Babam cok tutucudur. İzmirde yaşamamıza ragmen köken doğuda. Ne bileyim aksam cikmamiz vs yasaktir. Sevgili olayina katiyen iyi bakmaz. Üni2ye gectim. Bu zamana kadar cikma tekliflerini reddettim. Bu sefer sevdigkm cocuk benden hoslandigini soyledi. Babam beni masum kizi sanıyor. Gizli gizli bulusmak falan beni yipratacak ve çok masum sanıyor. Napmaliyim?
Cevabın nedir?
Kendinden hiç taviz verme ilişkinde. Ama üni2 ye gidiyorsun ne kadar tutucu olsa da sen de bir gelecek kuruyorsun kendine. Dediğim gibi kendinden taviz verme. Buluş. ilişkinin üzerinden zaman geçsin annene söyle. Eğer evlenirsen babana bir şekilde söylersin.
06 Yorumla
Soran+1 yılYakalanma ihtimalim var :(
- +1 yıl
O bende de var. Benim de babam tutucu. Hatta 2 abim var. Ama ailemi tanıyorum. Ne yaparsam şüphe uyandırır biliyorum. Dikkat ediyorum. Yani yakalanma ihtimalimi minimuma indiriyorum. İlk başlarda çok tedirgin olursun ama buluşdukça o his geçer. Sen durumu kontrol etmeye bak :)
Soran+1 yılMesela aksam cikmak falan yasak mi
- +1 yıl
Belli bir saate kadar değil. 22.00 gibi dışarda olabiliyorum ama her zaman değil. Mesela o zamanlarda arkadaşlarıma söylüyorum ben sevgilimle buluşucam diye onlar da ona göre hareket ediyor. Eve gidiş saatimde de eve gidiyorum ve şüphe oluşmuyor. Baban arkadaşlarını arayacak, seni takip edecek kadar paranoyak değildir diye ümit ediyorum. Eğer öyleyse de yine sevgilinin yanına giderken arkadaşlarının yanına gidiyor gibi çık ve onların yanına gidiyor gibi gidip belli bir yerde sevgilinin yanına git. Yani dedim ya dikkat et ne zaman şüphe duyduklarına ve onları yapma ki yakalanmayasın.
Soran+1 yılHayır ama mesela disaridayken arar beni ve 8den sonra cikmama izin vermez
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılValla benim Babam da öyle yurt dışından gelmemize rağmen babama kurban ve elin oglu icin baba mi kandıracak değilim ve sunuda bil bir gun ayrılıyorsunuz çünkü babanın arkasından is ceviriyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılAma baska nasil tanicaz
- +1 yıl
Ya babana diyeceksin tanıştırmak istiyorum diye oda gelecek haftasonları 1 gün olsun beraber olabielceksiniz baban hayır istemiyorum derse ozaman haberi olmuş oluyo git buluş yani
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Baba dediğin çocuğunun mutluluğunu ister. Sen mutluysan, seviyorsan neden olmasın. Bilmesinde sakınca yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahah babama gore okul bitsin evleneceksem eger o da onaylarsa olur
Soran+1 yılAgsusudu
Çizginden cıkma
Siz kızlar her tür duygularınıza gem vurabiliyorsunuz02 Yorumla
Soran+1 yılMesela el ele gezmekte sevdiğim insanın omzuna bas koymakta kotu bir sey var mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
39Cevap
+1 yılKarşındaki insan aileni az çok tanımıştır diye düşünüyorum ona göre davransın sana ona göre buluşun çok sık buluşmayın mesela zaten sevgililikte sık sık buluşmaya karşıyım yani zaten sürekli berabersin evlilik amacını yitiriyor baban aslında çok doğru düşünüyor ama senin ona bu tarz konuları konuşman için de açık kapı bırakmalı benim babamda öyle ama açık kapı bırakmıştı herhangi bişey olursa bana gel diye lise bitince bana sormuştu uzun bir yolculuktaydık kaçma gibi şansım olmayan yerde sormuştu çok zekice 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEğer utanacak bişey yapmadıysan ihanet eder gibi düşünme ama şakın aileni utandıracak kendine pişmanlık hissettirecek bişey yapma onun haricinde elbette sevgilin olacak konuşacaksın bu normal bişey doğulu veya İzmirli diye ayrıştırma kendini canım benim yaşın daha genç illa ki başka sevgililerinde olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBitanem babama göre el ele tutuşmak bile affedilemez
- +1 yıl
Bence çocuk ciddiyse işi bir an önce resmiyete dök o zaman rahatlarsınız ailevi yönden
Soran+1 yılBitanem daha 1. sınıf bitti
- +1 yıl
Hıım o zaman zor senin işin tercih yapmak zorunda kalmassın umarım
Benim, babam da çok tutucu bir kere sevgilim oldu onun öncesinde uyarıyordu sürekli yok bacaklarını kırarım yok duymayayım, gebertirim falann ama 8 ay sürdü ilişkim ben de arkasından iş çeviriyor gibi hissettim ama öyle olmuyor ya illaki tanımak zorundasın babam öğrendi ilişkimi hiçbir şey de demedi hala aramız çok iyi
00 Yorumla
+1 yılCok dikkatli olmalisin benim de babam ayni İzmir de yasiyoruz bizde, ama 3 yildir gizli ilişki yürütüyoruz sevglm ile, bu yakalanma meselesi karşındaki kişiye bağlı ilk herşeyi konuşmalısın örneğin ben yazmadan yazma aramadan arama gibi şeyleri önceden soylemelisin bu şekilde kabul edicekse öyle devam et, daha sormak istediğin sorular varsa sorabilirsin az çok tecrübeliyim umarım mutlu olursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin babanda mı cok tutucu
- +1 yıl
Tabiki ögrense gebertir
Soran+1 yılTakip isteğimi kabul edip mesaj atar misin
- +1 yıl
şu an pek uygun değilim 11 gibi ya da yarin mesaj atarm
+1 yılBunda masum olunmayacak bir şey yok. Buluşabilmen doğal tanımadan mı evleneceksin? Yanlış yapma yeter.
07 Yorumla
Soran+1 yılBitanem ya evlenmesem bu cocukla
- +1 yıl
Ya evlenirsen? Tanımaktan zarar gelmez. Elbette çıkıp görüşeceksin farklı şeyler yapmayın yeter.
Soran+1 yılEl ele tutusursam
- +1 yıl
Bu kötü bir şey değil. Daha ilerisine dikkat et.
Soran+1 yılEn ileri boyut nolmali
- +1 yıl
en ileriden kastı sanırım cinsellik, ona kesinlikle dikkat et yoksa babanı kalpten kaybedersin 😂😂
Soran+1 yıl@Amadeusmozart el ele tutuşmak da ne var
Neden öyle düşünüyorsun elbette böyle şeyler yaşayacaksın yoksa nasıl evleneceksin elbette hayatına biri girecek babana ihanet ediyormuş gibi düşünme hiç bence babanda sonuçta bunları annen ile yaşadı.
14 Yorumla
Soran+1 yılBabam cok katidir ya ablam 2 sene sevgilisiyle gizli gezdi sonra yeni tanışmış gibi yaptı evlendiler
Soran+1 yılOyle mi
+1 yılAyni sey bende de oluyo 2 senedir ciktigim çocuğu eve aliyorum annemin haberi var ama senin dusundugun gibi düşünüyorum da sürekli onlar gibi olamiycaz sevgililerimizde olacak yani
17 Yorumla
Soran+1 yılBaban tutucu müdür
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ama yanı soyle diyim mi sürekli hayatimiza gircek birileri
- +1 yıl
Zaten hic olmazsa sıkıntı
Soran+1 yılYani ogrense napar
- +1 yıl
Canım benim çocuk değilsin ki sen
- +1 yıl
Anlatırsın olani biteni
Evleniceksin sende bir gün nasipse eğer. Bence bu yaşında çıkman gayet normal evlilik niyeti varsa eğer. Baban büyüdüğüne kendisini inandırmakta zorlanıyor seni hala küçük görüyor olabilir zamanla büyüdüğünü kabullenicektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabanın değerlerini paylaşmıyorsan sen istediğin gibi hareket et, sen kötü birşey yapmıyorsan içinde çelişki olmaz. Sevgili/flört normal birşey ama sınırlı olması lazım, sen kendi sınırlarını belirle ve onlardan taviz verme.
00 Yorumla
+1 yılEğer karşındaki kişi seni seviyosa seni aile yapınla kabul etsin buluşma ciddi şeyler düşünebilecek yaşa geldiğinde karşındakine güvenirsen konuyu annene aç
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim cocuga neyse canim daha kucugum sen başkasıyla ol ben de bir buyuyeyim mi diywyim :(
- +1 yıl
Ya şöyle bişe seni anlıyorum benim ailemde öyle aynı senin gibi bende aşık oldum ve aynı senin gibi düşünüyodum aileme ihanet gibi ve şu an yaşım 18 ya gizli buluşucam ya buluşmiycam şu an bir ilişkim olsa sevdiğim çocuğa anlatırdım ben kendimi rahatsız hissediyorum diye eğer beni sevitosa öyle sarılmadan el ele tutuşmadan seni bekler anlar beklemezse sevmiyodur uzun lafın kısası kadere inanırım ALLAH bize birisini yazmıştır o kişiyi istediğin kadar isteme istediğin kadarda başkasını iste o senin kaderin ben kızdada erkektede bu bilinçle hareket edilmesinden yanayım çok öyle ilişki yaşayan insanlar var ayrıca gizli gizli buluşup bigün yakalanırsan ozaman bizim gibi ailelerde daha kötü ozaman nasıl ailenin yüzüne bakıcaksın
Soran+1 yılAma. yuzune bakilmicak bir sey yapmam ki
- +1 yıl
Anladığımca senin kararın görüşmek ozaman görüş ama seviyeli bir şekilde kendinden taviz verme ama gende yakalanmamaya dikkat et 😂
+1 yılÇok masumsun be 😃 ihanet ettiğin yok hepimiz yaptık o ‘ihanetleri’ boşver böyle şeyler yapmak iyidir ileride hatırlar hatırlar gülersin
01 Yorumla
SoranAhahah
+1 yılkocaman kızsın zamanı gelmiş artık birileriyle görüşmen lazım tabi ki. Sonuçta sevmediğin biriyle evlenemezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEl ele tutuşmak bile yanlis babama
Bütün babalar kızlarını masum sanır sen babanı sevgili olmak dısında utandırcak bisey yapmıyorsan cokta dert etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılİlerde kocan olacak adamla nasıl tanışmayı düşünüyorsun dumanla mı haberleşcen ya da görücü usulü mü? Yanlış bir şey yapmıyorsun
00 Yorumla kızım sana ben ne yazdım özelde halledeceğiz sen yanlış iş yapmıyorsun ki. halledeceğiz diyorum da kime diyorum acaba
00 YorumlaYaşın 16 ve üstüyse sevgilin olması normal ister izmirde ol ister uranüste
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 19 20ye az kaldı
Soran+1 yılOahahahahahab babamla tanis
+1 yılKuzum benim ya diyecek laf bulamadım babanada üzüldüm
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ne bilim masum sanıyor falan dedin ya ondan üzüldüm
Soran+1 yılYa birine asik olmak masumluktan çıkarır mi insani
- +1 yıl
Çıkarmaz kuzum ya baban biraz abartiyor kaç yaşına gelmişsin keşke böyle yapcana arkadaş gibi davransa o zaman bir kız başına kötü bişi dahi gelse çekinmeden soyebilirdi ailesine psikolojik baskı olusmazdi ustlerinde
Saçmalama ya bu senin hayatın belirli saygı çerçevesi içerisinde bu ilişkiyi yürütebilirsiniz. Sen artık çocuk değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke senin aklın babamda olsa
+1 yılBenim ailem de öyle napalım yani sevgilimiz olmayacak mı ilerde tanıştırırsın
00 YorumlaEğer sevgilin sana karşı dürüstse mesafeli olsun ailene saygı göstermeli
00 Yorumla
+1 yılBabanın minik kızı değilsin artık. Çaktırmadan devam
02 Yorumla
Soran+1 yılYakalanir miyim
- +1 yıl
Yakalanabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban iyi bakmaz diyorsun, peki Allah nasıl bakıyor bunu düşünmen lazım. Bu haram işin hesabını düşünmen lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım insanlari tanimazsak gelecegimizi nasil belirlicez
Cevap sahibi+1 yılİslamda böyle, sen de müslümansın. Kabul etmek lazım. Herşeyin bir usulü var. İnsanlar kafasına göre hareket ettiğinden dolayı yuvalar kısa sürede daha oluşmadan yıkılıyor.
+1 yılSen bir yetişkinsin aetık Üniversitesiteye gidiyorsun olgunsun🙄
05 Yorumla
Soran+1 yılGizli mi buluşalım
- +1 yıl
Hayır bence babana söyle güzel bir filleebak başkasından duyar daha fena olur demedi deme
- +1 yıl
Dille olcak
Soran+1 yılAslaaaaaaaaa aslaaaaa kabullenmez
- +1 yıl
İyi o zaman gizli gizli nane ye allah allah
+1 yılEvlenme yaşın geldiyse gelsin istesin. Bu devirde gizli işler başınızı yakar 😒😒😒
02 Yorumla
Soran+1 yılNolur
- +1 yıl
Gizliden ileri gidersiniz ortada kalırsın sonra. Yapmayız deme yaparsınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılablanın taktiğinden devam et işte, ama karşı tarafı iyi gözle, faydalanmaya kalkmasın...
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin miyiz
Cevap sahibi+1 yılsen emin misin önemli olan o:) vicdanın mı rahat değil anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma sonta utanıyosun kendını aıle karsı yalancı hıssedıyosn yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir sey yapmiyorum
+1 yılİzmir se normal dir. Cevrendeki herkes böyle napcan devam
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( babam cok kotu bugün
O baba kendine guvenmmedigi için olabilir r mi? Geçmişi sıkıntı lidir k. b
05 Yorumla
Soran+1 yılEe napmaliyim
Soran+1 yılHmm yakalarsa
Soran+1 yılShshshdh
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin olmasina kızıp kizmadigini biliyorsundur ona gore biseyler yap iste napak
00 Yorumla
+1 yılCiddiyse babana git istesin seni gizli kapaklı işler hoş değil
00 YorumlaSevmek sevişmek kötü bir şey değil boşver hayatına bak
10 Yorumla
+1 yılNormal bir şekilde görüşmende sorun olmaz bence. Kendini bil ve sınırların olsun yeter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaksa caren mi var sanki madem baban baski yapyior sende gizli yapmaya mahkumsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYakalanirsam
- +1 yıl
canim cok dikkat et iste
+1 yılYanlış bir yola girmediğin sürece sıkıntı yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yol noluyo
- +1 yıl
Cinsel ilişki
+1 yılErkek arkadaşınla yanlış birsey yaşamıyorsan rahatca görüş sorun olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEl ele tutusmak en kotu
- +1 yıl
Onunla yatarsan en büyük kötülüğü yapmış olursun el ele tutusmaktan birsey olmaz
+1 yıltabiki görüşmelisin seviyorsan yanında ol baban da anlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha babama gore evlilik yoksa gorusmek de yok katiyen
- +1 yıl
kaleyi içten fethetmek lazım.. tanışıyor mu babanla seninki? sanmıyorum ilk ona sevdirsin kendini sonra söyle sevgili oldum onunla diye
Soran+1 yılOnu nasik yapıcaz
- +1 yıl
nerde çalışıyosa müşteri gibi gitsin tanışsın bir samimiyeti olsun
Kendine ve ailene yakışanı yaptığın sürece rahat ol babalar zaten kızlarına hep tutucudur.
04 Yorumla" babalar zaten kızlarına hep tutucudur." Kendi adına konuş lütfen. Tüm erkekleri genelleme.
Soran+1 yılEl ele tutusmak bile babama gora affedilemez
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bizde devar ayni aile yapisi. Ama bir gun seni istemeye gelsinler. Söz nişan filan kesin yumusar. Tabi okulun bitince. Bizde oyle olmstu.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkulum varken kimseyle cikamaz miyim yani
Sevdiğin çocukla mesafeli ol yeter anladın sen beni ☺️
00 Yorumla
+1 yılBabanın eğitim durumu nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunu
- +1 yıl
Türkiye'deki lise eğitimi ne ki. En az üniversite olmalıydı. Bir de baban dinci, muhafazakardır muhtemelen. O yüzden fikirleri böyle.
+1 yılÇaktırmadığın sürece devam!
04 Yorumla
Soran+1 yılYa görürse biri!
- +1 yıl
Görmemesi gereken kişilerin göremeyeceği yerlerde takılın siz de. El ele, dudak dudağa baba selamun aleykum yapmak zorunda değilsiniz.
Soran+1 yılOyle mi dersin
- +1 yıl
Öyle derim.
Babana ihanet etmeye devam (göster ama elletme)
02 Yorumla
Soran+1 yılShhshshss fenasın abim
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yatmayı falan mı düşünüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYok el ele tutusmak en fazla
Soran+1 yılYooo
Bende izmirdeyim sen neresindesin
04 Yorumla
Soran+1 yılÜçyol
Soran+1 yılEvet tinaztepe dokuzeyluk
+1 yılBaban anlarsa kırılmadık kemiğini bırakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılOf cok guzel moral. verdin
- +1 yıl
Moral değil kardeşim eğer evleneceğin biriyse babana söyle yok eğlenmek içinse dikkatli ol derin
Annenin haberi varsa annenden yuru olaya
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem biliyo ama annem ve babam ayrı
Soran+1 yılBen ucyola yakınım annem karismaz ama babamin son söz
+1 yılBaban her an yanındaymış gibi davran
04 Yorumla
Soran+1 yılOha o zaman mum gibi gezmeliyim
- +1 yıl
En güzeli
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Anne olunca anlarsin
+1 yılYapma bir salak oglan icin ne bk olduklari belli
01 Yorumla
Soran+1 yılEl ele tjtussam nolue
Masum degilmisin aranızda birşey oldumu
00 Yorumla
+1 yılEğer ciddi düşünüyorsan bacım babanla konus
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha tam tanimiyorum
- +1 yıl
O halde uzaktan arkadaşların vasıtasıyla sor soruştur
+1 yılDevam et cikmaya
111 Yorumla
Soran+1 yılAma yakalarsa
- +1 yıl
Nerdn haberi olcak
Soran+1 yılAyni sehirde kimse gormez mi
- +1 yıl
Hangi ilde yasiyosun ko
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
İzmirde yasiyosun ve tanidiklarinin görmesini istemiyomusun cok salakca sen takilmayi bilmiyosun galiba
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Kim görcek Allah askina
- +1 yıl
Saf saf konusma kendin ol biraz
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Ozeden yazsana ya
Değecek biri olduğuna inanıyorsan devam et.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum tam tanımadan nasil bilirim
+1 yılmutsuz olacaksan, yapma..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasik
+1 yılGörüş arkadaşım görüş ihanet değil yasa hayatını
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende izmir'liyim doguyuluyum. Nerelisiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılBitlis
Babanla oturup konuşman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılAslaaaa anlamaz
+1 yılgörüşme babana ihanet ediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılayril o zaman
15 Yorumla
Soran+1 yılDaha çıkmadık
- +1 yıl
o zaman sakin sevgili olms
- +1 yıl
bosverrr
Soran+1 yılAma seviyorum yaş 19
- +1 yıl
bosverr sevgiiiyi
+1 yılKiz babasi olmakta zor bu devirde
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin le bulustun mu hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Babama ihanet ediyormuşum gibi geliyor, sevgilimle görüşmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler