Nasıl yok ya hele bu teknolojik geliştirildiği bir zamanda vardır Türk dilin bilen bir hint kızı.😄 Bak ben dün youtube'de Mozambik'te yaşayan Afrikalı Türkçe konuşan bir kızın videosuna denk geldim. Anneannesine menemen hazırlamış. Yani isteyen her türlü bulur😉 İzlemeni tavsiye ederim, güzel bir video. https://youtu.be/PZm3xIvXm0U
Pakistanli oyun arkadaşlarım vardı. Pakistanli kızlar Hindistanli kızlara göre daha da güzel olurmuş bu arada, öyle duymuştum doğru ya yanlış mı orasını bilmem.😄 Onlara bir uğrayım bekar kızlarınız var mı diye
Ben arayıştayım, hatta hayat mottom şudur, her arayan bulamaz ancak bulanlar arayanlardır. Ancak takıldığım forum burası, burada da Türk var ekseriyetle, ancak daha evlilik olarak kimseyle anlaşamadık. Paki burada var da ben mi bulamadım :)
Oraya da üye oldum aslında ama baktım bir saatte bir soru soruluyor, görüş falan hiç yok. Aşırı beğenmedim. Burası da aktif olmasın buraya da girmem, aktiflik seviyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çünkü sevilmedim.
Ben istemediğim için yok. Doğru zaman önemli
Sen ego kartını otobüse basarken bulacaksın sdf
Unutmamışsın:)) AA Belkide Ankaray hattında Batıkent tarafına giderken 😃
Ben seni Sincandan çayyoluna götüreyim fsdg
Ama senin uğrak yerin Etlik tarafı idi:))
hayır ya hiç işim olmaz orayla onu nereden çıkarttın dsf
Jaja, 😃😃
Ikiniz de mi ankaradasınız?
O değil sanırım bi ara öylesine uğradı diye biliyorum sdf
O zaman sen ankaradasın?
@Behavaha Ankara'da değilim bir ara öylesine uğramıştım abimler o şehirde olunca
Ben de Ankara'da idim, şimdi yakınlarındayım ama haftada bir Ankara'ya geliyorum evet :)
Ben arıyorum benim suçum değil onlar beni keşfedemiyor
valla keşfetsinler artık dsf
Yazık görün şu kardeşimi güzel kızlar 🤣
İstemediğim için
Ne işime yarayacak
Ben daha kendimle uğraşamıyorum, bir de sevgiliyle mi uğraşacağım
Seçici olduğum için
Sana neee
Çünkü;
#Vesselam
hayatımda birisinin olmasını istemediğim için yok yalnızlığı tercih ediyorum verilecek en güzel cevap kendi tercihim
Eğlenecek gezecek birini istemiyorum. Evlenecek birini ariyorum derdim klasik.
beni hak edecek biri çıkmadı karşıma şimdilik ndmekwlpwwğ
Nasip
Hic trip çekemem
Daha erken ya
Bekarlık sultanlık
Keyfim ve kahyası yalnız olmaktan aşırı mutlu olduğu için
Yakın zamanda olucaktıda kız ağır kasar çıktı paşayı erkek kurtardım.
Paçayı erken
Çünkü seni istiyorum sormuşken diyorum hazır ayakta evlenelim.
Şimdilik girişimim yok diyelim 😂
Gerçekten sevmek önemli sevmeyince devam edemiyor. Sevince de çok bağlanıyorum saçmalıyorum doğru düzgün ilişki yaşamıyorum
sevmek güzeldir ama karşılığını bularak iyidir tabii
kötü yalancı aldatan tipler ile dolu her yer
bu yüzden yok demekk
Sonsuza kadar adam akıllı sevecek birisi olduğuna inanmıyorum pek.
Yine de içlerinden bir tane seçmek gerekir kusursuz insan yok sonuçta :)
Kusursuz insan yok ama kusursuz sevmek diye bir şey var o yok işte.
Kusursuzu ararken kusur aramaya başlarız istemeden sen yine de biraz daha olumlu bak :)
Hayır olumlu bakıp boş boş biten ayrılıklara ayıracak vaktim yok. İnanmıyorum öyle şeylere.
Sen bi okulunu falan bitir de hallederiz dsf
Kalsın bekar ölücem ben🤪
yok yok ben alırım seni fgsd
Evlenmiceö
evlenceksinnn
Evlenmicem😠
yapma yapmaaa
İnsan çekemem, yanlızlığımı bölemem cicim ben.
Yalnız*:<
Bir de düzeltiyor dsfds
Djdudj
Önce kendine bir sor.😄
Ben artık evleneceğim bulduğumda o yüzden :D
Ne ara buldun da evleniyorsun?😂
Hayır bulmadım, bulursam artık sevgili falan süreci uzatmayacağım, bu işi bitireyim diyorum :D
Haa anladım, sen direkt Hindistan'ın kızın alırsın, öyle böyle tripli Türk kızların alma.😄
Yok ki Hintli kız tanıdığım, varsa ayarla bir tane de evleneyim. :D
Nasıl yok ya hele bu teknolojik geliştirildiği bir zamanda vardır Türk dilin bilen bir hint kızı.😄
Bak ben dün youtube'de Mozambik'te yaşayan Afrikalı Türkçe konuşan bir kızın videosuna denk geldim. Anneannesine menemen hazırlamış. Yani isteyen her türlü bulur😉 İzlemeni tavsiye ederim, güzel bir video.
https://youtu.be/PZm3xIvXm0U
Elbette izleyeyim de, vardır deyip köşeye çekilme, o halde bul ve tanıştır bizi. :D
Çöpçatanlık yapmıyorum.😄
Hayırlı bir iş olarak düşün, çöpçatan deme buna sen :D
Pakistanli oyun arkadaşlarım vardı. Pakistanli kızlar Hindistanli kızlara göre daha da güzel olurmuş bu arada, öyle duymuştum doğru ya yanlış mı orasını bilmem.😄 Onlara bir uğrayım bekar kızlarınız var mı diye
Tamam bana hitap etsin, onlar da hintli sayılır zaten hallederiz yani :)) sen bi sor bakalım yoksa da bul kopart getir.
Bugüne kadar herhangi bir forumlarda bulamadığına hayret ediyorum.🙄 Demek ki sen de arayışta değilsin. 😄
Ben arayıştayım, hatta hayat mottom şudur, her arayan bulamaz ancak bulanlar arayanlardır. Ancak takıldığım forum burası, burada da Türk var ekseriyetle, ancak daha evlilik olarak kimseyle anlaşamadık. Paki burada var da ben mi bulamadım :)
Girls ask guys sitesini duymuştursun herhalde. Orada her milletten var. Türklerin kaynaştığı bir yerden bulamazsın tabiki.😄
Oraya da üye oldum aslında ama baktım bir saatte bir soru soruluyor, görüş falan hiç yok. Aşırı beğenmedim. Burası da aktif olmasın buraya da girmem, aktiflik seviyorum :)
Evet, ben de bir ara üyelik ettim, burası kadar aktif olmasa da orada "hayat" var.😂
Valla bi 20 25 dakika takıldım ve hayat olmadığına kanaat getirdim orada :D
Az dayanmışsın sen de. Bir şans vermeliydin keşke belki kısmetin açılırdı.🥲
Sen bulacaksın oradan bul yine gelir oradan da tanışırım sorun yok xd
İngilizce bilseydim burasına yolu unuturdum zaten.😂
e ben de profesör değilim zaten :D
Anladım, evlenmek istemiyoruz.😄
İngilizce bilmiyorum diye mi bekar kalacağım yani :D Türk bul o zaman sen de.
Yahu Türkiye'de yaşayıp bulamıyorsun ben Yurt dışında oturup nerden bulayım sana.🤣🤣
sen bulursun niye bulmayasın. D ben köydeyim o yüzden
Köyde nasıl net çekiyorsa öyle bulursun, bana ne.😄
net çekiyor da kız çekmiyor sdf
Çeksin bir zahmet hahah
sen bulacaksın valla sdf
Sen git videomu izle, ben de çayımı bitireyim.😄
senin videonu izleriz dsf
İzle bir kafam dinlensin. 😂
Çünkü tercih etmiyorum
Teklif etmedim hiç belki de ondan
Cirkinim veya fakirimdir otesi yok
çirkin olmak bizi bitiriyor maalsef