6 gün sonra boşanma mahkemem var eşim barışmak istiyor sizce ne yapmalıyım?

16 yasinda evlendim. 13 yasinda bir kizim var. 6 gun sonra mahkemem var. Nedenine gelirsek eger soyle aciklayayim gecen sene esimin yaptigi borclardan o kadar cok bunaldim ki bir paket sigara aldim ve ictim normalde sigara icen biri degilim. O gun beni evden atti neyse tekrar baristik. Bir yil boyunca bana hayati zindan etti cok bunalmistim diyorum ozur diliyorum yok ama o bunalinca alkol alir surekli zaten sigara kullanir arkadaslariyla gece takılır cani istemezse o gun arkadaslarinda kalir. Ama benim arkadasim olamaz zaten hic arkadaşım olmasına izin vermedi. Daha sonra suclamalari iftiraya donmeye basladi o sigara kimindi diyordu bana en gucume gidende o zaten bir yil telefonumu dinlemis evin kapi girisine kamera koymus tabiki birsey bulamadi insan olmayan birseyi bulamaz zaten daha sonra kiz kardesimle konusmus sogudum onu istemiyorum diye yani kiz kardesimle konusup bosanma karari almis o gun isten geldim esimi aradim aksama ne yemek yapayim oda ne istersen farketmez dedi kiz kardesim aradi abla bana gelsene diye bende yemek yapicam dedim oda sonra yaparsin dedi ve bana bosanmak istedigini soyledi kardesim o gun kendi evimden annemin evine geldim sok olmustum. Ben ona yillarimi verdim banada soyleyebilirdi. 2 kere bicaklandi ben baktim aylarca tabiki bakicam ama ben 2 sene once bir ameliyat gecirdim bana ben sana bakamam annene git dedi bende tamam dedim. 2 kere ceza evine girdi ben bekledim her ihtiyacini ben karsiladim. Dunya kadar borc yapti onemli degil calisip odenir dedim. Aldatti affettim. Siddet uygulardi sinirlenince kimseye soylemedim. Anliyacaginiz ben sevgiyi hak etmeyen bir kisiye verdim. Yanlis yaptim hep o kirilmasin o uzulmesin diye yillarimi heba ettim. Simdi bosaniyorum anlasmali anlasmada su nafaka vermiyecek ne bana ne cocuga tazminat yok. Ayrica bana cektirdigi krediyide ben odeyecegim. Çatismaya girmeyi düşündüm sonra ondan gelecek para dursun dedim. Simdide barismak istiyor. Su anda duzgun dusenemedigim icin soruyorum sizce ne yapmaliyim.
6 gün sonra boşanma mahkemem var eşim barışmak istiyor sizce ne yapmalıyım?