16 yasinda evlendim. 13 yasinda bir kizim var. 6 gun sonra mahkemem var. Nedenine gelirsek eger soyle aciklayayim gecen sene esimin yaptigi borclardan o kadar cok bunaldim ki bir paket sigara aldim ve ictim normalde sigara icen biri degilim. O gun beni evden atti neyse tekrar baristik. Bir yil boyunca bana hayati zindan etti cok bunalmistim diyorum ozur diliyorum yok ama o bunalinca alkol alir surekli zaten sigara kullanir arkadaslariyla gece takılır cani istemezse o gun arkadaslarinda kalir. Ama benim arkadasim olamaz zaten hic arkadaşım olmasına izin vermedi. Daha sonra suclamalari iftiraya donmeye basladi o sigara kimindi diyordu bana en gucume gidende o zaten bir yil telefonumu dinlemis evin kapi girisine kamera koymus tabiki birsey bulamadi insan olmayan birseyi bulamaz zaten daha sonra kiz kardesimle konusmus sogudum onu istemiyorum diye yani kiz kardesimle konusup bosanma karari almis o gun isten geldim esimi aradim aksama ne yemek yapayim oda ne istersen farketmez dedi kiz kardesim aradi abla bana gelsene diye bende yemek yapicam dedim oda sonra yaparsin dedi ve bana bosanmak istedigini soyledi kardesim o gun kendi evimden annemin evine geldim sok olmustum. Ben ona yillarimi verdim banada soyleyebilirdi. 2 kere bicaklandi ben baktim aylarca tabiki bakicam ama ben 2 sene once bir ameliyat gecirdim bana ben sana bakamam annene git dedi bende tamam dedim. 2 kere ceza evine girdi ben bekledim her ihtiyacini ben karsiladim. Dunya kadar borc yapti onemli degil calisip odenir dedim. Aldatti affettim. Siddet uygulardi sinirlenince kimseye soylemedim. Anliyacaginiz ben sevgiyi hak etmeyen bir kisiye verdim. Yanlis yaptim hep o kirilmasin o uzulmesin diye yillarimi heba ettim. Simdi bosaniyorum anlasmali anlasmada su nafaka vermiyecek ne bana ne cocuga tazminat yok. Ayrica bana cektirdigi krediyide ben odeyecegim. Çatismaya girmeyi düşündüm sonra ondan gelecek para dursun dedim. Simdide barismak istiyor. Su anda duzgun dusenemedigim icin soruyorum sizce ne yapmaliyim.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama bir sigara içtin diye seni evden atacak alenen sana beni aldatıyorsun diyecek kadar psikolojik sorunları olan sen onun için borca girmişsin onun borcunu sırtlamışsın o ise sen ameliyat olunca ben ona bakamam diyen seni tamamen soyutlamış ayrılırken dahi kendi borcunu üstlenme KENDI ÇOCUKLARINA nafaka ödemeyen çocuk yaştaki senle evlenen sana zerrece değer saygı göstermeyen adam ile gerçekten barışmak istiyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle istemiyorum bunu su anda daha iyi anliyorum
- +1 yıl
Yalniz helal olsun hem bunları yaşa hem onun yükünün altına girip o yükün altında ezil hem de eşin tarafından ezil buna rağmen hiç birşey istemeden boşan istemen de en büyük hakkın iken sanırım benim hakkım kime geçerse gecsin ama kimsenin hakkı bana geçmesin diyen birisin
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu kadarını söyleyebilirim.. o değişmedi değişmeyecek.. şu an kaybetmiş durumda olduğundan böyle ama seni kazanırsa yine aynısını yapacak kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün derim.. ailen çocuğa ve sana daha iyi bakar veya sen tek daha iyi olursun bırak parası onda kalsın bunların hepsi hallolur yeterki sen en büyük sorundan kurtul (ondan)
47 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsun can cikmadan huy cikmazmis
- +1 yıl
Aynen öyle.. ailen bu konuda ne diyor peki.. be düşünüyorlar
Soran+1 yılAilem bosanmami istiyor senin arkandayiz diyorlar ekonomik acidan boşandıktan sonra kendime ve kizima bakabilirim sikintili insan oldugu icin sehir degistirecegim ailemde benim icim evini barkini birakip benimle gelecekler
Soran+1 yılKizim kesinlikle barismami istemiyor anne yeter artik cekme babami diyor
- +1 yıl
O zaman bu yolda ilerle kesinlikle geri dönmeyi barışmayı düşünme.. Allah yardımcın olsun..
Soran+1 yılAmin Allah cümlemizin yardimcisi olsun
- +1 yıl
Ne yaptın ne oldu ya.. mahkeme oldu mu
+1 yılSayın soru Sahibi
şu an seçmiş olduğun yolda devam et lütfen arkana bakma sakın. Sen bu kadar eziye görmüşken geri dönemezsin. Hani bir laf var katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur diye. Sen güçlü bir Kadınsın bu kadar şeye göğüs geren kadının kimse ihtiyacı olmaz. Lütfen bundan sonraki adımların sana mutluluk getirsin. Umarım birgün hak ettiğim saygıyı ve sevgiyi görürsün. Dualarım seninle Gül yüzlü Hatun.11 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Ilginc bir durum erkenden evlendin esin sana siddet dahil her seyi yasatti arkadas bile yasakladi ama hem lise hem universite okuttu evlendikten sonra🙈🙉🙊 bilemedim adam da kisilik bolunmesi var heralde iki farkli karekter biri hapse girip cikarken biri esinin egitimini tamamlatiyo garipmis
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet kisilik bolunmesi var universite okutmasinin nedenide okursam daha cok para kazana bilirdim oda daha cok harcayabilirdi bunca yildir calistigim tum parami aldi ilk defa bu ay maasimi aldim beni aradi para istedi benden utanmadan
Soran+1 yılBeni oyle iyi taniyorki kendini acindiriyor benim kimsem yok diyor ailesi onunla gorusmek istemiyor. Anliyacagin benim merhametli bir insan oldugumu cok iyi biliyor. Ama bu sefer mantigimla hareket ediyorum
Soran+1 yılInsallah oyle birsey demez tez zamanda kurtulurum ondan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
98Cevap
+1 yılsalak mısın sen. ne barışması kafayı mı yedin. kızım git allah akıl fikir versin. git kafanı topla biraz. ayrıl kurtul. barışsan ne olacak. adam olamamış birini tekrar ne yapacaksın. bir kere çocğunu düşün. oadamın babalığını mı görecek. seni dövmüş sen ne yaptın. hastahaneye gidip darp raporu aldın mı. eğer rapor alsaydın şimdi nafakayı alır otururdun aşağı. direk de boşanırdın. o adama geri dönsen ne oalcak. adam seni kullanmış. seni etrafa açmamış. ona bağımlı olmanı sağlamış sende ayrılmaktan korkuyorsun. oysaki ondan ayrdıldıktan sonra özgürlüğü tadacaksın. hadi ordan et onu ya... seninde bir hayatın var. git çocğunla yeni bir yuva kur. genç yaşta evlenmişsin. adam seni çocuk diye almış kafasına göre yaşamış. bırak biraz da sen yaşa hayatını. ayrıca ondan ayrıldıktan sonra git kendini yenile. yeni saç baş yap. gez toz. illaki yeni biri gelir bulur seni. daha düzgün biriyle yaşarsın. ama kim olursa olsun sana aynı şeyleri yapmasına izin verme. bu kadar pasif yaşama.
10 Yorumla
+1 yılBunu sorman bile hata. Çocuk yaşında evlenmişsin, neler yaşamışsın. Bak, eşin belki değişmiş olabilir hatta dünyanın en iyi eşi de olmuş olabilir ama yaptıkları affedilecek gibi değil. Senin yaptığın şeyi kendi de yapıyor ama sen yapınca suçlu oluyorsun. Affetme, kendini düşün. Ailen senin yanındaysa ne mutlu sana. Sakın kızın babasız mı kalacak diyenlere aldırma. Böyle bir babası olacağına hiç olmasın daha iyi. Lütfen boşanmaktan vazgeçme. Kendini düşünmüyorsan kızını düşün. Umarım mutlu olursun kızınla.
10 YorumlaBoşan sen herkeze güçlü bir kadın olduğunu göster kimseye muhtaç değilsin sevgi bu değil istesende mutlu olamasın çocuğunla kendine güzel bir hayat kur ve akkılı ol o borçun parasini vericek o şeref... bu hayata sesiz kalirsan ezilen sen olursun ya sevgimi bu aldatiyo biçaklaniosun sakin ama sakin affetme allaha yönel dua et camiye git sen istesende mutlu olamasın onla lütfen bak ben okudum şok oldum benim ablamin koçasi onu aldati hemen boşandi ve şimdi bizle ailesiyle yaşiyor düşünsene yurtdişinda doğudu Türkiyede o adamla yaşamak icin gitti ama o güçlü oldu be kendi ayaklarimin üzerimde durdu böyle bir kişilik sevilmez allaha dua et bak hayatin daha güzel olur başkasıyla evlenirsin daha iyisiiyle 2. Evlilikler daha mutlu oluyormuş en hayirlisini dilerim sana
11 Yorumla
Soran+1 yılRabbim herkesin yolunu acsin yuzunu guldursun cok teşekkür ediyorum
+1 yılbarıştınız diyelim
yine aynı şeyler sil baştan yaşanacak
peki sonra?
yine sen bu noktaya geleceksin
kendi ayaklarının üzerinde durma zamanın gelmiş senin..50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblacım bende boşandım bak 2 ay önce senin kocan kadar adilik yapmadı ama başka sebeplerim oldu sana gelecek olursam senin tek kurtuluşun boşanmak ondan adam olmaz ve yanlış yapıyorsun nafaka almamakla çünkü çocuğun var inan boşandıktan sonra sana ağza gelmeyecek şeyler söyleyecek ve pişman olacaksın keşkede nafaka alsaydım diye mahkeme günü o profokolden vazgeç ve nafaka iste ödesin o adam değil ablacım boşan
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bkstmdkb sağ ol
Cevap sahibi+1 yıl@bkstmdkb malesefki hayat bu acıda olsa bize kötü yüzünü gösterdi
Soran+1 yılBen o laflarini yillardir dinliyorum ben onun hic birseyini istemiyorum kizimla kendimi kurtarsam yeter oyle bir vicdan yapiyorki bana inanamazsin sanki o adam degil benim kimsem yok diye sadece sen durdun yanimda diyor ama adam ayni adam gecen yilda ayni şeyi yapti affettim ama can cikmadan huy cikmazmis
Cevap sahibi+1 yılHaklısın değişmez ama kızına bakmak zorunda bütün yük senin üzerine olmamalı bende nafaka almadım çocuğum yoktu almak içimden gelmedi bana evliyken bakmak zor geldi boşanıncada bakmak zor gelirdi almadım işte
Soran+1 yılBkstmdkb sen yanlis anlamissin ben kizimi kimseye vermem o benim hayat isigim yasama sebebim beni ayakta tutan tek varlik dunya bir yana kizim bir yana ben kizim icin dağları delerim kizima nafaka istemiyorum zaten tam olarak babası nafaka vermek istemedi bende onun parasina muhtac degilim ben kizimi kimseye muhtac etmem
Cevap sahibi+1 yıl@bkstmdkb hiçbir anne evladını bırakmaz yanlış anlamışsınız bayanı
Cevap sahibi+1 yıl@bkstmdkb baba bırakır ama anne bırakmaz erkekler. Çok gaddar
Elbette barışma ve bela olmasın başına diye nafaka istemiyorsun ama lanet olası kanunlar bu adama çocuğu görme hakkı veriyor yine görüceksin pis yüzünü. Bence al nafaka pişman olursun tazminatta al. senin boşvermişlik halin daha çok işine gelir. Şimdiye kadar sorumluluk almamış adama sorumluluk yükle bari sana da çocuğuna da nafaka vermek zorunda. bende istemedim ama pişman oldum. Ve asla taviz verme asla yüzünü görme bir süre.
20 YorumlaHayır kesinlikle ya affetmemelisin lütfen bunu kendine yapma. Daha 30 falansın çok gençsin daha Allah nasip ederse BIR ÖMÜR var önünde. Öyle bir Adamdan hayır gelmez. Bir Haramdan çıkıp öbür Harama girmiş olmaz!.. Yol yakınken bırakmazsan bunun 40ı var 50sı var 60 70 80 ohoo.. Ne yapacaksın ozaman? Bütün yılların çürüyecek. Lütfen böylelerine daha çok taviz verilmesin. Sürünsünler köpekler.
20 YorumlaKesinlikle lanet olsun deyip ondan hiçbişey beklemeyip düzgünce ayrılmak en doğrusu senin için. Hatta mümkünse uzaklaş o şehirden. Kendine uzakta yeni bir hayat kurarsın çabalarsın. Ama bak yıllarca bu değmeyen insan için uğraştığın heba olduğun yeter. Değil kocan anan baban olsa bırakıp gideceksin. Senin için en doğrusu bu.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle böyle bir insandan uzak dur kendini düşünmüyorsan kızını düşün sağlığı için. Öbür türlü daha huzuru olurusn kızınla bence kesinlikle nafaka al o senin hakkın odesin kendin için almazsan kızın için al vermek zorundadır bı zahmet versin yeni bir hayat aç huzurlu ve mutlu kızınla lütfen o adama geri dönme gerekiyorsa çalış paranı kazan kızına bak ne güzel kardeşinden var yardım eder bir kadın tek basina da durabilir o güç sende var kötü ve yeni iyi bir hayat seçim senin özellikle kizin için hangisini istersin?
10 Yorumla
+1 yılNe emekle kurdun o yuvanı bırakıp gitmek boşanmak yenilmişligi kabul etmek çok zor bunca yıl çilesini çektin keşke sana hakettiğin kıymeti verebilseydi savaşa devam edebilecek gücün ve eşinin değişebileceğini inancın varsa savaşa devam et yoksa tek başına başka bir yaşam savaşı seni bekliyor olacak. Bu adam her türlü başına bela olacak. Rabbim ıslah etsin merhamet vicdan versin kalbine.
10 YorumlaAllah yardımcın olsun canım kafan karışık olduğu için sağlıklı karar veremeyebilirsin ama anlattıklarına göre bayağı bir şeyler yaşamışsın kocan Neye dayanarak Seninle barışmak istiyor bir şans versen onu iyi değerlendirebilir mi acaba Hadi diyeceğim bir sigara için boşanma olmaz ama diğerleri için her kadın böyle sabredemez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla affetmemelisin. Bunları bir kez yapan iki kez üç kez yapar. Yazık değil mi hayatına? Değmeyecek biri için neden daha da heba edesin? Boşa gitsin. Ve eminim affetsen de değişmeyecek. Buraya kadar gelmisken boşa. Birdaha ki sefere boşanmaya da ikna olmayabilir ve senin için durum daha da kotulesebilir
30 YorumlaKabul etme. Sana değer vermeyen adam defolsun gitsin. Düzelecek olsa şimdiye düzelirdi kaç kez özür dilemiş kaç kez affetmişsin. Hamuru bozuk. Ayrıl. Daha fazla böyle kıymet bilmeyen bir adam için kendini hırpalama
13 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru soyluyorsun
Soran+1 yılBana verdigi en guzel sey sadece kizim ben kizimla mutluydum zaten
Ayaklarının üzerinde durmaya bak. Bence boşan. Şöylede bir durum var gibi boşansanda seni rahat bırakmaz gibi duruyor anlattıklarına bakılırsa. Allah yardımcın olsun.
112 Yorumla
Soran+1 yılSehir degistirecegim tayin istedim ailemle beraber gidecegiz
Soran+1 yılYok öğretmenim
Soran+1 yılUretmek icin cok cabaladim ama olmadi korktum hemde cok korktum dua ediyordum hergun Allahim ya esim duzelsin ya da benim onunla olan imtihanimi bitir diye sonra o kendi diliyle yapti yapacagini
- +1 yıl
Bak aile kurumunda maddiyat büyük sıkıntı ama karşılıklı sevgi saygı dürüstlük sadakat varsa herşey birgün düzeliyor. Rabbim bugün kuru ekmek verir yarın bal kaymak verir. Ama sizde sevgi saygı vs kalmamış hatta sen hastalanınca bakamam demiş daha ne desinki sana. Hani evlenirken iyi günde kötü günde diyordunuz. Ne oldu. Düzeleceğine inancın varsa devam et. Yok yarın yine aynı olur dersen mahkeme devam etsin boşan. Bu arada mahkemeden vazgeçersen sanırım belli bir süre dava çamıyorsun onuda göz ününe al. Tabi toplum dul kadınlara nasıl bakıyor oda var.
Bence ayrıl. Tayin iste ege veya akdeniz köylerinden birine. İzini kaybettir. Sosyal medyadan çık. Herşeye yeniden başla. Aldığın maaş çocuğunla sana yeter. Köylerde lojman vs var veya ucuz kira. Şu anki durumundan gerçekten daha iyi olursun. Enazından kafan rahat olur.
Soran+1 yılBen ona karşı her zaman saygili oldum bir kere bile kalbini kirmadim ama iste tek tarafli olmuyor egeye tayin istedim cikti ailem su anda yanliz birakmak istemiyor onlarda gelmek istiyorlar onlarda hakli bende anneyim bende yanliz birakmak istemezdim bu durumda biz kizimla gecinir gideriz ben kizimi kimseye muhtac etmem
Soran+1 yılRabbim yardim etsin tum zor durumda olanlara icinde banada
Soran+1 yılAy sonunda gidiyoruz oyle karar verdik annemlerle mahkemede onu gorucem ondan bile tedirgim oluyorum kardesimide yanimda goturecegim bu yuzden
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSakın yanaşma senin baban dayın kardeşin yok mu ya skrm onu şer fini karakterini birde barışmak mı istiyor mk karaktereizi!!! sabah sabah ne sinirlendim ya pesss
12 Yorumla
Soran+1 yılBabama soylesem sinirden kudurur ortaligi karistirmayayim diyorum ama daha cok israr ederse soyleyecegim
- +1 yıl
Söyle korkma anlıyor babana söylemediğini.. sen yakınım olacaktın varya sigaramı yakar dayak yiyişini saatlerce izlerdim okudum yaptıklarını pes dedirttin
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ablam herseyi o kadar acikca yazmissinki, lutfen kendine artik yazik etme. uzak dur bu adamdan. zaten kendin calisip kendine yetersin. allah yardimcin olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardesim kimseye anlatamiyordum bir nevi icimi döktüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl, daha 29 yaşındasın gencecik kızsın kendini ömrünü daha fazla heba etme. Kendine yeni bir sayfa aç, yeni hayatını yaşa geçmişini sil. Mental olarak, fiziksel olarak çok yıpratmış o heriften bir cacık olmaz anca seni bitirir, kansere koyar erkenden ölürsün boşver.
20 YorumlaBoşan. İşin de varmış zaten yaşa evladınla. Kusura bakma ama böyle Şerefsizler de bırak aynı dünyayı aynı evde bile nefes alınmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılKizim bosanmami cok istiyor anne cekme artik diyor babam yokken biz daha mutluyuz diyor
Soran+1 yılSevgide bir yere kadar herseyden once evlad gelir
Bunları yazarken tekrar karar vermiş olman lazım kesinlikle ayrılman gerektiğine. Kendi değerini bil, böyle bir adamla kendini heba etme
12 Yorumla
Soran+1 yılGercekten yazarken daha iyi anladim daha yazamadigim ve unuttugum bir suru sey var bu yazdiklarim yasadiklarimin sadece bir kismi
- +1 yıl
Hep insanların düzelebileceğine inanmak istiyoruz ama olmuyor. Düzelmiş gibi davranıp özlerine geri dönüyorlar. Duygusal açıdan ayrılmak, alışkanlıklarından uzaklaşmak zor. Evlenerek yeni bir hayat kurduktan sonra o hayatı yıkıp yenisini kurmak çok zor ve cesaret istiyor. Affetmek ve düzeleceğine inanmak daha kolay oluyor. Yeni ve daha güzel bir hayat kuracak cesareti bul kendinde. Affetmiş olup devam etsen bile senin içindeki kalp kırıklıkları gitmeyecek ve her hareketini gene mi aynısını yapıyor korkun olacak
+1 yılKb ama senin aklının yayını s... yim hacı hakime gidiyosun gerekirse omu sana açtı davayı hakim bey kendisi haklıdır yaptım diyosun hakim davayı onaylayıp ayırıyo he sen şikayetçi olduysan bunları tek tek anlat koruma istediğini ve eşin olacak ş... siz için uzaklaştırma kararı istediğini belirt hakim davayı onaylayıp istediklerini sağlayacaktır
10 YorumlaBu tarz yazı okuyunca acaba bunlar mı erkek değil yoksa...
Ya ben eşime bırak dövmesi öpmekten bıkar ya
Bir bayan ne sıkıntı çekiyr çocuk dğur her ay sancı var ofd oof yaşasın anneler erkeklere ölü m diyomuşum şaka bir yana bence de ayrıl ama evladına dikkat et10 Yorumla
+1 yılBen barışmanı tavsiye etmem. Şiddeti yapan aldatan insandan hayır gelmez şu an yapacağın tek şey güçlü olmak. Ve güçlü olduğunu karşı tarafın görüp birdaha seni ezememesi bunu aklından bile geçirmemesi sen bir kadınsın evet bu güne kadar sevgine yenik düştün üzerine titredin. Ama birdaha aynı şeyleri yaşamayacak kadar değerlisin bunu sakın unutma çocuğun ve kendine yeni temiz bir hayat çiz derim sen güçlüsün o şahısa birdaha boyun eğme
10 Yorumla
+1 yılHem güzel bir işe gir o çapsıza muhtaç kalma hem de nafakani al. Yeni bir hayata basla. Adam kötü biri. Ne kadar rol yaparsa yapsin en ufak zorlukta çıkar bu kişiliği tekrardan ortaya.
30 YorumlaGörünen köy kılavuz istemez. adamın yaptıkları ortada. bu saatten sonra ondan sana bir hayır gelmez. boşandıktan sonrada onun seni bulamayacağı bir yerlere git ki bir şiddet olayına maruz kalma. bu tipler boşanmaya hazmedemezler.
10 Yorumla
+1 yılNe diyeyim bilmiyorum ki aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık gerçekten çok zor Bana kalırsa boşan derim çocukların var biliyorum bütün olanlar çocukları oluyor gerçekten çok zor durum Allah kocanın ıslah etsin ne diyebilirim ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın affetme asla degismez bir insan boşan gitsin ama pisman olma kızın var senin arkadasın olur o. Sen mutlu olmayi hak ediyorsun hadi ordan et surunsun kopek
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum Rabbim herkesin yolunu acsin yuzunu guldursun icinde benimde
Cevap sahibi+1 yılAmin bu günleri atlatip elbet mutlu olursun sabret 😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Son dakika gölü yeme. Belliki uzun zamanda almışsın bu kararı uç günlük iltifata cayma sakın
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum bende aliskanlik var gozumu acmisim onu gormusum.
Bu insan evladı!! Asla düzelmez bence sen kızının geleceği için zaten çalışıyorum diyorsun kendi ayaklarında durabillrsin kızını düşün boşanma kararı al gerekirse başka bir ile yerleş ve yeni bir sayfa aç kendine
12 Yorumla
Soran+1 yılAilemle beraber bosandiktan sonra farkli bir ile gidecegiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılO eve döndüğün anda yine aynısını yapmaya devam edecek belki daha beterini bile yapabilir. Adam senden ayrılmak için bahane aramış 1 sene. Adam tam bir bela. Biran önce ayrıl ve sadaka ver. Kız bu adam seni öldürür çocuğunda ortada kalır.
30 Yorumlaher gün okuyup görüyoruz kadın cinayetlerini. çoğusu senin gibi sabırlı kardeşlerimizden kaynaklanıyor. zamanında gerekeni yapmıyorsunuz böyle öküzlere bir şans daha veriyorsunuz ama sonrasında sizin bir şansınız daha olamıyor maalesef. ayrıl kardeşim böyle bir hödükten kurtul gitsin
10 YorumlaBoşan ablacım boşver be ne çekmişsin sinir oluyorum şöyle adamlara köle hayatı yaşamaktansa vallahi daha iyidir ama kendine güven yanında güvendiğin biri olsa seni kollasa destek çıksa çok iyi olur
10 Yorumla
+1 yılÖnüne altın tepsi ile fırsat sunulmuş. Bosan ve kurtul. nafakanida çocuğun için talep et. dogurtmasini biliyor sa eşşek gibide bakacak. Sen nafaka almassan Raki Bira ve Başka karilar yer çocuğunun hakkını. o yüzden al
10 Yorumla
+1 yılAsla asla yapma öyle bir hata, bosan kendi ayaklarinin ustunde dur. Nafaka isteyeceksin tabiki en dogal hakkin. Cocuk sadece senin cocugun degil ve aYrica krediyide o ödemelii!!!
10 YorumlaBurda onlarca yorum var barısma diye bunları ciddiye al sakın ardına bile bakma. o kocadan hayır yok olmaz olsun öyle birisi ayrıca piskopat duzelmrz çok zor düzelir mümkünse hastaneye yatsın
10 YorumlaBu kadar olayı alttan almışsın ki ben olsam bu kadarına bile dayanmazdım senin yeni bir hayatın olabilir bu şansı elinden kaçırma derim önsüz temiz bir safya belki ilerde karşına daha iyi biri çıkar ve mutlu olursun kim bilir ama tekrar barışıp kendini ezdirme çocuk için diye de düşünme 13 yaşında çocuk aklı basında bazı şeyleri görür kararından vaz geçme
11 Yorumla- +1 yıl
Alttan ala ala adamın kıçı kalkmış
hiç mi canını sevmiyorsun kardeşim
boşan, rahatlarsın
hem kader kısmet belki de Rabbim karşına çok hayırlı bir eş çıkartır :)20 Yorumla
+1 yılBoşan. Bir karar verdiysen arkasinda dur kararsizlik seni daha kötü yerlere götürür, zaten sana değer vermeyen herifin teki neden kalasın ki? Çalışır bakarsın çocuğuna
10 Yorumla
+1 yılSakın affetme iyi misin? Bunun sağlıklı düşünülecek tarafı felan yok adam bildiğin karaktersizsin önde gideni tam bir bela. Bırak bir an önce kurtul.
20 Yorumla
+1 yılSen sevgi verdiğini sanıyosun ama sevgi değil bu hastalık derecesine getirmişsin boşan kurtul kendini sev biraz da
20 YorumlaBu kadar şeye taş olsa çatlardı. İyi sabretmemişin. Ama tabi yuva senin yuvan
12 Yorumla
Soran+1 yılDuzelecegine dair hic umudum kizim bosanma mi istiyor anne yeter artik cektigin diyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. arkadaşım öncelikle iyi bayramlar dilerim. senin derdine gelince haksızlığa uğrayan ilk insan ve son insan sen olmayacaksın irinde olsa zehirde olsa sonuçta senin eşindir çocuğunun babasıdır sana çok sabır düşer ve bu hayatta her kesin bir sınavı vardır bu da senin sınavındır yok takatim mecalim kalmadı diyorsan boşan
10 Yorumla
+1 yılAbi ALKOL, SIGARA aileyi bitirir sen daha kendini gecindiremiyosun bunlara para harciyosun ayrica alkol olan bir yerde hayir olmaz hic biseyin bereketi olmaz tovbe etmek yerine dua etmek yerine siz daha cok yanlisa gitmissiniz 16 yasinda erken yasta evlenmek de cabasi. Bosanmak size bisey kazandirirsa boşanin
10 Yorumlasevgili kardeşim bu evlilik bitmiş. bence uzatmalara gerek yok. sonra keşke boşansaydım diye pişman olursun
10 YorumlaBu soruyu bize sormqn bile kusura bakmada normal degil yani aptqlca. Ne bqrismqsindan bahsediyorsun? İnsanlara haketmeden haketmedigini vermeyin.
10 Yorumla
+1 yılBoşanma diyince hemen sakın boşanma falan demek için girdim ama seninki de ne biçim bir kocaymış. Allah kimsenin başına vermesin...
10 YorumlaBoşanma kararını geri çekersen tekrar aynı sebebe dayanarak dava açamazsın.
Bunu iyi düşün, ona göre karar ver.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBayağı okudum ama sonunu getiremedim. Bu aşamaya gelmişken, vazgeçme. Bitir kurtul. O adamdan hayır gelmez
10 Yorumla
+1 yılVazgeçip barışmak senin bu yaşadıklarının ikinci perdesi olur. Sen ona aşırı fazlasın. Seni hiç haketmemiş aslında. Kararından vaz geçme. Boşan. Şiddet var, alkol var, başka yerde sabahlamak var, yani iyi bir yanı yok ki...
10 Yorumlabarışma kesinlikle sana bu kadar eziyet yapan bir kişiyle daha fazla devam etme sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın cocugunu düşün artık o ne yapıyorsa yapsın.
10 YorumlaÇile bülbülüm çile. Ya hala sevgiden bahsediyorsun o zaman ben kalpsizim. Bana bunları yapan ölsün isterdim. Değil barışmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
1 2 günlük mutluluğa mı ihtiyacın var? Git deniz kenarına, martıları izle.10 Yorumla Aynı hataya bir kez daha düşme. Bir kere geliyorsun dünya ya. Aslan gibi işe girer bakarsin cocuga. Basini dik tut arkaya bakma.
10 YorumlaAdama tam bir bas belasi yemedigi halt kalmamis ben kafaca uyusamamaktan bosanmistjm bunlari okuyunca melek gibi adammjsim ben dedim kendi kendjme acil bosan rahatla he mahkeme wsnasinda hakimede soyke bu adam bana nafaka vermek istemiyor diye herseyi anlat zaten hakim soruyor kotu bir durumdasin kurtar kendjni bu psikopattan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Alkoll alan alan bir insanla evlendirerek hata etmiş ailen bosanmalisin bence bundan sonra rahat yüzü görürsün en azından
10 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin. erkek milletine yaranilmaz. erkeğin ağzına sicacaksinki değerin olsun. bosan
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin bu gibi hatalar bidaha yaşanmaz denmesi çok saçma kesinlikle aynıları yine yaşanır ve daha şiddetli olur
10 Yorumla Barisma sakın hayatini yeterince karartmissin devamini getirme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gene aynı tas aynı hamam olayları sürekli yaşandıysa ve de yaşanmaya devam edeceğine inanıyorsan boşan. Aksi halde üzülen sen olursun.
10 Yorumla
+1 yılAyril affetme hayatini cehenneme cevirmis hala dusunuyorsun
10 Yorumla
+1 yılDuzelmez daha fazla yilini heba etme genclik geri gelmiyor unutma
15 Yorumla- +1 yıl
Ya duzelirse bayan ,)
- +1 yıl
@Yaramazblack sanmam
- +1 yıl
Duty kadını gaza getirme sen olsan hemen gidersin yani
- +1 yıl
@Yaramazblack kesinlikle
- +1 yıl
Peki sen evlimisin?
- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 6 gün sonra boşanma mahkemem var eşim barışmak istiyor sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler