ulan ama kızın egosuna diyecek söz yoktu o yüzden dediğim. gibi şu an köpek aldım ailemden uzağım köpekle takılıyorum :d Yanlızlığı seviyom bellki gemiye çıkabilirim bu yüzden
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. olan ne yapmış ki :)
https://www.capsomat.com/media/created/fsemqx.jpg10 Yorumlaçünkü bugüne kadar hep seni beklemişim der golü atarım :D
00 YorumlaOlsun diye olmaz. Aşık olmayı Bekliyorum:) Hep bunu derim. Doğrusu bu çünkü...
00 Yorumla
+1 yılŞu birkaç yıllık tempoda bana ayak uyduracaklarını düşünmüyorum.
Ulan insan göremez özler falan hiç aday eksiltmeye gerek yok şimdiden :))00 Yorumla
+1 yılneden sevgilin yok? içim yanağr, içim kanağr da, iğsyağn! tamam olum şarkı iyi de saçlarınıda o adam gibi yaparsan tabi olmaz sevgilin.
böyle dedin ya, kafağm hep dumağn!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Şimdi sevgilimin olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmez :)
00 Yorumla
+1 yılCunku zirve tek kisiliktir ♡
yalnizlik basima vurdu pardoon :D00 YorumlaErkek piyasası çok hareketli stoklarda güzel gız kalmıyooki:DD
00 YorumlaÇünkü sevgilim olsun diye sevgili istemiyorum. Ben sevgimi verince o sevgi-li olsun, Ben onun sevgisi ile sevg-li olayım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. şu an sevgili mevgili dusunemem dersin icinden de " yok iste sevgilim bulamadim evde kalicagim bu gidisle dersin" :)
00 YorumlaSevgiliye değil gece karanlığında beni işetcek birine ihtiyacım var şu an
13 Yorumla- +1 yıl
kasjdd guzel :D
aşk basamaklarını teker teker çıktım, şimdiyse 10'ar 10'ar koşar adımlarla o merdivenden iniyorum... öyle de kaldı zaten a. mk:S
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sevgilim yok ya kimseyi beğenemiyorum sorunca onlarda beni beğenmiyo tek iyi gidiyo kanki :)
02 Yorumla- +1 yıl
hayatımın hikayesiiii :D
Cevap sahibi+1 yılyeminle uygulara tercüman olmak icin yaratılmışım :D
beni kendinde yaşatacak bir kalp sesini henüz duymadım.
00 Yorumlaellerimle idare ediyorum... asdaasasd..:s
... eror...10 Yorumla" beni hakeden birini görebiliyormusun ben daha göremedim "
00 YorumlaAnasina babasina sormak lazim :) neden yapmiolarsa :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılHak ettiğim birini ya da hakeden birini bulamadım (zamanı gelince olur) (Şuan düşünmüyorum) al :)
00 Yorumla - 00 Yorumla
Çirkin bakmıyorlar.. Hem zaten ben de kendimi işime verdim.. en büyük aşkım işim :))
01 Yorumla- +1 yıl
ne iş yapıyorsun
Artık sevgili diye bisey yok ta ondan fuck buddy takiliyo millet en azindan ünide
02 Yorumla- +1 yıl
iğrenç bişey
+1 yılbaattin.de/.../
hahahaha00 Yorumla- Devamını Gör (280)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım