Aşk İlişkileri Sevgilimin babası eski sevgilim cikti napmaliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Troll falan değil sevgilimin ailesiyle tanisicaktim fotograflarina baktim. Sevgilimin babasi eski sevgilim yani kaynanamda aldatilan kadin oluyo napicam ben.😢😢😢😢😢😢 Güncellemeler+1 yıl Yahu troll degil Güncellemeler+1 yıl Akil verin Sevgilimin babası eski sevgilim cikti napmaliyim? Cevapla Fal Soruları Aldatma Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kilpatrick Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Len kaç jenerasyonla yattın kızım sen bir de kadın nereden kaynanan oluyor trolcü zihniyet, yaşıyosa dedeyede ver, 3 kuşak 3 tarrak diye cv ne yazarsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oglu 20 babasi 39 cok yasli degil ki Yorumla
arsizman Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl o adam seni ogluna alacak mi acaba, aldi diyelim arada seninle kacamak yapacak mi acaba... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaynanama ne diyecegim Yorumla arsizman +1 yıl ona da yorum yaparsin babasi su konuda iyi ama oglu da boyle iyi falan diye :) Yorumla cAsPErR__ +1 yıl boş bulunca geçirir knk bunada 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normalde anneli kızlı fantezi olurdu bu da babalı oğullu olsun hadi iyine iyisin 😂 0 0 Yorumla
ere_c_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aysel teyze artık uyuma vaktin geldi. Gerçek ise buradan gikir alacaksan kolay gelsin... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aysel kim ya Yorumla ere_c_ +1 yıl Fazla konulu izlemiş gibisiniz ama bilemem yani. Gerçekse bırak sen o çocuğu Yorumla
Laklakan Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl İnsanın midesini bulandırıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olayi bilmiyorsun Yorumla Laklakan +1 yıl Evli adamla takılmışsın daha ne olacak. Adam da sen de mide bulandırıyorsun. Yorumla
mrtekeli Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl bu hikaye üzerine roman bile yazılır 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Yaz abi Yorumla ere_c_ +1 yıl Gerçek olduğu belli bile değil çok konulu izlemiş belliki soran. Yorumla Soran +1 yıl Olay bu kadar basit degil o yuzden alaya aliyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Oglu 20 yasinda babasi 39 yani yasli degil. Benim calistigim yerde müdurdu evli oldugunu bilmiyordum ogrenince ayrildim Yorumla ere_c_ +1 yıl Ya bence sen git başkasını bul adam seni gelin olarak almaz. Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum 😢😢😢 Yorumla Soran +1 yıl Zaten ortaya cikarsa rezil. olurum Yorumla mrtekeli +1 yıl @ere_c_ evet bunun ihtimali daha yüksek :d Yorumla ere_c_ +1 yıl Yani gerçekse allah kolaylık versin veya bırak onu. Değilsi at yalanı... Yorumla ere_c_ +1 yıl @mrtekeli evet. Yorumla Soran +1 yıl Birakicam yoksa aile faciasina sebep olurum Yorumla
Kravat_takan_adam Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Ziyaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ziya benim okul hocam nerden taniyon Yorumla Kravat_takan_adam +1 yıl Belki de aynı okuldayızdır Yorumla
Septorinoplasti Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzel hikaye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cinci nineden masallar Yorumla
cAsPErR__ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl at yalanı s. küm inananı Namı Kemal 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Inanmiyorsan defol Yorumla Soran +1 yıl Lahmacun var mi Yorumla cAsPErR__ +1 yıl sev babası verir fırına lahmacunu merak etme sen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen de firincinin kuregi olursun Yorumla cAsPErR__ +1 yıl o zman işin zor dalağa kadar yolu var bu işin hahahaha Yorumla cAsPErR__ +1 yıl kendini gömüyon konuştukça Yorumla Soran +1 yıl Imam cagir selami okusun bari Yorumla
nisenseix Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. nE dkejdbslwjsjq 0 0 Yorumla
geceninöfkesideli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Yuh nasıl oldu 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yok artık daha neler 0 0 Yorumla
Izmirinkizlari35 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Grup yap 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ortalik mali miyim ben Yorumla Izmirinkizlari35 +1 yıl Değilsen bile olabilirsin o performans var sende Yorumla Soran +1 yıl Kisi kendinden bilir isi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Len kaç jenerasyonla yattın kızım sen bir de kadın nereden kaynanan oluyor trolcü zihniyet, yaşıyosa dedeyede ver, 3 kuşak 3 tarrak diye cv ne yazarsın
Oglu 20 babasi 39 cok yasli degil ki
o adam seni ogluna alacak mi acaba, aldi diyelim arada seninle kacamak yapacak mi acaba...
Kaynanama ne diyecegim
ona da yorum yaparsin babasi su konuda iyi ama oglu da boyle iyi falan diye :)
boş bulunca geçirir knk bunada 😂😂
Normalde anneli kızlı fantezi olurdu bu da babalı oğullu olsun hadi iyine iyisin 😂
Aysel teyze artık uyuma vaktin geldi. Gerçek ise buradan gikir alacaksan kolay gelsin...
Aysel kim ya
Fazla konulu izlemiş gibisiniz ama bilemem yani. Gerçekse bırak sen o çocuğu
İnsanın midesini bulandırıyorsun
Olayi bilmiyorsun
Evli adamla takılmışsın daha ne olacak. Adam da sen de mide bulandırıyorsun.
bu hikaye üzerine roman bile yazılır
Yaz abi
Gerçek olduğu belli bile değil çok konulu izlemiş belliki soran.
Olay bu kadar basit degil o yuzden alaya aliyorsunuz
Oglu 20 yasinda babasi 39 yani yasli degil. Benim calistigim yerde müdurdu evli oldugunu bilmiyordum ogrenince ayrildim
Ya bence sen git başkasını bul adam seni gelin olarak almaz.
Biliyorum 😢😢😢
Zaten ortaya cikarsa rezil. olurum
@ere_c_ evet bunun ihtimali daha yüksek :d
Yani gerçekse allah kolaylık versin veya bırak onu. Değilsi at yalanı...
@mrtekeli evet.
Birakicam yoksa aile faciasina sebep olurum
Ziyaaa
Ziya benim okul hocam nerden taniyon
Belki de aynı okuldayızdır
Güzel hikaye
Cinci nineden masallar
at yalanı s. küm inananı Namı Kemal
Inanmiyorsan defol
Lahmacun var mi
sev babası verir fırına lahmacunu merak etme sen 😂
Sen de firincinin kuregi olursun